miem 03-11-07 22:42:35

Hai Ben,
Hihi, leuk bericht weer hoor! En dat meiden een grotere hekel hebben om door de regen te fietsen komt gewoon omdat ze meestal veel ijdeler zijn dan jongens, want ja, wat denk je dat die regen met hun net geföhnde koppies vol gel, lak of mousse doet? haha! Vroeger had je zo'n liedje, in het kort ging het erom dat niets ertoe deed, als je haar maar goed zat! (missschien ken je het wel?) Maar goed, Gieten ken ik van naam, ben er nog nooit geweest. Gek dat je er maar 2 jaar VO Havo kunt doen en helemaal als die school in Asssen hogere eisen stelt! Dan is het ook eigelijk logisch dat het wel heel moeilijk wordt om het derde jaar te halen! Maar een uur heen EN een uur terug fietsen lijkt me toch wel een hele taak hoor, vooral bij slecht weer! Gelukkig heb je het wel naar je zin op die andere school.
Jep, tis wel een mooie camera, met veel mogelijkheden, maar ik moet de handleising nog helemaal doorspitten hoor, heb daar nooit zo'n geduld voor... Die van jou kende ik niet, heb 'm even opgezocht op het "net". Mooi ding hoor, speciaal bedoeld voor creatieve hoogstandjes las ik!

miem 03-11-07 22:42:17

Zag ook dat er een image editing functie opzit om je foto's mee te bewerken. TOP! Alleen heeft hij maar 3x optische zoom hè, das wel jammer. Mijn vorige camera had 4x optische zoom en zelfs dat vond ik te weinig. Mijn Fuji heeft 10x, das helemaal super! Vooral als je onopvallend foto's van iemand wil maken, hihi, dan hoef je niet zo dichtbij te komen.
Tsja, ik ben ook geen fan van rekenen hoor! Geef mij maar taal! Wiskunde was ook al een ramp! Mijn docent wi.kunde zei dat ik het niet snapte omdat ik niet logisch kon nadenken. Pfffffff, toen ik hem zei dat er niets logisch was aan het optellen van letters, omdat je met letters woorden kon schrijven en met cijfers moest rekenen werd hij ook nog boos! Toen ik mijn vakkenpakket (nu profiel) moest kiezen zei hij tegen me: als je geen wi.kunde kiest, krijg je van mij een 6 op je rapport, hahhahaha, je begrijpt zeker wel waarvoor ik gekozen heb! Vind het echt waanzinnig knap dat jij een 9 staat voor zo'n vreselijk moeilijk vak!
Textiele werkvormen is een vak dat je kunt gebruiken als je de modekant opwilt. Beetje kunstzinnig, creatief werken met stoffen ed.
Haken, breien, naaien, weven, prints ontwerpen enzo. Kleding maken maar ook abstracte beelden van gips.... dingen à la Christo, veelomvattend dus eigenlijk.

miem 03-11-07 22:41:01

Heb ook even opnieuw naar je foto's van Schiermonnikoog gekeken en ja hoor, haha, hoe ik dat nou weer heb kunnen missen!?!?! Er staan er wel meer in dan 1 van Daija! Wat een schatje zeg! Wel een eigenwijs koppie hoor, leuk! Nou mis ik alleen de poes en de kippen nog hihi. Lijkt me wel lekker elke dag een vers eitje! Leuke naam trouwens Miemie, zonder die laatste "ie" doet het me aan iemand denken. Kan niet anders, die poes is vast een schatje! ghehehe
Ben vandaag behoorlijk druk bezig geweest op internet, zoeken maar een gothic jurk voor het schoolfeest van mijn jongste dochter as vrijdag. Jeetje, wat zijn die krengen duur zeg! Mooi, maar duur!!! denk dat we morgen maar eens op de Zwarte markt gaan kijken in Beverwijk, als ik daar niets vind kopen we wel een lap stof op de markt woensdag! 's middags ffies op visite en dan is het weekend alweer voorbij!
Denk idd nog een week of 7 tot de kerstvakantie, dus nog ffies kiezen op elkaar, goed leren en zorgen voor een mooi rapport hè! Affijn, als het allemaal zo goed gaat als je wi.kunde hoef jij je geen zorgen te maken!
Groetjes en een hele fijne zondag! Miem(ie)

piet en cobie 03-11-07 21:12:34

hallo ben
leuk dat je in mijn gastenboek getypt hebt,dus kom ik natuurlijk bij jou terug een heel goed weekend
we zijn weer terug uit het warme arizona,heerlijk genoten.36 graden.
hieronder mijn space.

groeten piet en cobie.
mijn gastenboek.

miem 02-11-07 23:27:36

Ha die Ben !
Nou nou, je hebt behoorlijk je best gedaan hoor!
Getver! Daar hebben mijn meiden ook altijd zo'n hekel aan! In de regen naar school fietsen en dan ook nog eens bij aankomst ontdekken dat je nog een uur vrij bent! Maar troost je, ik heb ook heen en weer moeten fietsen door de motregen vandaag, alhoewel ik geen uur hoef te fietsen maar nog geen 10 minuten! Scheelt toch wel ffies hè....
Hahahaha, overkomt mij ook regelmatig hoor, te lange berichten! Ik klets gewoon teveel! Voor wat betreft jouw opmerking over mijn reacties, leuk om te horen! Fotobewerkign vind ik wel leuk hoor, alleen snap ik er niet veel van. Wij hebben 2 programma's, Adobe Photoshop (waar ik dus ECHT inet mee uit de voeten kan!) en een eenvoudige, IrfanView. Maar daar zijn voor zover ik weet de mogelijkheden erg beperkt, ghehehe, net eenvoudig genoeg voor mij dus!
Wat voor camera heb je gekocht dan? Zelf heb ik sinds een paar maanden een Fuji 5700. Zonder fotobewerkingsprogr. erbij, maar ach, daar heb je toch niet veel aan als je er geen verstand van hebt. hihi. Fantasie heb ik genoeg hoor, alleen onvoldoende kennis!

miem 02-11-07 23:27:18

Tis idd zo dat vel mensen alleen maar komen kijken op je space en niets achterlaten. Ach joh, maakt niet uit, je moet eens weten hoeveel tijd het kost om al die berichten te typen, hihi, heb ik soms een hele avond voor nodig. Maar ja, zoals ik al zei, ik klets teveel, haha. Ik zit in het onderwijs ja, maar nu alleen nog op de basisschool en ik neem aan dat die kennis wel in je brein is opgeslagen! In het voortgezet gaf ik textiele werkvormen, niet echt een jongensvak dus, maar als je wilt weten hoe je een draad in een naaimachine rijgt kun je bij mij terecht hoor! hihi
Vind het trouwens hele leuke logjes die je plaatst, daar kun je tenminste iets mee! Soms zie je van die vage verhalen waarop enige zinvolle reactie helaas bijna onmogelijk is, dus ik zou zeggen, blijf ons verrassen en aanzetten tot nadenken! Ik ben overigens nog steeds nieuwsgierig naar je huisdieren hoor! (ook een dankbaar foto-object!) Zoals je hebt kunnen zien heb ik 3 katten (van 2 jaar, 1 jaar en 5 maanden) maar ook nog een cavia van bijna 4 en een zeer bejaarde rat die begin oktober al 4 jaar geworden is. Nou ik zie alweer aankomen dat ik dit bericht moet opdelen, dus ik stop maar eens. Wens jou ook een heel fijn weekend en succes voor je drukke schoolweek. Wanhoop niet, de kerstvakantie zit er alweer aan te komen!
Groetjes, Miem.

 Caroline 02-11-07 22:50:15

Heeeee Ben,Ik wens jou ook een heel fijn weekend

Veel liefs Caroline

ILONA 02-11-07 22:27:45

Dat buikje ziet er wel heel goed uit! Maar dat dat was jou natuurlijk nog niet eerder opgevallen, he? ;-)

Albert 02-11-07 09:37:06

Ben,

Leuke informatieve site (space). De bewerkte foto,s zijn heel speciaal. Ga zo door, maar vergeet je huiswerk niet! Ik zal je space regelmatig bezoeken. Hij staat al bij mijn favorieten.

gr. Albert

miem 02-11-07 00:22:22

BTW, ik zag in je profieldetails dat je huisdieren hebt. Ben wel benieuwd welke dat zijn/is. Neem tenminste aan dat die panda op 1 van de foto's daar niet toe behoort, hihi.
Nou, nogmaals trusten, Miem.

<< < 19 20 21 22 23 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies