ansje 21-12-07 09:35:48

Goedemorgen lieverds, hier weer even een berichtje van mij, ik zit hier momenteel met een dijk van een lekkage in de keuken maar gelukkig komen ze toch nog voor de kerstdagen om de verstopping te verhelpen, dus met de feestdagen zitten we in elk geval weer droog hahaha trouwens over droog gesproken hier is nog geen (jammer genoeg) sneeuwvlokje gevallen maar wie weet wat er nog komt he! ...ik wens je in ieder geval een fijne dag en een heel gezellig weekend...knuf ansje
Ingeborg 21-12-07 00:01:27

Hoi Ben, ik wens je een fijne vakantie, en maak er morgen een fijne dag van. Geniet maar lekker van je jeugdjaren. Groetjes en doei doei.

miem 20-12-07 23:30:16

Hai Ben,
Tjsa, het was idd weer verdrietig... Maar een nieuwe ? daar beginnen we niet meer aan. We leven hier al jaren in een klein soort van kinderboerderij gebeuren, met konijnen, cavia's, ratjes, hamsters, vogels, vissen en natuurlijk de katten. We zijn nu zover dat we besloten hebben geen andere beestjes meer in huis te nemen. Inmiddels hebben we de 3 katten nog en 1 cavia van ook bijna 4 jaar. Het is mooi geweest zo.
Bedankt voor je kerstwensen, zal zeker proeren eruit te halen wat erin zit in 2008, zoals ieder jaar....
En dan die koude dagen... Tsja, klinkt misschien raar maar ik ben gek op de herfst en de winter, dsu ik vermaak me wel, hihi. Aranka en Nikita (mijn dochters) hebben het wat slechter getroffen. Alhoewel zij niet zo lang hoeven te fietsen naar school als jij, komen ze toch dagelijks halfbevroren thuis.

miem 20-12-07 23:30:05

Klinkt idd heel erg gezellig zeg, zo op school. Mijn kids hebben morgen alleen nog een kerstontbijt en één of andere voorstelling van een half uurtje, dan mogen ze om 11.30 uur naar huis en begint ook voor hen de vakantie. Ik heb zelf al een week vrij, ben allen naar het kerstdiner van het team geweest en naar het kerstdiner voor de kinderen. Was ook ontzettend gezellig!!
Denk idd dat je morgen een mega gezellige dag hebt. Leuk dat je nog contact hebt met mensen van je andere school! Ik wens je heel veel plezier, zowel morgen als de rest van je vakantie! Geniet er maar lekker van en ik hoor nog wel hoe de flim was hè???
Liefs, Miem

Hetty 20-12-07 22:55:52

heey Ben,

Ik wens je een fijne tijd toe met de feestdagen, en een GEWELDIG 2008 toe

warme groet van Hetty

tompoes 20-12-07 22:12:53

sorry voor the slip of the pen.

Tompoes 20-12-07 22:09:31

Hallo Ben. nog even een aanvulling op mijn vorige plaatje. Ik had vanmiddag na mijn werk met alle vrijeilligers een Kerstborrel met alles war erbij hoort. Heb jij meegedaan gisteravond aan het Groot Dictee der Nederlandse taal????
Ik doe ieder jaar mee en zit altijd beneden het gemidelde aantal fouten. Deze keer was het gemiddelde 19 fout en ik had er 18. Goed hè voor een bijna 74 jarige die al bijna 60 jaar van school is. Of niet soms?????
Ik doe ieder jaar mee.

groetjes
Jeanne

Annelies 20-12-07 21:45:47

Heej Ben, ik las net je berichtje in mijn gastenboek. Erg leuk zo als jij verteld wat je allemaal doet en hebt gedaan. Gezellig!!
Ik wens je morgen dan ook erg veel plezier in de bios samen met je vriend(in). En geniet van je vakantie en feestdagen.

Liefs Annelies

Tompoes 20-12-07 21:16:46

Hallo Ben,

Ik kom nog even langs om je voor morgen een fijne Vrijdag te wensen. Ik hoef alleen morgenochtend nog te werken en dan ben ik vrij tot 9 Januari., Heerlijk vakantie. Niet dat ik weg ga maar toch......... 14 dagen geen verplichtingen is ook weleens lekker. Kun je fijn andere dingen doen waar je anders bijna niet mee aan toe komt.


Het heeft hier aardig gesneeuwd. Alleen in de binnenstad van Dordrecht en in de andere wijken niet. Hoe bestaat het hè?? De sneeuw ligt nu nog.

Ik wens je welterusten en morgen gezond weer op.

Annelies 20-12-07 13:02:26

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies