Annelies 30-12-07 20:43:24

Hoi Ben en Dees!

Ik ben alweer terug in het koude Nederland. Het had hier gevroren, want een paar dagen voor ik terug kwam hadden mijn ouders zelfs nog geschaatst! Daar kunnen ze in Ghana waarschijnlijk niks bij voorstellen, maar ik zal Jacob de foto's mailen.

Hoe is het op de compound? En met de meiden van NFD? Ik zal de verhalen volgen op jullie website. Succes in ieder gaval!
Ik mis Ghana al wel een beetje hoor

Liefs,
Annelies

Marieke 05-11-07 20:45:58

He Ben en Dees,
Al een tijd hebben jullie niks meer van me vernomen, maar bij deze is het wel aardig om te laten weten dat ik nog trouw bij hou hoe het staat met de meiden daar! Enne, laat je niet kisten door Hawa!
Erik zit trouwens nog steeds in Zambia, hij maakt het daar goed.
groetjes uit het koude kikkerlandje (brrr nou weet ik waarom ik het vorig jaar helemaal niet erg vond om de herfst over te slaan...)
Marieke

Hans Oudshoorn 24-09-07 17:44:49

Beste Ben en Desirée,

Nog dank voor jullie afscheidswoorden op mijn deur en in de gang van ons huis. Ik was die woensdagmorgen vroeger opgestaan maar jullie waren als vroege vogels al vertrokken.

Zegen en gezondheid en alle goeds wens ik jullie toe in dit tweede jaar in Ghana. Jullie zijn inspirerende mensen, bezig met een zinnig en menslievend opbouwprojekt.

Hans

hein maria 29-06-07 21:33:42

Beste Ben en Dees,

Ben, van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Wij hebben jullie CD gezien en doorgezonden. Via de nieuwsbrieven krijgen wij toch een beeld wat jullie zo bezig houden.
Zondag bestaat de model-elektro auto club 25 jaar. Het is heel veel werk maar we hebben een complete wedstrijddag in gepland.
Kijk eens op www.raceflash.nl

Heel veel succes in Ghana,

Vele groeten,

Hein en Maria

mientje en har 16-06-07 19:02:22

HOI BEN EN DEES

AL WEER BIJNA EEN JAAR WEG UIT NEDERLAND EN HET BEVALT JULIIE GELUKKIG ERG GOED.
op 19 juli 207 gaat onz dochter lotte voor 4 maanden naar India. Zij gaat daar in een huis /school voor gehandicapte kinderen werken (goed he)
heel veel groetjes en Ben een fijne verjaardag gewenst.
groetjes
mientje en har.

Femke van Doorn (femke2) 06-06-07 21:10:00

Beste Ben en Desiree,

Leuk om jullie nieuwsbrieven te lezen. Ik ben al weer een dikke maand thuis maar denk nog dagelijks aan 'mijn' vrouwen, collega's en mijn familie.
Ik bewonder jullie werk enorm en wens jullie veel sterkte voor de toekomst met NFD.

Groet,
Femke 2

Huib Bruijstens 07-05-07 22:45:30

Zo in de eerste week van de maand kijken wij weer vaker op jullie site om te zien of de nieuwe nieuwsbrief er al weer is. Vinden het iedere keer weer spannend te lezen wat jullie mee maken en hoe je ondanks alle turbulentie rond je heen, je toch weet staande te houden en op je pad doorgaat. Oprechte hulde voor zoveel inzet en volhouden. Want het moet af en toe toch echt wel zwaar zijn met zo'n niet-al-te-meewerkende-omgeving en als er dan ook nog meiden zijn die af en toe demonstreren nu (nog) niet (lijken) te beseffen welke geweldige kansen zij krijgen. Hou vol en toch ook veel genoegen en plezier, Rudie en huib Bruijstens

Ieteke 05-03-07 10:38:45

Hallo!

Ik ben weer terug in Nederland, dus eerst eens een bezoek aan jullie site. Ziet er mooi uit! Heel veel succes daar en vond het erg leuk eens te kijken daar!

groetjes

Lies en Theo 04-03-07 18:21:12

Hallo Ben en Dees, we zijn net terug van de presentatie van de Vrienden van Christoffel in Sevenum. Het was een zeer boeiende presentatie. We maakten ook kennis met jullie project. Alle waardering hoor, al vonden we dat jullie er een beetje moe uitzagen. Veel succes.

jose,huub,mark,yvon 17-02-07 19:11:17

hallo ben en dees
Hopelijk gaat het goed met jullie
Ik hoorde van berny dat jullie 18 februarie jullie trouwdag hebben, bij deze van harte gefeliciteerd. Hier gaat ook alles zijn gangetje. Mark heeft zijn sleutelbeen gebroken maar gaat al iets beter. nu ga ik weer eindigen. groetjes van ons allemaal

1 2 3 4
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies