Hans Driessen 17-10-04 11:34:33

Dag Ben en Desirée,

Jullie moeten je bijna op een andere planeet wanen. Ik hoop dat al die informatie en indrukken jullie een helder beeld van het werken in Afrika opleveren. Ben benieuwd hoe Ghana is. Niet alle Afrikaanse landen zijn hetzelfde. Alle goeds op jullie verdere tocht.

Har en Mientje 16-10-04 21:00:56

Hallo Dees en Ben

Ver weg en door de moderne techniek toch dichtbij. Een heel andere wereld dat is wel duidelijk, wat zullen jullie veel indrukken krijgen, weg van onze consumptiemaatschappij.
Het is boeiend om jullie reis via de site te volgen.
Wij wensen jullie veel sterkte en een boeiende tijd toe
groetjes uit steyl.

Jan en Bertie 15-10-04 16:01:09

Hallo Avonturiers

Bij deze even een reactie op jullie site en de geweldig interessante indrukken die jullie opdoen. Het doet erg veel als je het verslag leest.
Wij blijven jullie volgen en wensen jullie het allerbeste toe.
Gr Jan en Bertie Jacobs

familie Verberk 14-10-04 11:35:33

Dag Ben en Dees,

Weer helemaal bijgelezen. Leuk om de foto' s te kunnen zien, dat maakt alles nog meer beeldend. Dat het mogelijk is om jullie op deze manier te "volgen" is prachtig. Tot hoors maar weer.

Familie Verberk, Culemborg.

Ton en Wilma Thijssen 10-10-04 22:55:11

Hallo Dees en ben,
Zojuist hebben we jullie reisverslag gelezen. Ontzettend indrukwekkend. Nauwelijks voor te stellen in welke wereld jullie je bevinden. Pas goed op jezelf en probeer wat vrije tijd te nemen om al die ongelooflijke indrukken een plekje te geven. We denken veel aan jullie . Het ga jullie goed in alle opzichten. Vele groetjes, Ton en Wilma.

Miek en Erna 07-10-04 23:58:58

Hallo Ben en Dees.
Zojuist hebben we het verslag gelezen en alle foto' s bekeken. In één woord indrukwekkend!!!
Er zal veel op jullie afkomen wat veel stof tot nadenken en gesprekstof zal geven...
Denken jullie ook om af en toe een moment voor jullie zelf te nemen want zo te lezen is er van "vrije"tijd geen sprake?. Het ga jullie goed!!
Heel veel liefs van Miek en Erna

Helmi en Veus 07-10-04 19:32:28

Hallo Ben en Dees
We hebben inmiddels jullie reisverslag gelezen en de foto' s gezien. Het ziet er allemaal prachtig uit, wel erg primitief. Het is erg interessant we zullen jullie blijven volgen.
Veel succes en blijf vooral gezond. ;)

anja wellen 05-10-04 14:52:20

Hallo collega en Dees,
Leuke website en leuk over jullie belevenissen te lezen. Ik heb nog niet alles gelezen want de thuiscomputer is stuk. Maar ik zal dat zeker eens doen en dan schrijf ik nog wel eens een boodschap in dit gastenboek.
Groetjes en nog veel goede reiservaringen toegewenst.

Theo En Lies Dinnissen 04-10-04 21:22:27

Hallo globetrotters, Wat een mogelijkheden heeft de moderne techniek toch. Boeiend om je belevenissen bij te houden. Indrukwekkend zal het zeker zijn. Zorg dat je gezond blijft. Wij vertrekken morgen weer naar Flores met 2 zussen van Lies en hun echtgenoten. Moesten de reis uitstellen vanwege het overlijden van een broer van Lies. Heel toevallig klonden we nog een nieuw ticket krijgen. Zorg dat je op tijd `geestelijke rust` neemt om bij te tanken. Dat is in het begin zeker zo nodig als lichamelijke rust. Wij wensen jullie een fijne reis en hopen dat je de bevestiging krijgt dat jullie besluit juist was. Tot ziens, Lies en Theo.

Jan en Tonny Branderhorst 03-10-04 21:56:00

Hallo Ben en Desiree

Wij hoorden van de fam. van der Sterren dat jullie een site hebben. Na veel gezoek toch eindelijk gevonden.Wat een scala van informatie, wij gaan er nog eens goed voor zitten om dit door te lezen. We wensen jullie een voorspoedige reis toe en wij houden ons op de hoogte via de site.

Groetjes Jan en Tonny

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies