Kristel van Leeuwen 28-12-19 19:36:53

Eind november hebben wij Nova, onze prachtige zwarte labrador, bij jullie opgehaald. Inmiddels is ze alweer 4 weken bij ons. Wat een super lieve, mooie, ondeugende, sociale en gezellige familiehond is ze! Onze kids zijn stapel op haar en zij op hen. We kunnen merken dat ze goed gesocialiseerd is, ze vindt alles en iedereen leuk ;-) Dus familie vd Berg, dank voor deze mooie labrador. Wij blijven van haar genieten! Groetjes Kristel, Martijn en kids.

Fam. Vlot 28-12-19 12:15:37

Hallo fam.vd Berg.Hier een berichtje van ons. Op 30 nov 2019 konden we onze gele Labrador Evi ophalen. Nu na 4 weken zijn we aardig aan elkaar gewend, Evi groeit goed en is inmiddels al 8 kg. In januari gaan we met elkaar op puppy training.We genieten allemaal van haar grappige ontdekkingstochten van het leven. Bedankt voor alle goede zorgen in de eerste weken van haar leventje en de hartelijke groeten aan iedereen en een dikke knuffel voor moeder Sanne.We hopen in 2020 met Evi nog eens langs te komen.

Arend en Greet Netjes 12-11-19 11:11:38

Onze zwarte labrador Joep is vorige week 2 jaar geworden. We zijn nog elke dag blij dat we hem bij jullie opgehaald hebben. Onze 4 kleinkinderen zijn stapelgek op Joep en omgekeerd is dat ook zo. Joep is lief, aanhankelijk en ondeugend. Binnen heel braaf, maar buiten wil hij graag naar andere honden toe en dat mag niet altijd. Daarom zit ik nu op de cursus behendigheid.

Tom en Manon 25-10-19 08:29:36

Hallo familie van de Berg,
In Augustus hebben we onze prachtige, zwarte labrador Jip bij jullie opgehaald. We zijn zo onwijs blij met hem. Jip doet het super! groeit erg hard en ziet er heel mooi uit. Hij is van de week ook weer helemaal goed gekeurd door de dierenarts die wel een paar keer gezegd heeft dat hij er zo mooi en goed uit zag. Helemaal trots natuurlijk!! Hij vermaakt zich goed op de boerderij. Lekker ondeugend en gaat graag op onderzoek uit. Is blij met alle bezoek wat langs komt en gaat ook graag mee op visite.
We zijn er benieuwd hoe hij zich verder gaat ontwikkelen.. Groet, Tom en Manon en natuurlijk een poot van Jip


Jessica Lemmens-Pols 16-10-19 13:17:49

Op 23 augustus 2017 heb ik mijn zwarte Labrador Guusje bij de familie van de Berg opgehaald. Ze is inmiddels 2 jaar en 3 maanden en een prachtige dame. Ze heeft een heerlijk eigengereid karakter, lekker actief en blij met elke gast in huis. Super sociaal, leergierig en een beauty om te zien. Ze valt op door haar prachtige authentieke Labrador kop met mooie stompe neus en ze heeft een prachtige vacht die uitzonderlijk glanst. Het was de moeite waard om haar vanuit het uiterste Zuiden van Nederland te komen halen. De fam van de Berg mag trots zijn op de prachtige Labradors die ze op de wereld zetten. Bij de vraag naar advies voor een fokker adviseer ik ALTIJD de fam van de Berg! Groeten, J. Lemmens

Sippiebootss 31-08-19 14:18:45

Op 7 aug hebben wij onze ollie bij jullie opgehaald . Twee keer bij jullie geweest en wat een gastvrij en gezellig onthaal. Ollie is een blonde labrador reu en is een plaatje. Leergierig en heel vrolijk. Wat een gezelligheid weer in huis.ook heel fijn te weten dat wij met vragen altijd bij jullie terecht kunnen.hartelijk groetjes uit groet

Marinus Boef 16-08-19 16:28:08

Driemaal te gast geweest bij Harriet van de Bernerbergkennel. Alle keren was het een leuk contact, tussendoor kregen we 2x een video op de app over het nestje, wat we erg op prijs stelden. Bij het derde bezoek namen we onze kleine zwarte labrador, Saar, mee en sinds een week zijn we heel gelukkig met het kleine mormeltje. Ze is lief, grappig en erg mooi!! Een aanbevelenswaardig adres.

RS 22-06-19 22:56:31

Vandaag hebben we onze Berner Sennen pup Ozone opgehaald.Wat een heerlijk hondje, het hele gezin is verknocht aan hem. Hij ligt nu lekker op de koele tegels te slapen. Bedankt voor alle goede zorgen tot zover. Heel erg bedankt fam. vd Berg. Groetjes, RS

Sylvie 03-06-19 18:04:19

Vandaag is onze Jet (bruine labrador) 7mnd. Het is een vrolijke lieverd! In december zijn we bij jullie naar het nestje komen kijken en zijn we erg gastvrij ontvangen (na een ‘lange’ rit vanuit brabant). We hebben veel uitleg gehad en op de hoogte gehouden hoe het met de pups ging! Erg leuk!
Groetjes Sylvie (Breda)

Fam. Bakker 31-01-19 15:48:49

Goedemiddag Gerrit en Henriette,
Vandaag zijn onze pups Max en Buddy precies 6 maanden oud.Ze zijn inmiddels 32 kg en 34 kg en supergezond.We zijn er erg blij mee.
Met vriendelijke groeten;Fam. Bakker uit het mooie Dalen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies