Gretha Hensel 09-07-14 15:38:39

Hallo Gerrit en harriet, hier even een berichtje uit Zuidlaren namens kayo. Het gaat heel goed met hem,hij is alweer ruim 7 jaar. Het ontbreekt ons tegenwoordig aan tijd,maar zijn altijd graag bij jullie gekomen. Altijd even hartelijk,gastvrij. Kayo heeft ook weer een nieuw huisgenootje sinds een jaar, een hele stoere kater Luca. Het is heel mooi om te zien hoe die twee met elkaar om gaan. Via marktplaats hou ik jullie,samen met de honden wel in de gaten.ik miste wel Willem op de foto's,is hij er niet meer?? Zou erg jammer zijn,dan leven de ouders van kayo dus niet meer.wens jullie het allerbeste en misschien tot ziens groejes Fam. Hensel en kayo

Jenny Vorst 05-07-14 11:29:43

Hallo allen die dit lezen, wij zijn de trotse en o zo blije baasjes van onze Geurt. Geurt is nu bijna 7 mnd en is zo leuk!!!! Slim, actief, vrolijk maar....wel een bange poeperd haha. Hij heeft t niet op een wandeling in t donker, loopt dan strak tegen je aan of achter je. In februari zijn wij gaan kijken bij de Bernerberg.....dit voelde prettig en vertrouwd. Prachtige volwassen honden en o zo leuke puppy's. Na wikken en wegen (waar we alle tijd voor kregen) viel onze keus op Geurt. We hebben nog geen moment spijt gehad, wat een kanjer!!! Was snel vrienden met onze oudere hondjes, wist snel hoe t hoorde.Aangezien wij altijd meerdere honden hebben en onze charlie nu echt oud wordt, hebben wij nu al besloten de 2e berner bij de Bernerberg te gaan halen. Uiteraard hopen we dat charlie nog even bij ons blijft maar.....we zijn ook realistisch ( bulldog van 12...uniek bijna). Groeten Jenny en een vette poot van Geurt!!

antje en menno 01-07-14 07:36:05

Hoera, ik Dex ben vandaag 1 jaar en weeg nu 44 kilo. Ben dus al een grote kerel en het gaat goed met mij. met Hemelvaart en Pinksteren lekker mee geweest naar de camping en over drie weken ga ik ook mee op vakantie naar Duitsland. Vind het allemaal prima op de camping, fijn hoor zoveel mensen die je aandacht geven dat vind ik wel prima. Het liefst zit ik bij iedereen op de voeten en sla met mijn grote poten ( .Dex vind alles en iedereen leuk en heeft ook geen probleem met andere honden Het is en blijft een gezellige, aanhankelijke en lekkere ondeugende hond die erg van het buiten leven houd.) Wij zijn erg blij met onze Dex en genieten er volop van. Binnen kort komen we weer bij jullie langs om nieuwe brokken te halen. Groetjes van Antje en Menno en een hele grote poot van Dex

van der sleen 28-06-14 08:53:37

Hallo lieve familie, Bo een bijzondere hond die - vinden wij- snel leert en luistert.
Na wat pech in de tweede week dat we hem hadden - een gebroken poot- is hij nu weer helemaal klaar om de rest van de wereld te ontdekken.
Wij zijn ontzettend blij met Bo hij kan goed met de andere beesten in onze omgeving, de kinderen zijn gek met hem en hij met hun.
Hij groeit nu als kool.
We genieten van hem..... groeten erik jacqueline joelle yendo en mauro....... tot gauw.

Erik en Inge Kruger 29-05-14 16:05:04

Lieve Gerrit en Harriet,De eerste week met Sepp van de Bernerberg is voorbij gevlogen! Hij voelde zich snel thuis en (bijna) al onze familie en vrienden hebben al kennis met hem gemaakt. Het is een ontzettend slimme, mooie, lieve, blije, drukke en vooral ondeugende pup. We genieten erg van hem en vinden het heel fijn dat we na het overlijden van onze Sam, mei vorig jaar, weer zo´n prachtige Berner is huis hebben. Wij zijn eindelijk weer compleet! Wij willen jullie nogmaals danken voor jullie gastvrijheid en de goede zorgen voor Sepp van de afgelopen weken. Ons eerste bezoek aan jullie voelde direct al erg goed en we zijn dankbaar dat jullie ons een pup uit het nest van Bowy en Senna hebben toevertrouwd. We vonden het hartstikke leuk om de pups elke week te zien veranderen en groeien! Zoals afgesproken houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen van Sepp en uiteraard zoeken we jullie met z´n drieën spoedig op. Wij wensen jullie heel veel succes met jullie prachtige kennel en we houden zéker contact!Hartelijke groet uit Bozum,Erik, Inge en Sepp

machteld Buhrmann 17-04-14 08:50:45

De eerste week met Cato zit erop. Het gaat fantastisch .Ze is lief en natuurlijk stout maar niet al te erg.De familie kwam op kraamvisite en iedereen is op slag verliefd.We danken Gerrit en Harriet voor de enorme goede zorgen die zij aan hun pups gaven en ongetwijfeld nog vele jaren zullen geven.Wij hadden er meteen al een heel goed gevoel over .Na het bezoek op de Bernerberg waren we onder de indruk hoe mooi en schoon de onderkomst van de moeders met pups waren en hoe er met hen werd omgegaan.Wij zijn ontzettend blij met onze Lab.Gerrit en Harriet nogmaals dank dat we er een mee mochten nemen.

Laura Oosting 23-03-14 20:00:38

Hallo, Wij hebben 7 jaar geleden een hond bij jullie gekocht Bruno, wij hebben Bruno nogsteeds en ik ben heel erg blij met Bruno!! Bruno is wel een beetje gek in z'n hoofd maar hij blijft een lieve trouwe hond, Bruno word in oktober 8. Bruno is niet alleen Bruno heeft gezelschap van een kruising tussen een bordeauxdog en een bullmastiff 'Diesel' en een lieve poes 'moortje' het gaat goed met Bruno en kan het ook goed vinden met Diesel en ook wel een beetje met moortje, Bruno en Diesel schelen 1 jaar, ik stuur snel een paar foto's via email,Groetjes familie Oosting, Bruno en Diesel, en MoortjePs: bruno zat mee te kijken.

Hendrik Sieger Postuma 06-03-14 21:15:40

Beste Hondenvrienden, Afgelopen woensdag 5 maart bij jullie op bezoek geweest.
Niet voor een Berner Sennen maar voor de eerste twee nestjes Labrador pups op
jullie boerderij. En ………….. wij troffen een voorbeeldige hondelniefhebber
aan, Harriet en Gerrit. En daarnaast twee hele lieve Labrador moeders met hun
kroost. Het zag er allemaal verzorgt en liefdevol uit. Het kan bijna niet
anders dat hier hele mooie en liefdevolle honden hun eerste levenslicht zien in
een goede verzorging. Wij hopen in april een mooie bruin lapje mee te kunnen
nemen. Geweldig! Met een welgemeende WAF en een groet van de Familie Postuma
uit Haarlem.

Fam.Hoes 21-02-14 23:28:06

Beste Fam van de Berg,
Yala is van 29 juli 2013, dus nu bijna 7 mnd.
Ze is heel lief, wel een drukke tante, maar maakt
nu en echt deel uit van ons gezin. Het gaat heel goed
samen met onze drie dochtertjes, poesen, konijnen
en alle drukte. We willen jullie ontzettend bedanken en hopen dat alles
goed gaat met jullie! Vr gr Fam Hoes

Van de Bernerberg 19-01-14 12:45:02

Hallo, Op 30-11-2013 konden wij onze pup ophalen. Wij hebben hem de naam Boris gegeven. Het gaat heel goed met Boris. Eerst wel even wennen, zeker voor ons . Je wilt zelf vaak te snel. Hij past zich goed aan, kan goed met onze kids en andere hond omgaan. Hij groeit als kool, mag graag buiten spelen, of gewoon lekker liggen en om zich heen kijken. Wandelen is ook favoriet. Luisteren is nog weleens moeilijk . Boris wordt steeds leuker nu hij ouder en groter wordt.Hij hoort er echt bij. Helemaal op zijn plaats.we hopen t.z.t eens met Boris langs te komen. Bedankt voor alle adviezen en informatie. Succes met de Berners, en tot ziens.
Groeten, Abele, Minke en Boris

<< < 8 9 10 11 12
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies