Rosanne 02-01-14 17:53:38

Beste familie,
Teun is ondertussen al een grote man aan het worden, geboren op 21 maart 2013. Ik heb hem voor het eerst mogen bekijken toen hij 2 weken was en ik ben daarna bijna elke week van Alkmaar op bezoek geweest. Dankjewel voor alle kopjes koffie en de verhalen en tips Het is een lieve, mooie en voor mij de allermooiste Berner in de wereld! En ik kom zeker nog eens een vriendje voor Teun halen (als ik verhuis naar een groter huis ; p) Lieve groet van Rosanne en poot van Teun

Mona Ruizendaal 21-12-13 09:04:21

Nadat drie jaar geleden onze Berner/Goldenretriever Max op 11 1/2 jarige leeftijd was overleden, waren wij echt weer aan een hond toe. Had op het werk samen dienst met m'n collega die vertelde dat ze naar een puppy ging kijken. Met de foto's van het nest gezien te hebben van 28-03-2013 heb ik thuis overlegd. De volgende dag zijn we gaan kijken en de vrijdag konden we Timo mee naar huis nemen. Echt een super hond. Wij zijn erg blij met hem speelt nog regelmatig met z'n broertje. Wat is het toch fijn om weer zon superhond te hebben

Sander en Deborah Bouma 03-12-13 14:04:59

Hallo daar, met mij, Saar, gaat het super goed. Ik was afgelopen zondag 5 maanden geworden. Mijn plekje in het gezin Bouma heb ik wel gevonden. We zijn heel blij met elkaar. Wel is het zo, dat ik nu al zo groot ben geworden dat niet alle kinderen mij meer kunnen uitlaten, want ik vind het wel leuk om af en toe ineens een sprintje te trekken. Mijn vrouwtje, Deborah, weet hier wel raad mee en laat mij, als zij dat wil, wel even rennen. Anders zet ze mij wel weer op mijn plaats. Ook heb ik een vriendinnetje, Fanny. Zij is al viereneenhalf jaar. Ik was eerst kleiner dan haar, maar als we nu aan het spelen zijn, loopt ze gewoon onder mij door zonder dat ik dat merk! Graag wilde wij even laten weten dat het heel super gaat.Dikke poot,SAAR en de familie Bouma te Workum

Henri, Annet, Leon, Olaf en on 28-09-13 20:18:26

Hallo,
Na een lange reis in de auto was onze pup Dico jr. best wel gesloopt. De hele familie was natuurlijk nieuwsgierig hoe schattig Dico jr. was.
Onze Dico jr. was al super snel gewend, hij ligt snachts heerlijk te slapen in zijn hok. Op dat gebied hebben we er helemaal geen problemen mee. We zijn er ook al wel achter gekomen dat hij een hele slimme hond is. Na 2 dagen wist hij al pricies waar het voer werd verstopt, en dat hij niet in de kamer mocht komen. Maarja het kleine terror diertje probeerd maar al te vaak om de kamer ongezien in te sluipen. We hoeven hem dan ook maar aan te kijken of hij loopt al snel weer terug de keuken in. Verder wil hij absoluut niet met het riempje wandelen, tenzij hij in de gaten heeft dat we weer terug lopen naar huis.
Onze oudere hond Max (Tzi Shu) is normaal super aanwezig als er een hond op bezoek komt. Alleen hij is niet gewend dat de hond die op bezoek is ook zo speels is. Dussss.. Max is een beetje bang voor Dico jr. Maarja, dat heeft zijn tijd gewoon even nodig.
Dico jr. is echt een schatje, maar kan ook echt alles terroriseren! Daarom is hij ook zo leuk.
We hebben trouwens wel super veel aan alle info die we mee hebben gekregen!
Succes verder met het Bernerberg!
en hopen dat jullie nog heel veel jaren plezier mogen hebben met alle pups die er worden geboren!

Groetjes,
Henri, Annet, Leon, Olaf en de honden Max en Dico jr.

Germaine, Sander en Cor 05-09-13 21:57:38

Afgelopen zaterdag hebben we onze nieuwe pup uitgezocht. We werden door de familie van den Berg erg leuk ontvangen. Eigenlijk kwamen we alleen even kijken, maar al snel sloeg het om naar kiezen. We hebben gekozen voor Shadow, die we hier thuis de naam Chen (uitspraak : Tjen) hebben gegeven. Chen is een woord in Mayas en betekent Maan en dat is ook onze achternaam.Chen heeft het enorm naar zijn zin en is een echt baasje, die soms heerlijk ligt te slapen en dan weer wild door het huis rent met allerlei spullen die we soms eigenlijk niet in zijn scherpe tandjes willen zien. We hebben genoten van het kiezen en de aanwezigheid van zoveel vrolijke en levendige Berner Sennen honden en natuurlijk de rest van de fauna die aanwezig is op de boerderij. De adviezen die we kregen waren goed en vakkundig en als je dan ziet met hoeveel liefde de honden worden behandeld dan moeten we wel een fijne tijd krijgen met onze Chen net als met onze pas overleden 14 jarige lieve Tara (ook een Berner Sennen hond), die ook van een boerderij kwam.
Groetjes vanuit Breukelen en nogmaals bedankt voor alles en natuurlijk de koffie.Germaine, Sander en Cor

antje en menno 20-08-13 13:07:12

Hallo,In onze vakantie kregen we een mail hoera er zijn pups geboren. Toen we terug waren zijn we direct de volgende dag gaan kijken bij de pups.En de keuze was snel gemaakt we hadden onze Dex snel gevonden we zijn dan ook nog een paar keer wezen kijken prachtig om te zien hoe de pups groeien en steeds levendiger worden.Dex is geboren op 1 juli 2013 en zijn ouders zijn Lady en Bowy.17 Augustus was het zover we konden Dex gaan halen knus op de schoot naar zijn nieuwe huis en wat is de wereld dan groot en moet je nog veel leren maar nu na 3 dagen merken we al dat we volgens ons een snelle leerling hebben en al veel weet wat mijn vrouwtje en baasje niet goed vinden. Als ik brokjes krijg ga ik eerst zitten en geef een pootje en dan ga ik lekker eten.Mijn plasje en poepje doe ik netjes op het gras of op de krant.ik heb alleen de eerste nacht gepiept in de bench maar ze hebben mij nu al twee nachten niet gehoord.vandaag heb ik ook geleerd wat af is. We hebben een geweldige pup en zijn erg gelukkig met hem.We willen de Fam van den Berg hartelijk bedanken voor de gast vrijheid en alle goede adviezen die we kregen.Mijn vrouwtje zal snel weer laten weten hoe het met mij gaat.Groetjes Antje en MennoEn een stevige poot van Dex

sandra en jan 17-07-13 18:05:41

hallo,
wij zijn zo blij met onze sam.hij is echt prachtig en gezond.een heel lief karakter.zijn ouders zijn bo en sita v/d bernerberg.
met 3 weken oud konden we sam al bezichtigen echt zo leuk.had ze nog nooit zo klein gezien.sam is echt een prachtige berner .
zondag zijn we ook nog even langs geweest zo leuk om met trots gaat sam mee. leuk om ook alle bernertjes even weer te zien.
we willen er graag nog een bernervriendje bij en die gaan we zeker ook hier kopen.nogmaals bedankt harriet ook dat ik altijd met mijn vragen over bernertjes bij je terecht kan voor advies.
groetjes jan en sandra
high five van sam

<< < 8 9 10 11 12
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies