André en Jannie Ridder 21-05-18 12:32:42

hallo Fam. Van de Berg.Wij willen jullie laten weten dat we Jetro ( ulco van de Berner berg) 11-12-2008. Vrijdag 18 mei hebben moeten laten gaan.

Ron en CecileTonen 11-04-18 15:22:56

Beste Henriette, Onze Floyd, van 4 mei 2011, en een prachtige vent, wordt binnenkort al 7 jaar. Wij, na 7 jaar zijn weer terug naar Nederland verhuisd. En Floyd vind het helemaal leuk hier. Wij zijn nieuwsgierig naar broertjes en zusjes uit zijn nest. Gaat het hen ook goed? Het zou fijn zijn als we iets van u zouden vernemen. Groet uit Overijsel

familie van der Ploeg 17-02-18 19:48:14

Hallo Harriet en Gerrit. Op nieuwjaarsdag hebben wij Sterre bij jullie opgehaald en bij deze even een berichtje over hoe het nu gaat. Als eerste nogmaals onze complimenten en dank voor de hartelijke ontvangst en tijd die jullie voor ons hebben genomen. Met Sterre gaat het ongekend goed. Een hele lieve hond, die goed luistert, waarmee we nu al een hele speciale band hebben opgebouwd. Een hond die heel graag buiten is en zich daar ook prima vermaakt. Mocht ze zich zo goed blijven doorontwikkelen dan willen op den duur graag een nestje pups van haar hebben. Tegen die tijd nemen we weer contact met jullie op.

Groet familie van der Ploeg

Fam van Schie 13-02-18 10:19:37

Bijna een jaar is Jip (Fleur vd Bernerberg) nu bij ons. Wat een fantastisch lief en braaf dier. Ze is zo ontzettend sociaal naar zowel mensen als de andere dieren, de paarden en de kat. Jip leert super snel. Ze gaat graag mee op pad, naar het strand of door de stad. Ze luistert altijd goed. Thuis loopt ze altijd los op het erf. We genieten echt iedere dag van haar en kunnen haar niet meer missen!

Annika Noort en Elmo 05-01-18 10:28:17

Dag lieve familie,
Even een klein berichtje van ons.Met Elmo gaat alles naar wens en hij groeit als kool.Ben jullie nog elke dag dankbaar voor het feit dat ik zo,n lieve hond van jullie mocht kopen!!Hij rijdt erg graag mee in de auto en hij ging pas geleden op de markt even kennismaken met sinterklaas en zwarte piet,piet mocht hem ook wel even aaien dat alles was geen probleem.Vuurwerk trouwens ook niet,heb voor de zekerheid wat druppels bachrescue gegeven,maar alles bleef rustig.Binnenkort hoop ik wat foto,s voor jullie te hebben,maar hij loopt steeds weg en ja dat schiet niet op.Het zal wel een keer komen.Met het voorjaar komt hij zelf wel even langs,maar dat laat hij wel weten.
Lieve groet van ons allen ook voor de honden,
Annika en Elmo

José Geelhoed- van Aalderen 03-01-18 02:51:03

RIP Brigels (Lady van de Bernerberg) 07-08-2008~ 02-01-2018. We hebben onze geweldige wereldhond vandaag moeten laten gaan. We troosten ons zelf dan maar met de gedachte dat ze een fijn leven heeft gehad. Ze is -als het goed is- nu heerlijk pijnvrij als pup aan het rennen in een groene weide vol fazanten.

jose de Vries 04-12-17 19:20:50

Mako de berner sennen is nu bijna een half jaar. Hij is heel boevig maar maakt zelden iets stuk. Hij is erg aanhankelijk en doet alles om bij ons in de gunst te komen. Het liefst ligt hij de hele dag als een baby bij ons op schoot. Kan goed met de jack russels om gaan en de poes. Op de cursus gaat het steeds beter. Luisteren gaat erg goed, maar spelen vond ie niet echt wat. Hij waakt overdag op het erf al schrikt hij niet erg af met zn lieve snoet. Heel erg bedankt dat we een pup bij jullie mochten halen. Ik ben benieuwd hoe het met zijn andere 12 broertjes en zusjes gaat.
Lieve groet, familie Rellum de Vries uit de Roden (die van de tuinmeubelen )

Esmeralda en Gert Vlonk 29-11-17 17:35:48

Hallo Henriette en Gerrit,
Senna zo hebben we haar ook blijven noemen is inmiddels nu bijna 4 weken bij ons. Ze groeit als kool en is echt een dikke deugniet aan het worden.Ze leert al heel veel en vindt het heerlijk om te kroelen.Ze ligt graag bij het vrouwtje. En is gek met onze kids.Al bijt ze nog wel graag met haar scherpe tandjes en geven ze haar gauw een speeltje om in te bijten .We hebben voor haar een babboe dog bakfiets gekocht en vindt dat super interessant om met vrouwtje daarin op pad te gaan. Ze staat dan met de kop in de wind alles om haar heen te bekijken.
Puppy cursus vindt ze maar niks, spelen met de andere pups prima en na een poos is ze dat alweer zat. Ik wil best luisteren maar na 30 minuten heb ik het wel gezien denkt ze dan.Ze dartelt heerlijk door de tuin, en voetballen kan ze als de beste.
Na het spelen is ze weer heerlijk moe en gaat dan weer rustig slapen.Vrijdag 1 december komt ze logeren bij jullie het weekend, wat we erg fijn vinden dat dat mogelijk is. Wat wen je toch snel aan haar we zullen haar dan ook wel even gaan missen. Maar gelukkig is het maar voor 2 nachtjes.
Ik zeg tot vrijdagFamilie Vlonk Esmeralda & Gert en kids Zevenhuizen

Marleen de Boer 20-11-17 21:53:35

Beste Henriette en Gerrit,Hartelijk dank voor de warme ontvangst. Wat een prachtige pups. Hartverwarmend om jullie omgang met onze kinderen in combinatie met de honden te zien.Heel veel succes met de pups en we hopen dat ze allen een mooie plek krijgen.Vriendelijke groet,Marleen

Mia & Monique 17-11-17 16:48:40

Harriët en Gerrit,


Bandit (nu Finley) is nu een maandje bij ons en hij doet het super goed.
We zijn ongelooflijk blij dat we jullie gevonden hebben. Vanaf het eerste contact een onwijs goed gevoel en dat is niet weggegaan. Van de ontvangst, alle tussentijdse bezoekjes, alle leuke verhalen en tips tot aan de overdracht. En nog steeds kunnen we jullie benaderen voor vragen.
Finley krijgt een hoop aandacht op straat en iedereen vind het zo’n mooie hond, we raden jullie dan ook bij iedereen aan
Veel liefs,
Mia & Monique

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies