Mooibroek 30-09-17 10:02:55

Zondag 13augustus 2017 hebben we de nu bijna 4 maand oude Spike gehaald.
Na wat opstart problemen is hij helemaal bij en past perfect binnen ons gezin..Speelt met de kittens en onze oude stabij Diesel.
Spike is een vrolijke pup met veeeeeell energie.Dus een echte knuffelpup is het niet
Ook begint hij nu al trekkwn te krijgen dat hij het erf wil bewaken..
Zoals jullie lezen gaat het super goed en blij met onze keuze.

groetjes Wim Diana en Daan

Sabina Hervij 23-08-17 16:54:29

We hebben 7 augustus Bella Donna opgehaald. Ze is nu 9 weken en ze doet het heel goed. Onze ander hond van bijna 9 Queeny een Rottweiler vindt het ook erg leuk. Ze heeft alleen de eerste nacht niet doorgeslapen maar daarna sliep ze gewoon hele nachten door.Inmiddels is ze 9 weken en weegt ze 6 kg. Ze is heel leergierig kan al zit en poot geven en gisteren op de socialisatie cursus heeft ze het ook erg goed gedaan. Ze heeft al met heel veel honden kennis gemaakt en weet ook wanneer ze rustig moet doen bij een hond.. Bella Donna heeft ook al twee een puppy vriendjes waar ze mee speelt. Ze is verder een echte knuffelkont. We zijn erg blij met Bella Donna.
Groetjes, Sabina, Delaya en Berto

Melanie van Vliet 22-08-17 14:58:51

Beste familie van de Berg, 10 jaar geleden hebben wij bij jullie een pup genaamd Ikor gehaald. Zoon van Wilhelm en Laika. Wij hebben de stamboomnaam gehouden. Gisteren hebben wij Ikor moeten laten inslapen. Wat een ontzettende lieve Berner hebben wij gehad. Het verdriet is zo groot .Wij hebben zovaak complimenten gekregen over de hond dus die zijn voor jullie. Wat een prachthond hadden wij, Niet alleen voor ons gezin, maar ook voor alle andere mensen en honden in onze omgeving . Het was zo'n ontzettende lieve en unieke hond. We gaan hem zo ontzettend missen. Groet, Melanie

Marjan Siebring 18-08-17 17:38:25

Onze lieve Nora nu 9 maanden wat is het een leuke geweldige hond , goed karakter wil veel leren .We genieten van haar ! een echte knuffelhond heerlijk .
Groet Wilbert en Marjan Siebring uit Erica

Fred Kunst 03-08-17 10:58:53

Inmiddels is onze Beau bijna 12 weken jong en al weer 4 weken bij ons. Hij heeft al 2 lessen van de puppy-cursus gehad. Beau groeit goed en weegt al ruim 8 kg.Is ondeugend en ondernemend. Ook gaat onze andere hond Lilo goed met de Bernerpup om. Ze spelen en ravotten met elkaar of het een lieve lust is.

Lisanne de Deugd 25-07-17 10:06:05

Vandaag is de verjaardag van Diego, bij jullie heette ze Sandy. Diego is nu 1 jaar en een zeer ondeugende hond die graag geaaid wordt en veel aandacht wil. En hoe krijg je aandacht? Nou je pakt gewoon iets van tafel wat je niet mag hebben, dan lopen ze je vanzelf achterna. We hebben onze handjes vol aan haar maar ze is ook wel lief. Ze is een zeer mooie Labrador om te zien!

Claudia Dissel 07-04-17 12:28:02

Wat leuk om alle positieve berichten te lezen over de honden. Over een aantal maanden hopen we ook dat we een klein pupje, onze droomhondje in ons armen mogen sluiten.
Groetjes Claudia

Rob en Irma de Kruijf 09-12-16 21:00:45

Hallo,
Onze Lana is vandaag 1 jaar geworden.Op 31 januari is ze bij ons in Nieuwegein komen wonen. Lana was snel gewend en wij ook gezien dat dit onze eerste hond is. De bench was al snel niet meer nodig, want zij gedraagt zich keurig in huis. Lana houdt erg van ravotten met andere honden en van (vooral vieze) watertjes waar zij gelijk induikt als zij de kans krijgt. Wij krijgen heel veel complimenten van anderen dat Lana een ontzettend mooie hond is (en dat is ook zo). Zij heeft inmiddels 3 cursussen achter de rug en de volgende begint komende week.Groetjes, Rob en Irma

Roel 25-11-16 08:57:50

Beste fam. van den Berg, het
gaat erg goed met Loebas. Hij is op een (meestal) niet-hinderlijke manier
eigenwijs en vermaakt zich bij ons op het erf uitstekend. Vriendjes worden met
de kat zit er niet in, maar die is er inmiddels bijna aan gewend. Loebas is nergens
bang voor en ontzettend enthousiast als er visite komt. Bekenden gooit hij
bijna omver; misschien moeten we dat enthousiasme maar eens wat proberen in te
tomen. Zoals wanneer hij bij Binnette op schoot probeert te komen. Het is niet
de bedoeling maar we moeten er vaak wel om lachen. Op de puppie cursus en de
vervolgcursus voor jonge honden heeft hij zich prima geamuseerd en soms ook
nog wat opgestoken. Vriendelijke groeten, Roel en Binnette

bo branten 28-09-16 20:59:49

Halloi daar ff een berichtje uit groningen. Onze bo is inmiddels 2 jaar en een echte knuffelbeer een schat van een hond. En een evenbeeld van zn moeder.(geb dat:2 sept 2014. Vader cooper en moeder ff vergeten)

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda