Maaike en Marijn uit Emmen 15-09-16 18:37:16

Onze Bob is inmiddels bijna 16 maanden oud. En wat genieten we van hem. Met zijn 39 kilo is hij geen mega Berner maar wel een enorme schat. Hij is lekker aan het puberen, desalniettemin luistert hij goed.
Het is een dikke knuffelbeer die af en toe ook heel enthousiast kan zijn, een heerlijke stuiterbal.

Groetjes
Maaike en Marijn

Elke Schäfer 15-07-16 15:16:24

Hallo fam vd Berg,Onze bernersennenpup Maika is nu ruim 10 weken oud.Zij is zeer ondernemend en nergens bang voor.Liefst slaapt ze op de koude vloer,maar in de nacht rustig in de bench met een deken.Zij gaat nu naar de Puppycursus,dat vind ze geweldig al de andere honden.Jammer dat de riem net niet lang genoeg is om te spelen.Wij kunnen ons een leven zonder haar niet meer voorstellen.Bedankt voor de goede zorgen,groeten Elke

Fam Meinders, Stadskanaal 03-07-16 21:36:35

Nu bijna 3 jaar geleden hebben we een Berner van jullie:Cooper. Een geweldige hond,zoon van Dick en Jolly, jullie 'huishond'. We zien uiterlijke en karaktertrekken van beide terug in Cooper. Het is echt een prachtige, lieve, trouwe en gezonde hond!

antje en menno 01-07-16 09:49:31

Hallo, Hier even een berichtje van ons. Dex is vandaag drie jaar en het gaat prima met hem en ons. Het is nog steeds een allermans vriend en een grote knuffelbeer. Elke dag genieten we volop van hem. De groetjes en een goede zomer!Antje, Menno en Dex

Rita Godlieb 28-06-16 18:41:54

Hallo hier een bericht van fam Godlieb Wij hebben 3 jaar terug Joep de Berner bij jullie gehaald ,en zijn helemaal gelukkig met hem .

Ilse Schoonvelde 23-06-16 14:21:49

Hier een berichtje van ons....Noor is sinds eind januari bij ons. En wat genieten we van haar. Een heerlijke berner sennen pup. Heel lief voor haar omgeving en andere honden. De kinderen kunnen alles met haar doen en ze geniet van alle aandacht. De puppycursus heeft ze goed doorstaan en volgende week doen we examen voor de basiscursus. Ze luistert goed behalve als ze heel nieuwsgierig is. We kijken met een goed gevoel terug op de 1e periode, veel bruikbare adviezen mee gekregen en zo werd het snel vertrouwd en voelde Noor zich snel thuis. We hopen nog lang samen te kunnen genieten!

Mathieu en Linda 12-06-16 11:05:49

Thibaud is al
ruim anderhalve maand bij ons en het gaat prima. De kruik voor de nacht was een
erg goede tip: hij heeft gelijk vanaf de eerste nacht de hele nacht
doorgeslapen. Het zindelijk worden heeft wel even tijd gekost, maar dat gaat nu
ook bijna altijd goed.

Thibaud is een
hele speelse en vrolijke hond, die er erg van houdt met andere honden te
spelen. Daar krijgt hij tijdens de wekelijkse puppycursus in Duitsland volop de
kans toe en gelukkig komen we ook regelmatig tijdens het buiten lopen andere
honden tegen. Ook kinderen vindt hij erg leuk. Hij gaat soms lekker zijn eigen
gang en is nog niet altijd evenveel op ons gericht, maar dat komt vast nog. Op
dit moment is hij al voor de tweede keer op de camping en daar heeft hij het
erg naar zijn zin, vooral in het beekje dat naast de camping stroomt!

Rommy Hofler 06-06-16 19:09:33

Hallo allemaal,

ook wij hebben nu eindelijk de tijd (genomen;-) om iets e schrijven. Op 14 maart is Teun bij jullie geboren in een nestje van 6 - wij noemen hem trouwens Bogart en we hebben hem op 13 mei opgehaald.
Een prachtige Berner Sennen pup, kalm en vriendelijk van character, mooie tekening, helemaal gezond en hij leert zo ontzettend snel!
Hij zit nu op de puppy school en begint over 2 weken met de basiscursus. Hij is al zo goed als zindelijk, houdt van zijn bench en we kunnen nu al niet meer zonder elkaar. Heel erg bedankt ook voor de foto's die jullie ons regelmatig via Whatsapp stuurden toen hij nog bij jullie was! Veel liefs van Rommy en Robert uit Langedijk

Diny Jongsma 24-05-16 10:26:11

Hallo!Ik kon het niet laten om nu al een berichtje te plaatsen.Vorige week woensdag hebben we Yindra (Fien uit nestje van Tommy en Yala) opgehaald en wat een schat is het!We krijgen nu al complimenten over dat ze zo sociaal is naar mensen en zo rustig maar sociaal is bij andere honden, dat compliment geef ik dus even door aan jullie!De eerste dag wat gedronken en de volgende ochtend gegeten, de 3e nacht was ze al helemaal stil en de bench is tot nu toe altijd nog schoon en droog gebleven.Bedankt voor dit prachtige lieve hondje!Groetjes Diny!

Doreen en Frank Janssen 20-05-16 13:24:49

Sinds een weekje zijn wij trotse eigenaars van onze berner sennenpup Deuske. Wat een lieve stoere meid is dit. Ik heb zelden een puppy gezien die zo vol zelfvertrouwen en onbevangen in het leven staat. Qua zindelijkheid en slapen in de bench gedraagd ze zich voorbeeldig. Dit is onze vierde hond dus we hebben vergelijkingsmateriaal. Ik ben ervan overtuigd dat dit door haar goede start komt bij Harriët en Gerrit en natuurlijk niet te vetgeten Benny. Wat prachtig om te zien hoe deze mensen met hun honden omgaan nuchter maar vol liefde. Wij wonen op 300km bij hun vandaan maar wat hielden ze ons mooi op de hoogte van de groei van onze pup, begeleid door leuke foto's en filmpjes. Helemaal top. Hartstikke bedankt voor de goed zorgen Harriët,Gerrit en Benny. Liefs vanuit het uiterste zuiden Doreen en Frank en Deuske.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda