Diny Jongsma 24-05-16 10:26:11

Hallo!Ik kon het niet laten om nu al een berichtje te plaatsen.Vorige week woensdag hebben we Yindra (Fien uit nestje van Tommy en Yala) opgehaald en wat een schat is het!We krijgen nu al complimenten over dat ze zo sociaal is naar mensen en zo rustig maar sociaal is bij andere honden, dat compliment geef ik dus even door aan jullie!De eerste dag wat gedronken en de volgende ochtend gegeten, de 3e nacht was ze al helemaal stil en de bench is tot nu toe altijd nog schoon en droog gebleven.Bedankt voor dit prachtige lieve hondje!Groetjes Diny!

Doreen en Frank Janssen 20-05-16 13:24:49

Sinds een weekje zijn wij trotse eigenaars van onze berner sennenpup Deuske. Wat een lieve stoere meid is dit. Ik heb zelden een puppy gezien die zo vol zelfvertrouwen en onbevangen in het leven staat. Qua zindelijkheid en slapen in de bench gedraagd ze zich voorbeeldig. Dit is onze vierde hond dus we hebben vergelijkingsmateriaal. Ik ben ervan overtuigd dat dit door haar goede start komt bij Harriët en Gerrit en natuurlijk niet te vetgeten Benny. Wat prachtig om te zien hoe deze mensen met hun honden omgaan nuchter maar vol liefde. Wij wonen op 300km bij hun vandaan maar wat hielden ze ons mooi op de hoogte van de groei van onze pup, begeleid door leuke foto's en filmpjes. Helemaal top. Hartstikke bedankt voor de goed zorgen Harriët,Gerrit en Benny. Liefs vanuit het uiterste zuiden Doreen en Frank en Deuske.

Janet Bakker 14-05-16 17:52:03

Hallo fam. Van den Berg,Hier dan eindelijk een berichtje van ons over onze Berner Sennen pup Bailey. Wat vonden we het prachtig om haar elke week even te komen bezoeken toen ze nog bij haar mama was. Zo hebben we haar groei goed kunnen volgens. Bailey is een prachtige gezonde pup van nu alweer 5 1/2 maand. Ze is het zonnetje in huis voor ons. Ze heeft de puppycursus bijna afgerond en voor het behalen van het diploma maken we ons geen zorgen want ze luisterde heel erg goed. Dus binnenkort op naar de vervolgcursus. Bailey is een allemansvriend vriend van konijnen tot poesen en vogels alles vind ze prachtig. Zo nu en dan gaan we met haar naar de hondenspeeltuin waar ze heel mooi kan spelen met andere honden. In huis is ze een rustige hond op soms even een stout momentje tussendoor. De hele dure mand voor haar hadden we niet aan hoeven schaffen want Bailey geeft al van af dag 1 de voorkeur aan de harde koude grond. Aankomende zomer vakantie gaat ze mee in de camper naar Zeeland. Heerlijk wandelen en ook mee te fietsen in de fietskar. Een dag zonder haar kunnen we ons niet meer voorstellen. Groetjes Tjeerd Janet Esther en Linda en Bailey

Fam. Van Leeuwen 10-05-16 21:06:50

Spike (lab) is nu 3 weken bij ons en we zijn heel blij met hem.
Wat een leuke lieve slimme pup die nergens bang voor is.
Hij wil ook heel graag leren en is graag bij ons.
Puppie cursus gaat ook goed. We nemen hem overal mee naar toe zodat hij goed kan socialiseren. Spike doet het heel goed!
Groetjes van Ineke, Eric, Mick en Spike

Geke de Groot 08-05-16 20:52:07

Hallo, hier een een poot van Maxim (5-9-2015). Hij is inmiddels 9 maanden en al flink aan de maat. Vind iedereen lief en is heel erg aanhankelijk naar mij. Speelt graag en het liefst met zijn vriendinnetje de labrador die even oud is als hem. Wandelen is nog steeds niet zijn favoriete bezigheid/ Als ik de riem pak moet ik hem aansporen om op te staan behalve als hij erg nodig moet komt hij gelijk. Hij is gek op water, iedere sloot die we tegenkomen daar springt hij in, ook moddersloten en dan heeft hij geen stukje wit meer. Hij is inmiddels bij de trimster geweest en wat is ie mooi. van iedereen krijg ik complimentjes. Het is een geweldige hond, bedankt!!!! De hartelijke groetjes van Geke en Maxim

Fam. Haan 07-05-16 10:10:59

Hallo fam. van de Berg.
King, uit het nest van Senna en Bowey ( 15 september 2010) doet het nog steeds heel goed. Ondanks dat de dierenarts ons twee jaar geleden iets heel anders vertelde.
Het is een zeer grote knuffelbeer, een allemans vriend.
We hopen dat hij nog lang bij ons mag zijn. Het was een hele goede keus hem in ons gezin op te nemen.
Alle goeds gewenst aan jullie.
Peter, Freia ,Vanya, Dagmar en Caitlyn

Caesarina 20-04-16 10:58:48

Hallo,sinds een weekje is Bentley(labrador)bij ons in huis,we genieten elke dag van hem.Het is een lieve,speelse ze pup,die na een week al erg goed naar zijn naam luistert.Plast nog af en toe in huis,maar als hij moet poepen geeft hij dat al netjes aan door naar de achterdeur te lopen.Hij heeft afgelopen zondag zijn eerste puppy cursus gehad,en doet het al erg goed. Groetjes Familie Godlieb en een poot van Bentley
Jolanda Korte 31-03-16 18:33:27

Beste familie van den Berg, papa, mama, broertje en zussen.
Ik ben nu iets meer dan 2 maanden bij mijn nieuwe baasjes en het gaat echt ontzettend goed! Overdag ben ik al zindelijk op een enkel ongelukje na. Mijn baasjes gaan dan ook heel veel met mij naar buiten, samen met mijn grote Berner zus/moeder/vriendin Milow.Ik leer heel snel zegt mijn baasje, maar stiekem kijk ik een heleboel van Milow af hoor. Toen het afgelopen weekend zo mooi weer was waren we bijna de hele dag buiten. Wauw zeg maar dat was prachtig. Ik ben ook helemaal niet bang voor andere honden en daag ze lekker uit. ( mocht het wel even eng worden kruip ik gewoon achter mijn baasje hihihihi) Mijn baasjes krijgen ook heel veel complimentjes dat ik zo mooi en braaf ben. Maar hé, ik ben wel nog steeds een pup hé dus ben ik ook lekker op zoek naar grenzen en probeer toch te doen wat niet mag zoals van de kattenbrokjes snoepen. Lieve groetjes van Bram!

Mirjam 22-02-16 17:45:18

Wij hebben 2 weken geleden onze lieve bruine labrador Balou opgehaald.
Zijn bij de pups wezen kijken toen ze 4 weken oud waren en werden zeer gastvrij ontvangen.
De 4 weken dat ik nog moest wachten voordat hij met ons mee naar huis mocht leek echt een eeuwigheid te duren.
Maar stuurde elke keer een mail om te vragen hoe het met de pups ging en kreeg dan ook gelijk weer een foto erbij! Dat was erg leuk zodat je toch kan zien hoe snel ze groeien!
Goede adviezen meegekregen en Balou doet het super goed!!

Groetjes Mirjam

jimmy 15-02-16 19:26:32

Wij hebben vorig jaar onze Berner gekocht hier bij deze vriendelijke mensen, voor de allereerste maal een Berner. We zijn eerst eens gaan kijken, nadien haar gaan halen. Je ziet echt welke liefde deze hondjes meekrijgen van in hun nest en hoe goed ze verzorgd zijn. Inmiddels is ons Senna een grote pup en een schat van een hond. Het is een echte flos, braaf, lief, kan goed met kleine kindjes en andere honden om. Ik hoop dat het nog lang duurt maar als ons Senna er niet meer is, gegarandeerd kopen we terug eentje hier. Bedankt (en sorry misschien voor de late reactie).

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies