ilona 20-03-15 11:20:45

11 febrauri hebben wij onze diesel gehaald.
Diesel is een ontzettende lieve pup een echte sul.
Hij doet het goed op de cursus .
Hij is bijna zindelijk op af en toe een ongelukje na.
Bedankt voor alle goede zorgen !!
Groetjes edwin ilona en kids

Diana en Jan 17-03-15 14:24:02

Sinds een maand hebben wij onze pup Mooz in huis. Wat een ontzettend lieve en relaxte pup is dit !! We genieten allen ontzettend van hem. Waar we hem ook mee naar toe nemen of wat we ook doen, alles is prima. Gisteren een verjaardag thuis waar hij wel van 30 mensen aandacht kreeg maar hij blijft er zo relaxed onder, echt een superhond. Alleen is hij helaas nog niet zindelijk ondanks inspanning van onze kant, maar ja je kan niet alles hebben... Hoe gaat het met Mooz zn broertjes en zusjes?? (nest 21-12-2014) We horen graag of dat ook van die lieve beertjes zijn.


Richard en Annemieke 18-02-15 11:12:29

Zaterdag 14 februari mochten wij onze pup Kaya ophalen! Na een autorit van twee uur, wat super ging, waren we thuis en kon Kaya kennis maken met onze andere berner sennen Jill van 3, eveneens van Gerrit en Harriet!Dit ging super, Kaya was op haar gemak en voelde zich snel thuis! De eerste twee nachten heeft ze veel gepiept en gejankt in de bench! De bench nu ook een andere plek gegeven bij Jill in de gang, en dat gaat nu goed!Samen met onze drie kinderen gaan wij genieten van onze twee berners! Gerrit en Harriet super bedankt en ga zo door!
Groetjes Richard en Annemieke en een poot van Jill en Kaya😃

Diana en jan 16-02-15 20:33:06

Vorige week hebben wij onze pup Mooz opgehaald. Het is een heerlijk relaxen pup waar we allemaal veel plezier aan beleven. Kroegen vind hij heerlijk. We zien hem per dag haast groeien. De eerste twee nachten heeft hij flink gepiept en gejankt in zijn bench maar daarna ging het prima
We genieten met volle teugen van onze lieve Mooz.

brenda blom 04-02-15 11:39:11

In oktober heb ik mijn grote knuffel genaamd Pepsi opgehaald bij de bernerberg. Ik heb haar vanaf dag 2 mogen volgen doordat ik steeds fotos kreeg toegestuurd, wat is het mooi die ontwikkeling te zien en nog steeds. Ik ben super blij met haar, ze luisterd als de beste en houd me goed in de gaten. Het is een echt allermansvriend. De ouders zijn Lady en Dico, 2 prachtige ouders waar Pepsi uit is gekomen. Mijn dank is groot dat ik zo'n lieve hond bij jullie weg heb mogen halen.

Chantal van Bekkum 01-02-15 10:53:48

Zaterdag de 24e januari hebben wij Bruno opgehaald. De autorit naar huis ging erg goed, we zijn 1 keer gestopt om hem even te laten plassen, en daarna heeft ie weer lekker verder geslapen in de auto. Bruno is een gezellige ondernemende pup, hij wil erg graag met de katten spelen, maar deze willen nog niks van em weten, maar dat komt wel goed. In de nacht maakt hij ons 1 keer wakker, en daarna slaapt hij weer lekker verder.Volgende week gaan we starten met de puppy curus, daar hebben we veel zin in. We zijn onwijs blij met Bruno en genieten er erg van om weer een hond in huis te hebben. Gerrit en Harriet bedankt voor de goede zorgen voor onze lieve pup Bruno.

Annigje Visser 28-01-15 16:55:27

Afgelopen zaterdag hebben we Aika opgehaald. Aika is erg enthousiast en nieuwsgierig. Na de autorit mocht ze gelijk even door de sneeuw stappen wat ze heel leuk vond. Nadat ze door iedereen was begroet heeft ze eerst even een slaapje gedaan. Tyra onze andere berner van 10 jaar moet erg wennen aan het rondsnuffelen van Aika en poes Kika moet niets van Aika hebben. Gelukkig is er voldoende ruimte voor iedereen. De bench is nog niet haar favoriete slaapplek, dus s nachts worden we nog wel uit de slaap gehouden. Maar dat komt vast helemaal goed.
Wij zijn superblij met haar en hopen we heel lang van haar mogen genieten.

Jenny Vorst 25-01-15 12:52:02

Hallo lezers,onze Wobbe ( zoals eerder geschreven) is vrijdag de 23ste in huize Vorst gearriveerd!! We hebben Wobbe uitgezocht toen hij 2 weken was, hij leek toen de meest relaxte van het nest. Ik denk dat we dat goed hebben gezien.Wat een stoere Pup! Hij was 3 tellen onder de indruk van Geurt ( berner van ruim 1 jr) daarna uitdagen en willen spelen. Geurt is reuze lief voor Wobbe. Moos, onze bejaarde tekkel, loopt grommend om Wobbe heen ( daar heeft ie ontzag voor en dat is goed!) maar hij laat zich hierdoor niet uit t veld slaan. Dit zal na een paar dagen vast overgaan, we kennen onze Moosje langer dan vandaag.Wobbe eet ( zeg maar rustig schransen) als een bootwerker en de nachten gaan prima. Kortom we hebben ( voor zover we t nu kunnen inschatten)weer een tophondje van deze fokker.

Fam Fielinck Beilen 20-12-14 16:43:41

18 november hebben wij onze Matz opgehaald. Hij doet het geweldig, is erg leergierig en super lief.Op puppycursus heeft Matz wel wat moeite met de andere pups maar het gaat steeds beter.Matz is de boel aan het ontdekken en heeft de harten gestolen van het hele gezin Eten was eerst een probleem maar hij eet nu als de beste.De eerste 2 nachten heeft ie ons uit de slaap gehouden maardaarna sliep hij als een roosje.Bedankt Familie van den berg voor de goede zorgen.

Jenny Vorst 05-12-14 13:33:32

Hallo allemaal,zoals ik in juli schreef zijn wij de blijde eigenaren van Geurt. Geurt is inmiddels bijna 1 jaar en is zo braaf!!!! Ondeugend, aanhankelijk maar ook leergierig en graag willen en vooral heel belangrijk....kerngezond!!! Doordat Geurt zich zo ontwikkeld en onze Charlie ( bulldog van dik 12 is overleden) hebben wij besloten te gaan voor een 2e pup van de Bernerberg. Deze week is er een nestje geboren en kunnen bijna niet wachten te gaan kijken. Wij kiezen weer voor een reu en hopen dat deze zich net zo goed zal ontwikkelen als Geurt. Als alles goed gaat mogen wij dan eind januari ons de blijde eigenaren noemen van Wobbe ( zo gaan wij de pup noemen). Fingers crossed! Nu al zin in!!!

<< < 7 8 9 10 11 > >>
Zoeken
 
Naam:
E-mail:
 
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies