Hans Hendrix 04-02-17 12:46:58

Ha Wil. Heb je een rechtstreeks lijntje naasr de grote baas hierboven? Heel knap om nu al een recensie te schrijven over het optreden van Steve Troch in december 2017.....?? in Roermond. Zo weten we precies waar we heen moeten. Overigens zien we Steve natuurlijk deze maand nog in Vlierden. Groetjes Hams


Reactie:
Goed gelezen Hans. Jij bent de enigste. Ik had het ook niet gezien maar inmiddels aangepast. Thanx.

Hans Hendrix 07-12-16 14:59:30

Ha Wil.
De eerste keer een berichtje van mij. Aanleiding is Bluestraffic waar ik zaterdag graag naar toe ga. Memo Gonzales, ik zeg je, dat is (ook letterlijk) een zwaargewicht. Van onze grote vriend Tornado hoorde ik, dat er in jouw radioprogramma kaartjes te winnen zijn. Na enig zoekwerk kreeg ik beeld en geluid op de pc. Het geluid is erg zacht, dus ik hoop wel dat ik je kan verstaan. Even een minpuntje: had mij toch even een tip gegeven over Royal Breeker. Ik was heel zeker gekomen. In ieder geval, de groetjes en tot zaterdag. Gr Hans Hendrix


Reactie:
Hoi Hans.
Het stond op Facebook en op www.bluesbreeker.nl. Sorry.
Maar 18 november 2017 nieuwe kansen...

will 12-05-16 13:55:59

Hey Wil,

mooi kort maar duidelijk verslag van Moulin Blues 2016 !!
niet overal mee eens maar dat hoeft ook niet.

gr. Will

Twanny Blues 06-03-16 20:28:36

Wat een prachtige verslag over the Hoochies, die op 28 Februari bij Keepingthebluesalive.nl speelde in Vlierden, bij Deurne in Brabant, Theo en Martin Brouwers en de hele club van KTBA, hadden het goed voor elkaar, The Hoochies, konden geen afscheid nemen van het publiek, en gaven nog enkele toegiften.
Iedereen in het publiek, heeft zich goed kunnen vermaken met the Blues wat the Hoochies met special guesth, Kim Snelten.
Bluesbreeker Wil Wijnhoven, en Leo Gabriels hebben pracht foto's gemaakt, en de filmpjes van dit optreden kun je bekijken bij Twanny's Blues op youtube,..

Annemiek 21-12-15 20:27:14

Wat een geweldig Blues Traffic in Beringen 2015. Geweldige bands, wij hebben genoten. Ik bedank bij deze de organisatie, goed gedaan allemaal !!! Op naar de volgende !!!

Twanny's Blues 16-12-15 13:39:33

Mooi geschreven Wil, en mooie foto's van een geweldige Bluesavond in de Wieksjlaag in Beringe, een echt geslaagde Bluesavond, heerlijk genoten,.....

 Sam Nijsten 05-12-15 14:44:27

Zo! Nóg eens lekker nagenieten van de foto's en recensie over ons laatste Baeker Blues Side als festival.
Hierbij (nogmaals) "bedankt" Wil voor dit alles.
Ik wil ook nog even benadrukken dat we doorgaan met organiseren.
Ons eerste Baeker Rock Night heeft 7 november j.l. plaats gevonden en we zijn plannen aan het maken en contacten aan het leggen voor ons volgende evenement op 9 april 2016!!!
Nadere informatie zal zo spoedig mogelijk volgen.
Groetjes

michiel 28-09-15 22:42:02

Was er vorige week bij in Tegelen bij het blues rock festival.Toch maar eens iets melden over de geluidskwaliteit.Het geluid was veel te hard en er zat een storing in de linkerluidspreker.Bij het optreden van Dr Feelgood stond er zelfs 1 microfoon uit waardoor de harmonica niet te horen was.En zorg er een keer voor als je 45 euro vraagt voor een kaartje dat je gewoon normaal naar de wc kan zonder te betalen.Dat lijkt er toch iet op!

 René Brons 09-07-15 10:45:06

Hallo,

Ik wilde de recencie van "23e Kwadendamme Bluesfestival"bekijken en dat bleek dezelfde recencie te zijn als "Heritage Bluesband in De Nieuwe Nor"
Volgens mij klopt hier iets niet! ;-)

Groet uit De Beemster,
René


Reactie:
Bedankt René. Ik heb het nu aangepast

 Stanley 08-07-15 11:01:41

Bassist gezocht!

De blues mannen van ''The LoveVeins'' afkomstig uit de regio Zuid Limburg, zijn op zoek naar een nieuwe bassist! Met voorkeur een bassist die ook de contrabas kan bespelen.
Nieuwe nummers ontstaan door 3 tot 4 keren per maand te repeteren. Dit doen wij in de buurt van Maastricht.
Bekijk onze website www.theloveveins.com en beluister onze nummers. Spreekt de stijl jou aan? Twijfel dan niet en mail naar Stanleypatty@gmail.com.1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage