Frankie 14-11-13 13:14:31

Mooi verhaal en gave fotoos over Mol Goes Blues! Met plezier bekeken en gelezen! ;-)

 Guenter H.C.Kleinen 01-11-13 11:09:31

Wil Wijnhoven hat vollklkommen recht - das Talent der letzten Jahre ist gesichtet und identifiziert: Guy Smeets und seine Band werden uns noch viel Freude machen. Und sie haben einen langen Weg vor sich. Hoffentlich bleiben sie sich treu. Das wünscht sich von Herzen GHC Kleinen, Heinsberg, Duitsland

Huub Houben 28-10-13 22:46:15

Geweldige avond gehad.
Complimenten aan de bands, organisatie en fotograaf /recensent.


Huub en Wies

Twanny 22-10-13 22:14:40

Helaas waren we een beetje later en hebben de band, Howlin' Stone, maar heel even gezien, lekkere sound , daarna met Bradley Circus heb ik me ff recht moeten zetten, toen ik Lidewij, hoorde spelen op de Bluesharp, dacht gelijk aan de Nederlandse Blues band The Cuban Heels, Wat een Blues, heerlijk gewoon om te zien en te horen, Bradley Circus,..........
Daarna natuurlijk the Mama Boy's met on the Bluesharp Johnny Mastro, heel kort awesome, zo awesome dat ik Zondag, gelijk door ben gegaan naar de Weegbrug in Roermond, om ze nog eens te gaan zien,..een heerlijke Bluesnight gehad en Weekend, zeker en vast,..

 TEX (The Travelin' Man) 20-10-13 23:14:41

THE QUEEN OF ROCK AND ROLL, LINDA GAIL LEWIS, NAAR NEDERLAND!
(Zus van de legendarische Jerry Lee Lewis)

Linda Gail Lewis, The Queen of Rock and Roll en tevens de meest explosieve vrouwelijke rock and roll act on the planet, is natuurlijk veel meer dan de 12 jaar jongere zus van de legendarische Jerry Lee Lewis met wie ze veel heeft opgetreden en eind jaren ’60 al een aantal hits scoorde.

Gedurende de exact 50 jaar na het verschijnen van de allereerste opname waarop ze was te horen, 'Seasons Of My Heart' (een duet met Jerry Lee op de B-kant van diens single 'Teenage Letter', werkte deze getalenteerde zangeres, songwriter en pianiste ook met vele andere wereldwijd bewonderde muzikanten/artiesten zoals Van Morrison, Shakin' Stevens, James Burton, Scotty Moore en Albert Lee. Inmiddels heeft ze al meer dan een dozijn prachtige solo albums op haar naam staan.

Het zouden wel eens DE rock and roll concerten van het jaar kunnen worden dus mis dit niet! Voor de kosten hoef je het in ieder geval niet te laten!


Zaterdag 2 november, De Tamboer, Hoogeveen http://www.detamboer.nl/

Zondag 3 november, Van Zantenhal, Nieuw-Vennep http://www.vanzantenhal.nl/


Wild One (2006) http://www.youtube.com/watch?v=L34rLq4pfkg

Linda Gail Lewis (& Annie Marie Dolan) Official Website http://www.lindagaillewisanniemariedolan.com/


TEX (The Travelin’ Man)

Twanny 08-10-13 22:28:03

Wat een leuke recencie Wil, van het optreden van Gene Taylor and Friends, Steve Freund was inderdaad een topper om mee te laten spelen met Gen Taylor samen, het leek wel of dat ze al een hele tijd samen gespeeld hadden, alles was vloeiend en klonk geweldig, ook Annemiek Rongen alias Harpin Mama, deed het gewldig, soms was het een beetje minder maar dat lag aan de zenuwen die ze al voor het optreden had, er stonden ook genoeg Bluesvrienden van haar, te luisteren,.....
Genevieve, uit Brussel was dan ook een heel ander verhaal, met een grote versterker, stond ze ook echt wel haar mannetje, met een Bullet Mic in de hand klinkt het toch allemaal anders, professioneler zou ik zeggen, ook had zij al een paar keer met Gene en Steve een optreden gedaan, zodat ze minder zenuwen had als Harpin Mama, de tweede set werd prachtig afgesloten, door alle muzikanten bij elkaar te voegen, de omhelzing van beide dames op het laatst, was geweldig, toch respect tonen voor beide dames die met een heerlijk enthousiasme speelde, met andere woorden, het was weer een geweldige happening in Overpelt bij CC Palethe.
Tevreden naar huis gegaan, thuis de foto's die er gemaakt zijn door Yvonne bekeken en de filmpjes op You tube gezet, waar je kan zien dat het een geweldige avond met een lekkere blues is geweest,...........

 Joel Loose 13-09-13 00:54:02

Ik ben echt tevreden dat ik met "Old Skool" op het podium stond van Castle Rock!!


Joel....drummer Old Skool

Rik de Raeve 12-09-13 22:28:55

Het was een prachtig geschenk. Zeer veel dank aan de organisatoren,alle medewerkers,de muzikanten. Waardering voor de gemeente Herzele. Een verrijking voor de prov.Oost-Vlaanderen.

 Gerrie 12-09-13 18:11:18

Bedankt voor het fijne verslag van Castle Rock Herzele. Het was een plezier om daar te spelen.

Gerrie (gitarist Scotch 'n' Soda)

 Marion wever 11-09-13 22:30:06

Heel goed verslag en hele mooie foto's van Bluesrock Tegelen.
En vergrijzing??? Juist niet...er is alweer zovéél jong talent bezig de laatste jaren. In binnen- en buitenland. Super!!

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies