Josť 26-01-11 14:25:08

Hoi Sietske en Ies en natuurlijk de 2 boefjes,

Indrukwekkend, dit in het kort samengevat je verhaal over Bink. Ik heb veel aan jullie gedacht.Ook omdat ons Sanne ongeveer dezelfde tijd uitgerekend is als jij met Bink.
Het ga jullie goed!

Marjon 20-01-11 17:37:17

Hallo Ies en Sietske,

Ik las jullie kaartje op de afdeling en heb gelijk jullie verhaal over Bink gelezen. Heel mooi om terug te lezen hoe jullie het hebben beleefd. Dat ik jullie hierin heb kunnen begeleiden vond ik erg fijn.

Heel veel geluk nog met julli mooie gezinnetje
Groetjes Marjon (verpleegkundige 2C)

Marjo van Gorp 19-01-11 09:56:23

Dag Sietske en Ies,

Wat een indrukwekkend verhaal over jullie Bink, jullie beslissing, de geboorte en de foto's van die prachtige jongen.

Besef maar goed dat hij altijd deel zal blijven uitmaken van jullie gezin, want dat is echt zo (ik spreek uit eigen ervaring).

Lieve groet,
Marjo

Fieke van der linden 03-01-11 21:31:36

Hallo Sil en Gijs.

Wat een mooie site heeft jullie mam bijgehouden van al jullie avonturen in jullie leventje.
Ik vind het heel knap van jullie mam om naast al haar vele dingetjes die ze zoal doet ook zo'n prachtig computerboek van jullie te maken.
Afgelopen jaar is er wel veel gebeurd bij jullie in het gezin ook droevige gebeurtenissen. Dat is natuurlijk best moeilijk voor jullie allemaal. Ik ben er zelf ook verdrietig over. Daarom geef jullie mam en pap maar eens een hele dikke knuffel van mij dat kunnen jullie volgens mij hardstikke goed.

Groetjes van Fieke Ruud Wilbert Anouk en Johan
En natuurlijk een lik van Lara ook voor Babbe en Tara

Wanda (j&j) 05-01-10 20:53:27

Wat een leuke site hebben jullie zeg! Mogen jullie ouders wel trots op zijn!

ilona 23-01-09 10:41:58

jeetje ik zat nu in gijs 3e jaar te lezen.. ik zag iets over t kwetternest..
ehhmm ik heb ons guppie ook ingeschreven bij een kdv dat zo heet. ik ken jullie niet maar denk dat we misschien dicht bij elkaar wonen


Reactie:
Hallo Ilona,

Wat een spannende tijden gaan jullie tegemoet zeg. Ik hoop heel erg dat de vruchtwaterpunctie uitwijst dat het goed gaat met jullie kindje of dat er in ieder geval iets uitkomt dat behandelbaar is. Heel erg veel sterkte. Dit moet een zware stempel op je zwangerschap drukken

Wat het Kwetternest betreft, dat is in ons geval geen KDV maar een peuterspeelzaal. Wij wonen in Luyksgestel in Noord-Brabant. Bij mijn weten zit hier geen KDV met de naam Kwetternest

Groetjes,
Sietske

ilona 23-01-09 10:18:39

Ik zit al de hele ochtend in gijs hoekje te lezen. Ik voel zoveel troost uit zijn verhaal!! afgelopen maandag hoorde wij dat ons kindje ook niet kan slikken. mogelijk zit daar ook een hartafwijking bij, maar dat konden ze niet goed zien. komende maandag gaat de dokter een vruchtwaterpunctie doen om te kijken of de oorzaak een genetisch defect is. ik hoop dat dat het niet is, dat zou iets heel ergs kunnen betekenen. daarom vind ik het nu zo fijn dat ik je site gevonden heb, er is dus nog een kans voor ons kindje! Dank jullie wel!
veel liefs, ilona

Maya 10-11-08 19:52:03

wat een superleuke foto's en wat een superleuke knulletjes! Heb genoten van de plaatjes en de teksten. Wat zullen jullie trots zijn op jullie jongens! en wat heerlijk dat het allemaal zo goed gaat. Volgende keer ook een foto met de Markiesjes? Groetjes,
Maya

Yolande 09-11-08 21:51:27

Wat een geweldige site. Maar hoe kan het ook anders met zo'n knappe mannen.
Ik heb prachtige foto's voorbij zien komen.
Ook de verhalen met veel plezier gelezen.

Groetjes Yolande

Jolande 07-11-08 22:30:46

Ha Mannen van Maanen en crea bea!!! Wat een schitterende foto's weer!!!! We moeten nog eens live komen bewonderen geloof... wat groeit dat spul hard!!! Enne Siets, ik geloof dat er toch eentje op jou gaat lijken!!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!