Familie lemmen/swinkels 02-08-19 18:37:00

Jippie morgen is het zover eindelijk naar de boerderij.wij en vooral ik verheugen ons erop ik zelf hou van koeien altijd al leuk gevonden. Onze dochter van 4 vindt het nog wel spannend maar dat komt wel goed ze moet vooral even wennen .vorig jaar rond deze tijd zaten we in Australië en ook een paar dagen op een boerderij ik vondt het zo jammer dat we weer door moesten reizen .dat ik zei ik wil in ons eigen land ook naar een boerderij .dus dat gaat morgen gebeuren .mvg Colette

Boer jan 24-07-19 18:20:07

Petra bijma jullie zijn van hart welkom

Petra Bijma 22-07-19 20:28:59

Is er nog plaats voor 2 personen en 1 Kind met Caravan van zondag 28 tot zaterdag 3 augustus?

Fam v Summeren 18-07-19 11:10:46

Wat hebben wij genoten van 12 dagen op de boerderij. Onze jongens hebben zich dagelijks vermaakt, boer Jan en Teun meehelpen met alles op en rond de boerderij was een groot feest. Een echte aanrader voor als je een actieve vakantie wilt hebben. Altijd tijd voor een praatje en boer Jan legt alles goed uit wat er gebeurt op de boerderij.
Camping keurig wat je van een boerderijcamping mag verwachten.
Wij komen zeker weer terug!!

Dani en mama 30-06-19 22:02:48

Wat een prachtig verjaardagscadeau was dit voor ons Dani! Melken bij boer Jan zijn wens kwam uit. Samen met mama in de tent en dan ook nog 3 mooie kalfjes geboren zien worden!! We komen snel terug want onze kids zijn verkocht aan de camping van boer Jan

Martin van der Kruijt 12-06-19 09:02:14

Heerlijk pinksterweekend gehad met alsnog prachtig weer! De campingboerderij is erg gezellig en de kinderen mogen overal met hun neus bovenop staan en leren hoe het op een boerderij er aan toe gaat. Er zijn veel vogelnestjes op de boerderij te vinden! Het koeien melken en de koeien helpen de stal in te krijgen was het allerleukst.
Er zijn veel skelters en trampolines aanwezig voor de kinderen en ook de facilitaire voorzieningen krijgen een ruime voldoende! 's avonds nog de vuurkorf aan voor het echte campingleven gevoel. Top weekend, bedankt Jan!

Fam Timmers 11-06-19 22:03:14

Wat een heerlijke dagen hebben we gehad op de boerderijcamping! Een heerlijke plek, fijne veldjes om de vouwwagen op te zetten met speelgelegenheid voor de kinderen, de skelters, de hooiberg, de rust en de ruimte... En dan heb ik het nog niet eens gehad over boer Jan en zijn familie die je elke keer weer vriendelijk te woord staan, uitleg geven of mee nemen met een klus. Onze kinderen hebben mee mogen melken en de koeien mee naar stal gebracht; ze genoten ervan! Helaas waren onze dagen op de camping voorbij en was het kalfje nog niet geboren, al zou het niet lang meer duren zei Boer Jan... 's Middags waren we thuis gekomen en aan het begin van de avond kregen we een telefoontje van Boer Jan dat het kalf spoedig geboren zou worden; of we erbij wilden zijn? We zijn dan ook snel in de auto gesprongen om dit moment mee te kunnen maken (we wonen ook maar een half uurtje van Wilbertoord af). Super mooi om te zien en helemaal onder de indruk kijken we terug op een meer dan geslaagd weekend!

Frans Mooijman 26-05-19 23:04:34

Jan, Wij zijn nog geen eens te gast geweest bij jullie maar ik heb er nu al zin!Jan, dat jij op zondagmiddag onder het koeien melken mij te woord heb gestaan zodat mijn vrouw en ik zeker konden zijn van een plekje voor 2 dagen tijdens de KLu open dagen. Wij zijn jullie nu al meer dan erkentelijk.Groet en tot dan,Erica en Frans MooijmanHengelo (OV)

Jelle, Marije, Finn en Mees 04-08-18 15:06:19

Dank jullie wel familie Gieben!! We hebben het weer erg fijn gehad op de boerderij/camping. De kinderen vonden het geweldig in de melkstal en lekker onder de grote sproeier toen het zó warm was! Tot de volgende keer, die komt er vast en zeker!

Nelly 31-07-18 15:59:15

Het was gewoon weer als vanouds. Lekker genieten,ontspannen, kleinkind genietend van de speeltoestellen en de kalfjes en koeien. De honden heerlijk gezwommen in het bosmeer. We komen zeker weer terug

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda