Monique Huggers 26-08-23 10:20:32

Super fijne camping! We hebben genoten en vooral onze 9jarige dochter. De hele dag is ze aan het spelen met de andere kinderen. Heerlijk! Tot volgend jaar maar weer!!

Fam Zeestraten 30-07-23 15:03:16

Hele fijne boerencamping. Voor de kids is er genoeg te doen, skelters, fietsen, zandbak, trampoline's, speelhuisjes.
Boer Jan verteld graag over de boerderij en de koeien. Er kan worden geholpen bij het melken in de ochtend en avond. Erg leuk.
Zeker de moeite waard en wij komen graag nog eens kamperen!

Fam Zeestraten 30-07-23 15:02:51

Hele fijne boerencamping. Voor de kids is er genoeg te doen, skelters, fietsen, zandbak, trampoline's, speelhuisjes.
Boer Jan verteld graag over de boerderij en de koeien. Er kan worden geholpen bij het melken in de ochtend en avond. Erg leuk.
Zeker de moeite waard en wij komen graag nog eens kamperen!

Ilona, Leon, Job en Lynn 02-06-23 20:55:01

Voor de eerste keer op deze prachtige camping geweest. Onze kinderen van 5 en 8 hebben zich super geamuseerd met de vele skelters, fietsen en het spelen in het hooi. Ook het knuffelen van de kalfjes was ontzettend mooi. We hebben enorm genoten. Ook hadden wij het geluk dat er dit weekend 2 kalfjes werden geboren. Wat ontzettend bijzonder om dit van zo dichtbij mee te mogen maken. Boer Jan is een fantastisch, vriendelijk en opgewekt persoon die er alles aan doet om je vakantie zo prettig mogelijk te maken. Meehelpen met melken, samen in de tractor een rondje over het erf rijden en het pasgeboren kalfje mogen knuffelen. Heel erg bedankt boer Jan en familie! We komen volgend jaar gezellig weer terug.

Fam overloon 06-05-23 00:40:48

Heerlijke meivakantie gehad bij boer Jan. De kids in leeftijd van 3 tot 10 jaar hebben ze geweldig vermaakt met alle skelters, spelen in het hooi, kalfjes knuffelen, koeien melken enz. En boer Jan doet er alles aan om je verblijf zo fijn mogelijk te maken. Volgend jaar weer!

Ronald, Simone, Rens en Lieke 18-11-22 16:11:45

Een wat late reactie, maar tijdens de herfstvakantie enkele dagen geweest om onze nieuwe caravan uit te proberen en de kinderen waren al gauw niet meer weg te denken bij de stallen, de koeien en de kalfjes. Ze hebben het ontzettend naar de zin gehad ( en daarmee wij dus ook even wat rust om ons heen) en toen we gingen kwam de oudste met het idee om misschien volgend jaar met hemelvaart / pinksteren maar eens terug te gaan... Voor herhaling vatbaar dus! Ook erg fijn dat we onze 2 honden mee mochten nemen, al was een van de 2 wel iets minder gecharmeerd van de koeien.. Bedankt boer Jan en familie Gieben voor de fijne dagen!
Groetjes vanuit Lieshout, familie Essinger

Lieke 11-08-22 09:52:32

Wat een heerlijk weekend hebben we gehad bij Boer Jan! Vanaf het moment dat we het erf opstapten hebben we genoten van de fijne ontspannen sfeer. De kinderen waren na 5 minuten al volop aan het spelen met de skelters, fietsen en trampoline. Tussen de koeien spelen en helpen bij het melken was fantastisch! Boer Jan hebben we alleen maar opgewekt en hartelijk gezien. Wat een heerlijke plek! We komen zeker nog eens terug!

Rob Moniek Nienke en Stijn 06-06-22 20:30:25

Afgelopen Pinksterweekend ontzettend genoten bij boer Jan. De kinderen hebben zich fantastisch vermaakt met de andere kinderen op de camping en kennisgemaakt met het boerenleven. Koeien melken, een kalfje geboren zien worden, spelen op de hooiberg, met skelters rond, kortom heerlijk genoten! Onze dochter van 11 jaar was vooraf sceptisch, maar wil heel graag terug. Echt een aanrader dus!

Tim, Ingrid, Sep en Kee 05-06-22 17:58:45

Hele toffe dagen gehad bij boer Jan! Alles kan en mag. Boer Jan heeft echt passie voor zijn boerderij én voor de camping. Wij komen nog een keer terug.

Yvonne 31-05-22 20:49:01

We hebben voor de tweede keer een heerlijke hemelvaartvakantie gehad op de boerderij van boer jan. De kids hebben zich vermaakt in met kalfjes knuffelen, klimmen op de hooiberg en rondracen op skelters en de trampoline. We mochten overal meehelpen en hebben zelfs een kalfje geboren zien worden. Boer jan is altijd even vriendelijk en graag bereid om ons van alles uit te leggen. Bedankt voor de heerlijke dagen!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies