Ronald, Simone, Rens en Lieke 18-11-22 16:11:45

Een wat late reactie, maar tijdens de herfstvakantie enkele dagen geweest om onze nieuwe caravan uit te proberen en de kinderen waren al gauw niet meer weg te denken bij de stallen, de koeien en de kalfjes. Ze hebben het ontzettend naar de zin gehad ( en daarmee wij dus ook even wat rust om ons heen) en toen we gingen kwam de oudste met het idee om misschien volgend jaar met hemelvaart / pinksteren maar eens terug te gaan... Voor herhaling vatbaar dus! Ook erg fijn dat we onze 2 honden mee mochten nemen, al was een van de 2 wel iets minder gecharmeerd van de koeien.. Bedankt boer Jan en familie Gieben voor de fijne dagen!
Groetjes vanuit Lieshout, familie Essinger

Lieke 11-08-22 09:52:32

Wat een heerlijk weekend hebben we gehad bij Boer Jan! Vanaf het moment dat we het erf opstapten hebben we genoten van de fijne ontspannen sfeer. De kinderen waren na 5 minuten al volop aan het spelen met de skelters, fietsen en trampoline. Tussen de koeien spelen en helpen bij het melken was fantastisch! Boer Jan hebben we alleen maar opgewekt en hartelijk gezien. Wat een heerlijke plek! We komen zeker nog eens terug!

Rob Moniek Nienke en Stijn 06-06-22 20:30:25

Afgelopen Pinksterweekend ontzettend genoten bij boer Jan. De kinderen hebben zich fantastisch vermaakt met de andere kinderen op de camping en kennisgemaakt met het boerenleven. Koeien melken, een kalfje geboren zien worden, spelen op de hooiberg, met skelters rond, kortom heerlijk genoten! Onze dochter van 11 jaar was vooraf sceptisch, maar wil heel graag terug. Echt een aanrader dus!

Tim, Ingrid, Sep en Kee 05-06-22 17:58:45

Hele toffe dagen gehad bij boer Jan! Alles kan en mag. Boer Jan heeft echt passie voor zijn boerderij én voor de camping. Wij komen nog een keer terug.

Yvonne 31-05-22 20:49:01

We hebben voor de tweede keer een heerlijke hemelvaartvakantie gehad op de boerderij van boer jan. De kids hebben zich vermaakt in met kalfjes knuffelen, klimmen op de hooiberg en rondracen op skelters en de trampoline. We mochten overal meehelpen en hebben zelfs een kalfje geboren zien worden. Boer jan is altijd even vriendelijk en graag bereid om ons van alles uit te leggen. Bedankt voor de heerlijke dagen!

Inge 25-05-22 18:32:17

In de meivakantie hebben we een week bij boer Jan op de camping gestaan. Wat hebben onze kinderen genoten en wij dus ook. Ze hebben heerlijk gespeeld koeien gemolken en kalfjes geboren zien worden.
Dus ook een leerzame vakantie. Volgend jaar zijn wij weer van de partij...

Familie de Koning uit Milheeze 29-08-21 15:34:18

Wij hebben dit jaar voor de 3e keer heerlijk genoten op boerderijcamping Gieben! De kids vermaken zich prima met de vele skelters, de koeien, de kalfjes, de hooiberg, de trampolines, de tractors en de speeltoestellen. En papa en mama komen heerlijk tot rust. De plekken zijn prima, met uitzicht op een speeltoestel of op het weiland. Er staan genoeg bomen voor wat schaduw. Het sanitair is netjes. Om de hoek is een snackbar met lekkere frietjes. Boer Jan is heel gastvrij, en maakt tijdens zijn drukke werkdag altijd tijd voor een praatje. Wij voelen ons heel welkom op deze camping, en komen daarom volgend jaar zeker weer terug!

Manon Maas 09-08-21 13:39:37

Afgelopen week gekampeerd met onze 3 kinderen van 2, 5 en 7 jaar bij boer Jan. Wat een heerlijke gemoedelijke camping is dit! De kinderen hebben het mega naar hun zin gehad: helpen met koeien melken, spelen in de stal/hooiberg, de vele skelters en het speeltuintje met de trampoline. We hadden geen kind aan ze! De mogelijkheid tot vuurtje stoken bij de tent maakten het voor ons ook een topcamping. Boer Jan is de hele dag druk in de weer om zijn boerderij en camping goed te houden, harde werker! Bedankt familie Gieben, wie weet tot de volgende keer!

Evert-Jan en Ina de Rond 08-08-21 14:25:31

Na een aantal jaren, mede onder invloed van Covid 19, weer besloten terug te gaan naar de Fam. Gieben en hun boerderij camping. Het was weer als thuiskomen. De boerderij is er nog steeds en het is een waar kinderparadijs, waar kinderen lekker kunnen dollen op skelters, trampolines, klim en klauter apparaten met glijbanen. Verder kan er in en om de stallen, waar koeien van alle leeftijden te vinden zijn gespeeld worden. Een van de leukste bezigheden is het actief mee helpen bij het melken van de bijna 80 koeien. Een melkput met een veelheid aan kinderen die allemaal gespitst zijn om de knopjes te kunnen omzetten. Ook ouderen die geïnteresseerd zijn kunnen actief helpen bij het melken van de koeien. Ondanks dat dit een actieve boerderij is hebben we geen gevaarlijke situaties voor kinderen kunnen ontdekken. Het is een waar speelparadijs voor jong en oud.

Wij willen Boer Jan, Boer Teun, Christien en Marieke bedanken voor weer 2 onvergetelijke weken.

Familie Dekker 05-08-21 22:10:15

We hebben het heerlijk gehad op het erf van boer Jan. Het was de derde camping die we bezochten in 3 weken tijd en wat een goede keus! De kinderen vonden dit de beste camping ooit! Tussen de koeien, de hele dag met skelters en fietsen in de weer, helpen met het melken of de koeien uit het land halen en als klap op de vuurpijl wel 5 kalfjes geboren zien worden!! Wat een ervaring!! Wij als ouders hebben genoten van het uitzicht over het weiland met een prachtige ondergaande zon! Wij zijn hier totaal tot rust gekomen! Bedankt voor je gastvrijheid, Boer Jan!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies