Inge 25-05-22 18:32:17

In de meivakantie hebben we een week bij boer Jan op de camping gestaan. Wat hebben onze kinderen genoten en wij dus ook. Ze hebben heerlijk gespeeld koeien gemolken en kalfjes geboren zien worden.
Dus ook een leerzame vakantie. Volgend jaar zijn wij weer van de partij...

Familie de Koning uit Milheeze 29-08-21 15:34:18

Wij hebben dit jaar voor de 3e keer heerlijk genoten op boerderijcamping Gieben! De kids vermaken zich prima met de vele skelters, de koeien, de kalfjes, de hooiberg, de trampolines, de tractors en de speeltoestellen. En papa en mama komen heerlijk tot rust. De plekken zijn prima, met uitzicht op een speeltoestel of op het weiland. Er staan genoeg bomen voor wat schaduw. Het sanitair is netjes. Om de hoek is een snackbar met lekkere frietjes. Boer Jan is heel gastvrij, en maakt tijdens zijn drukke werkdag altijd tijd voor een praatje. Wij voelen ons heel welkom op deze camping, en komen daarom volgend jaar zeker weer terug!

Manon Maas 09-08-21 13:39:37

Afgelopen week gekampeerd met onze 3 kinderen van 2, 5 en 7 jaar bij boer Jan. Wat een heerlijke gemoedelijke camping is dit! De kinderen hebben het mega naar hun zin gehad: helpen met koeien melken, spelen in de stal/hooiberg, de vele skelters en het speeltuintje met de trampoline. We hadden geen kind aan ze! De mogelijkheid tot vuurtje stoken bij de tent maakten het voor ons ook een topcamping. Boer Jan is de hele dag druk in de weer om zijn boerderij en camping goed te houden, harde werker! Bedankt familie Gieben, wie weet tot de volgende keer!

Evert-Jan en Ina de Rond 08-08-21 14:25:31

Na een aantal jaren, mede onder invloed van Covid 19, weer besloten terug te gaan naar de Fam. Gieben en hun boerderij camping. Het was weer als thuiskomen. De boerderij is er nog steeds en het is een waar kinderparadijs, waar kinderen lekker kunnen dollen op skelters, trampolines, klim en klauter apparaten met glijbanen. Verder kan er in en om de stallen, waar koeien van alle leeftijden te vinden zijn gespeeld worden. Een van de leukste bezigheden is het actief mee helpen bij het melken van de bijna 80 koeien. Een melkput met een veelheid aan kinderen die allemaal gespitst zijn om de knopjes te kunnen omzetten. Ook ouderen die geïnteresseerd zijn kunnen actief helpen bij het melken van de koeien. Ondanks dat dit een actieve boerderij is hebben we geen gevaarlijke situaties voor kinderen kunnen ontdekken. Het is een waar speelparadijs voor jong en oud.

Wij willen Boer Jan, Boer Teun, Christien en Marieke bedanken voor weer 2 onvergetelijke weken.

Familie Dekker 05-08-21 22:10:15

We hebben het heerlijk gehad op het erf van boer Jan. Het was de derde camping die we bezochten in 3 weken tijd en wat een goede keus! De kinderen vonden dit de beste camping ooit! Tussen de koeien, de hele dag met skelters en fietsen in de weer, helpen met het melken of de koeien uit het land halen en als klap op de vuurpijl wel 5 kalfjes geboren zien worden!! Wat een ervaring!! Wij als ouders hebben genoten van het uitzicht over het weiland met een prachtige ondergaande zon! Wij zijn hier totaal tot rust gekomen! Bedankt voor je gastvrijheid, Boer Jan!

Fam Olsthoorn 05-08-21 21:11:26

Wat een heerlijke week hebben we gehad. Onverwachts bij boer jan te recht gekomen en een week gebleven. De jongens van 5 en 7 hebben het zo naar hun zin gehad. Crossen op de skelters, spelen in de hooiberg, kalfjes uitlaten en koeien melken. Het kon niet op. Wat een heerlijke plek. We komen zeker nog een keer terug. We hebben genoten. Enorm bedankt!

Anne de Roo 04-08-21 22:31:54

We komen al voor de 4de keer bij boer Jan en het blijft geweldig. 2 jongens van 6 en 8 die de hele
dag op pad zijn met de skelters en fietsjes waarmee ze door de stallen rijden om vervolgens te gaan spelen in de hooiberg.
Ook mag iedereen meehelpen met het melken van de koeien en legt boer Jan graag uit wat er moet gebeuren. De kalfjes die net geboren zijn mogen de kinderen aaien!
De kampeerplekken zijn lekker ruim en ze hebben een mooi speeltuintje en 2 trampolines.
Wc en douches zijn netjes. Ook een grote doche aanwezig.
Volgend jaar gaan we weer in de zomervakantie boeken! Bedankt voor de fijne tijd!

Jolanda Bruijnen 11-06-21 08:30:58

Een échte boerderijcamping !Gastvrij, Gemoedelijk en Brabantse Gezelligheid. Meekijken bij het koeien melken, en de dagelijksewerkzaamheden op de boerderij. Boer Jan, die met heelveel passie vertelt over zijn koeien. De familie Giebenheeft voor elke gast tijd. Mooie ruime plaatsen in een'stille' natuur, vol weilanden en verre panorama`s.Waar vind je dat nog, in Wilbertoord dus!
Geweldig, Genoten, Groet en tot de volgende keer

De Bruin 30-05-21 13:47:09

We hebben in de meivakantie bij boer Jan op de camping gestaan tijdens onze 'rondreis' door Nederland. Van de 7 campings die we hadden, was dit absoluut de favoriet van onze meiden. Niks was teveel. De kinderen mochten mee helpen op de boerderij en er was voldoende speelgelegenheid. Echt ontspannen en we komen zeker eens terug!

Fam Grotenhuis/Spil 16-05-21 16:25:57

Een hele fijne week gehad met hemelvaart. Er is van alles doen. Het meehelpen van boer Jan is ook heel leuk. Mooie kampeerplekken.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies