Familie van Gerwen 01-08-16 20:31:49

Voor het eerst een aantal dagen met onze kids (8 en 10) bij boer Jan verbleven. Om een indruk te geven hoe dit ervaren is.. op de terugweg was de eerste vraag: Wanneer gaan we hier weer naartoe? Over hoeveel nachtjes precies is dit? We hadden een enorm mooie plaats (keken vrij uit op de koeien), dat is tot rust komen! Schone camping, zeer hartelijke gastheer. Alle vragen over het boeren leven werden uitgebreid beantwoord. Onze kids hebben van 's-ochtends tot 's-avonds meegeholpen; met melken, koeien uit de wei halen, kalfjes de fles geven..wat een feest. Dank! Een bezoek aan boer Jan hoort eigenlijk bij ieders opvoeding Komen zeker terug.

Familie van der Wagen 02-07-16 23:23:06

Wat een FANTASTISCHE camping. Boer Jan is echt top, lekker nuchter en een super gastheer. Er is van alles te doen voor de kinderen, goed onderhouden skelters, mooie trampolines en speeltuintje en de schuur voor t hooi is helemaal een fijne speelplek voor de kinderen, ook als t regent. Wij zijn hier nu voor de derde keer in een jaar tijd en dit is echt één van de leukste campings in Nederland. En terwijl de kinderen zich vermaken, kijken wij uit over het mooie landschap.

Thomas, Ruben en Lukas 24-06-16 20:38:10

Afgelopen weekend een fantastisch mannenweekend gehad bij boer Jan! De jongens hebben zich heerlijk kunnen uitleven op de skelters, fietsen, trampolines en uiteraard de hooiberg!Zeker voor herhaling vatbaar!

Familie wenink 13-06-16 09:48:01

Op weg naar huis na een super weekeind op de camping. En wat hebben de kids leuke dingen gedaan. Helpen met de koeien uit de wei halen, helpen met melken, klusjes voor boer Jan doen, skelteren, fietsen, vuur maken, in de speeltuin spelen te veel om op te noemen. En dan op de valreep nog mogen helpen met de geboorte van een kalfje, dat vonden we super mooi om mee te maken. Bedankt namens ons maar vooral namens Ruben en Anouk. We komen zeker nog is terug.

Familie van Krevel 06-06-16 21:48:34

Jaaaaaah,Vanmiddag weer een vakantie bij boer Jan afgesproken!Volgens onze mannen is er geen leukere boer dan Jan.We kijken uit naar de zomer!

familie de jong 17-05-16 21:49:22

Een geweldige vakantie gehad. allemaal genoten. met hele gezin helpen melken, pinken vangen die ontsnapt waren, kalfjes fles geven, in de hooiberg spelen, skelteren, klusjes doen voor boer jan, met de trekker mee rijden, kortom het was geweldig!!!! en wat is de familie gieben aardig!! top vakantie gehad! groetjes johan saskia jordy en fenne de jong

Familie Rutten 11-05-16 21:42:27

Het was weer een goede voorjaarsvakantie! Voor het 2e jaar op een rij, niets is te veel en alles mag!De kinderen hebben het er het hele jaar al over. *Lekkere verse (melk) pannekoeken.*Vuurtje in de avond*Spelen/skelteren overdag*Meehelpen met melken*Wandelen met de kalfjes*Gezellige campinggasten!*Uiterst vriendelijke boer Jan die altijd klaar staat!Tot volgend jaar weer!

Familie Borgdorff 08-08-15 23:12:26

Vorig jaar 2,5 week bij jullie gestaan, wat vonden de kinderen het heerlijk.Dit jaar gingen we weer wat bergen bekijken in Frankrijk. Toen wij na 2 weken zagen dat het weer geweldig was in Nederland, konden we het niet laten om nog even bij jullie langs te komen.Zes dagen plezier voor de kids, en voor ons!Speeltuin, trampoline met water! (alles mag hier!!), koeien van het land halen, twee geboortes meegemaakt, melken in de melkput, heel veel rondjes op de skelter en ruime plekken om te staan.
Bedankt voor de gezelligheid en de persoonlijke sfeer.Vandaag werden wij gebeld dat de sandalen van onze dochter zijn gevonden, en worden opgestuurd. Het is fijn dat jullie iedereen op de camping echt 'kennen'.
Wij komen nooit 2x op een camping... maar dit gaat een verslaving worden
Tot...?!
Groetjes, Paul, Cristel, Evi en Merel

Familie Kant 08-08-15 00:37:09

Een heerlijke vakantie gehad met onze kinderen van 2 en 4 jaar. Dit was onze eerste keer dat we met de kleintjes gingen kamperen, het was onze try-out. Wat een leuke en gezellige sfeer op de boerderij! En wat hebben onze kleintjes genoten van alles wat er te beleven viel, van het spelen op de trekker en de skelter, de trampoline en het klimtoestel. Het melken van de koeien vonden ze helemaal geweldig en ook het voeren van de kalfjes vonden ze leuk. Boer Jan laat het boerderij leven op plezierige en educatieve wijze tot leven komen. Wij hebben een aantal top dagen gehad en is zeker voor herhaling vatbaar!

Monica Mulder 02-08-15 22:19:47

Heerlijk weekend op de boerderij gehad! Prachtig uitzicht op weilanden, geen weg te zien! Wat een rust, alleen koeien die langs wandelen. Voor kinderen is er genoeg te doen: een speeltuintje, twee grote trampolines, skelters, een zandbak, maar het leukst is het om kalfjes te knuffelen en boer Jan te helpen bij het melken. Kortom: een mini-camping waar je tot rust kunt komen of de handen uit de mouwen kunt steken. Wij komen zeker terug!!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!