Fam Olsthoorn 05-08-21 21:11:26

Wat een heerlijke week hebben we gehad. Onverwachts bij boer jan te recht gekomen en een week gebleven. De jongens van 5 en 7 hebben het zo naar hun zin gehad. Crossen op de skelters, spelen in de hooiberg, kalfjes uitlaten en koeien melken. Het kon niet op. Wat een heerlijke plek. We komen zeker nog een keer terug. We hebben genoten. Enorm bedankt!

Anne de Roo 04-08-21 22:31:54

We komen al voor de 4de keer bij boer Jan en het blijft geweldig. 2 jongens van 6 en 8 die de hele
dag op pad zijn met de skelters en fietsjes waarmee ze door de stallen rijden om vervolgens te gaan spelen in de hooiberg.
Ook mag iedereen meehelpen met het melken van de koeien en legt boer Jan graag uit wat er moet gebeuren. De kalfjes die net geboren zijn mogen de kinderen aaien!
De kampeerplekken zijn lekker ruim en ze hebben een mooi speeltuintje en 2 trampolines.
Wc en douches zijn netjes. Ook een grote doche aanwezig.
Volgend jaar gaan we weer in de zomervakantie boeken! Bedankt voor de fijne tijd!

Jolanda Bruijnen 11-06-21 08:30:58

Een échte boerderijcamping !Gastvrij, Gemoedelijk en Brabantse Gezelligheid. Meekijken bij het koeien melken, en de dagelijksewerkzaamheden op de boerderij. Boer Jan, die met heelveel passie vertelt over zijn koeien. De familie Giebenheeft voor elke gast tijd. Mooie ruime plaatsen in een'stille' natuur, vol weilanden en verre panorama`s.Waar vind je dat nog, in Wilbertoord dus!
Geweldig, Genoten, Groet en tot de volgende keer

De Bruin 30-05-21 13:47:09

We hebben in de meivakantie bij boer Jan op de camping gestaan tijdens onze 'rondreis' door Nederland. Van de 7 campings die we hadden, was dit absoluut de favoriet van onze meiden. Niks was teveel. De kinderen mochten mee helpen op de boerderij en er was voldoende speelgelegenheid. Echt ontspannen en we komen zeker eens terug!

Fam Grotenhuis/Spil 16-05-21 16:25:57

Een hele fijne week gehad met hemelvaart. Er is van alles doen. Het meehelpen van boer Jan is ook heel leuk. Mooie kampeerplekken.

Joris Cruijsberg 06-04-21 16:46:46

Leuk paasweekend gehad, ondanks het wat koudere weer hebben de kinderen zich super vermaakt .. lekker met de skelters door de stal crossen en meehelpen met boer Jan .. tot de volgende keer !

Evelien Van dun 27-08-20 08:18:15

Goede morgen,Wij zouden graag met 5 caravans (9 volwassenen, 12 kinderen) van vrijdag 2 okt tm zondag 4 okt bij u op de camping willen verblijven. Wij hebben in het verleden al een keertje vaker bij u op de camping verbleven. Als het kan bij het speeltoestel.Groetjes Evelien Van Dun uit de rips

Zinzi 16-08-20 21:53:04

Hallo,

We zijn dit jaar 3x wezen camperen.
Als laatste bij Boer Jan en familie.

Ons zoontje Aiyden zei aan het begin van de vakantie dat hij alleen naar boer Jan wilde.

Wat heeft hij, maar ook wij als gezin ontzettend genoten. De hele dag door spelen, skelteren, in het hooi springen, op de trampoline, in de zandbak maar ook buikschuiven op groot stuk zeil, waterballonnen gevecht, vuurkorf, bbq, mee op de traktor en natuurlijk bijna dagelijks kijken bij het melken.

Alles komt goed, zei boer Jan als je iets vroeg of door gaf.

Nogmaals super bedankt voor de onvergetelijke tijd.

Groetjes familie Lemmen/Fiege

Familie. Bakker 26-07-20 20:08:20

Hallo familie gieben. Wij hebben een geweldige vakantie bij jullie gehad. Jan de kinderen om je heen altijd tijd om over je beesten te praten. Dank je wel

Fam. de Wit 05-06-20 21:54:51

Onze kleinzoon is 4 jaar geworden en mocht met ons, Opa en Oma mee op vakantie. Voor de eerste keer slapen in de caravan. We hebben voor deze camping gekozen omdat het een boerencamping is en lekker dichtbij huis. Wat hebben we met zn drieën genoten helemaal geweldig !!! Luca heeft genoten van het samen ontbijten en meteen door naar de speeltoestellen. Met de skelter naar de koeien en spelen in het stro. En erbij zijn als boer Jan de koeien ging melken en vervolgens genieten bij het kampvuur. Een onvergetelijk weekend voor ons drietjes waar we nog lang van zullen nagenieten. Bedankt boer Jan voor de fijne vakantie !!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies