Familie. Bakker 26-07-20 20:08:20

Hallo familie gieben. Wij hebben een geweldige vakantie bij jullie gehad. Jan de kinderen om je heen altijd tijd om over je beesten te praten. Dank je wel

Fam. de Wit 05-06-20 21:54:51

Onze kleinzoon is 4 jaar geworden en mocht met ons, Opa en Oma mee op vakantie. Voor de eerste keer slapen in de caravan. We hebben voor deze camping gekozen omdat het een boerencamping is en lekker dichtbij huis. Wat hebben we met zn drieën genoten helemaal geweldig !!! Luca heeft genoten van het samen ontbijten en meteen door naar de speeltoestellen. Met de skelter naar de koeien en spelen in het stro. En erbij zijn als boer Jan de koeien ging melken en vervolgens genieten bij het kampvuur. Een onvergetelijk weekend voor ons drietjes waar we nog lang van zullen nagenieten. Bedankt boer Jan voor de fijne vakantie !!!

F van der Velde 08-05-20 20:51:26

Mogen we onze hond meenemen?

Familie lemmen/swinkels 02-08-19 18:37:00

Jippie morgen is het zover eindelijk naar de boerderij.wij en vooral ik verheugen ons erop ik zelf hou van koeien altijd al leuk gevonden. Onze dochter van 4 vindt het nog wel spannend maar dat komt wel goed ze moet vooral even wennen .vorig jaar rond deze tijd zaten we in Australië en ook een paar dagen op een boerderij ik vondt het zo jammer dat we weer door moesten reizen .dat ik zei ik wil in ons eigen land ook naar een boerderij .dus dat gaat morgen gebeuren .mvg Colette

Boer jan 24-07-19 18:20:07

Petra bijma jullie zijn van hart welkom

Petra Bijma 22-07-19 20:28:59

Is er nog plaats voor 2 personen en 1 Kind met Caravan van zondag 28 tot zaterdag 3 augustus?

Fam v Summeren 18-07-19 11:10:46

Wat hebben wij genoten van 12 dagen op de boerderij. Onze jongens hebben zich dagelijks vermaakt, boer Jan en Teun meehelpen met alles op en rond de boerderij was een groot feest. Een echte aanrader voor als je een actieve vakantie wilt hebben. Altijd tijd voor een praatje en boer Jan legt alles goed uit wat er gebeurt op de boerderij.
Camping keurig wat je van een boerderijcamping mag verwachten.
Wij komen zeker weer terug!!

Dani en mama 30-06-19 22:02:48

Wat een prachtig verjaardagscadeau was dit voor ons Dani! Melken bij boer Jan zijn wens kwam uit. Samen met mama in de tent en dan ook nog 3 mooie kalfjes geboren zien worden!! We komen snel terug want onze kids zijn verkocht aan de camping van boer Jan

Martin van der Kruijt 12-06-19 09:02:14

Heerlijk pinksterweekend gehad met alsnog prachtig weer! De campingboerderij is erg gezellig en de kinderen mogen overal met hun neus bovenop staan en leren hoe het op een boerderij er aan toe gaat. Er zijn veel vogelnestjes op de boerderij te vinden! Het koeien melken en de koeien helpen de stal in te krijgen was het allerleukst.
Er zijn veel skelters en trampolines aanwezig voor de kinderen en ook de facilitaire voorzieningen krijgen een ruime voldoende! 's avonds nog de vuurkorf aan voor het echte campingleven gevoel. Top weekend, bedankt Jan!

Fam Timmers 11-06-19 22:03:14

Wat een heerlijke dagen hebben we gehad op de boerderijcamping! Een heerlijke plek, fijne veldjes om de vouwwagen op te zetten met speelgelegenheid voor de kinderen, de skelters, de hooiberg, de rust en de ruimte... En dan heb ik het nog niet eens gehad over boer Jan en zijn familie die je elke keer weer vriendelijk te woord staan, uitleg geven of mee nemen met een klus. Onze kinderen hebben mee mogen melken en de koeien mee naar stal gebracht; ze genoten ervan! Helaas waren onze dagen op de camping voorbij en was het kalfje nog niet geboren, al zou het niet lang meer duren zei Boer Jan... 's Middags waren we thuis gekomen en aan het begin van de avond kregen we een telefoontje van Boer Jan dat het kalf spoedig geboren zou worden; of we erbij wilden zijn? We zijn dan ook snel in de auto gesprongen om dit moment mee te kunnen maken (we wonen ook maar een half uurtje van Wilbertoord af). Super mooi om te zien en helemaal onder de indruk kijken we terug op een meer dan geslaagd weekend!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies