Dani en mama 30-06-19 22:02:48

Wat een prachtig verjaardagscadeau was dit voor ons Dani! Melken bij boer Jan zijn wens kwam uit. Samen met mama in de tent en dan ook nog 3 mooie kalfjes geboren zien worden!! We komen snel terug want onze kids zijn verkocht aan de camping van boer Jan

Martin van der Kruijt 12-06-19 09:02:14

Heerlijk pinksterweekend gehad met alsnog prachtig weer! De campingboerderij is erg gezellig en de kinderen mogen overal met hun neus bovenop staan en leren hoe het op een boerderij er aan toe gaat. Er zijn veel vogelnestjes op de boerderij te vinden! Het koeien melken en de koeien helpen de stal in te krijgen was het allerleukst.
Er zijn veel skelters en trampolines aanwezig voor de kinderen en ook de facilitaire voorzieningen krijgen een ruime voldoende! 's avonds nog de vuurkorf aan voor het echte campingleven gevoel. Top weekend, bedankt Jan!

Fam Timmers 11-06-19 22:03:14

Wat een heerlijke dagen hebben we gehad op de boerderijcamping! Een heerlijke plek, fijne veldjes om de vouwwagen op te zetten met speelgelegenheid voor de kinderen, de skelters, de hooiberg, de rust en de ruimte... En dan heb ik het nog niet eens gehad over boer Jan en zijn familie die je elke keer weer vriendelijk te woord staan, uitleg geven of mee nemen met een klus. Onze kinderen hebben mee mogen melken en de koeien mee naar stal gebracht; ze genoten ervan! Helaas waren onze dagen op de camping voorbij en was het kalfje nog niet geboren, al zou het niet lang meer duren zei Boer Jan... 's Middags waren we thuis gekomen en aan het begin van de avond kregen we een telefoontje van Boer Jan dat het kalf spoedig geboren zou worden; of we erbij wilden zijn? We zijn dan ook snel in de auto gesprongen om dit moment mee te kunnen maken (we wonen ook maar een half uurtje van Wilbertoord af). Super mooi om te zien en helemaal onder de indruk kijken we terug op een meer dan geslaagd weekend!

Frans Mooijman 26-05-19 23:04:34

Jan, Wij zijn nog geen eens te gast geweest bij jullie maar ik heb er nu al zin!Jan, dat jij op zondagmiddag onder het koeien melken mij te woord heb gestaan zodat mijn vrouw en ik zeker konden zijn van een plekje voor 2 dagen tijdens de KLu open dagen. Wij zijn jullie nu al meer dan erkentelijk.Groet en tot dan,Erica en Frans MooijmanHengelo (OV)

Jelle, Marije, Finn en Mees 04-08-18 15:06:19

Dank jullie wel familie Gieben!! We hebben het weer erg fijn gehad op de boerderij/camping. De kinderen vonden het geweldig in de melkstal en lekker onder de grote sproeier toen het zó warm was! Tot de volgende keer, die komt er vast en zeker!

Nelly 31-07-18 15:59:15

Het was gewoon weer als vanouds. Lekker genieten,ontspannen, kleinkind genietend van de speeltoestellen en de kalfjes en koeien. De honden heerlijk gezwommen in het bosmeer. We komen zeker weer terug

Harrie en Sjan Geenen 07-09-17 18:41:52

Samen met onze schoonzoon Rick en bijzonder kleinkind Juul hebben we een heerlijke vakantie gehad. Jan, Christine en Teun zijn super aardig en begripvol. We kregen van Jan een rustige campingplaats met prachtig uitzicht. Juul heeft genoten van de schelters, grote zandbak, trampolines en speeltoestellen. Een ritje met Teun met de trekker was zo ontspannend voor haar dat ze in slaap viel. En natuurlijk iedere dag 'n paar keer naar de koeien en de kalfjes. Prachtig!Het fotoboekje dat ik heb gemaakt voor Juul wordt nog iedere dag bekeken.Jan, Christine en Teun bedankt voor deze fijne weken.Ook wil ik alle campinggasten en kinderen bedanken voor het begrip en het spelen met Juul.

Cok en Els Nieuwenburg 07-08-17 20:45:05

We zouden maar een paar dagen blijven; het werden er dertien! Het is erg moeilijk om weg te komen, een ontzettend aardig boeren gezin, leuke gasten, vriendelijke koeien en elke dag weer iets bijzonders op het boerenbedrijf. Daar komt nog bij een zeer gevarieerde omgeving en je vakantie is compleet.

Kees en Ella den Dekker 12-07-17 11:51:10

Ook zonder kinderen hebben we super genoten op de boerderijcamping. Gezellige drukte als er kinderen zijn. Boer Jan en Teun betrekken je bij alles wat er zoal te doen is, hij legt alles goed uit wat heel leerzaam is.De fam is gastvrij en heel hartelijk.De omgeving is ook prachtig om te fietsen, je komt helemaal tot rust.
Wij komen zeker nog eens terug.
Fam. Gieben heel erg bedankt voor de gezellige, leerzame en mooie tijd.
P.s, De melk van jullie koeien is heerlijk!

Groetjes: Kees en Ella uit Westkapelle.

Ilvy, Jynte, Gea,Erik 25-09-16 21:44:51

Super weekend gehad met de kleindochters. Ze weten nu echt alles over het melken van koeien, het aanmaken van de melk voor de kalfjes en niet te vergeten het flesje geven aan een pasgeboren kalfje.Boer Jan en ook Teun hebben het de dames allemaal perfect en met geduld uitgelegd.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies