Nelly 31-07-18 15:59:15

Het was gewoon weer als vanouds. Lekker genieten,ontspannen, kleinkind genietend van de speeltoestellen en de kalfjes en koeien. De honden heerlijk gezwommen in het bosmeer. We komen zeker weer terug

Harrie en Sjan Geenen 07-09-17 18:41:52

Samen met onze schoonzoon Rick en bijzonder kleinkind Juul hebben we een heerlijke vakantie gehad. Jan, Christine en Teun zijn super aardig en begripvol. We kregen van Jan een rustige campingplaats met prachtig uitzicht. Juul heeft genoten van de schelters, grote zandbak, trampolines en speeltoestellen. Een ritje met Teun met de trekker was zo ontspannend voor haar dat ze in slaap viel. En natuurlijk iedere dag 'n paar keer naar de koeien en de kalfjes. Prachtig!Het fotoboekje dat ik heb gemaakt voor Juul wordt nog iedere dag bekeken.Jan, Christine en Teun bedankt voor deze fijne weken.Ook wil ik alle campinggasten en kinderen bedanken voor het begrip en het spelen met Juul.

Cok en Els Nieuwenburg 07-08-17 20:45:05

We zouden maar een paar dagen blijven; het werden er dertien! Het is erg moeilijk om weg te komen, een ontzettend aardig boeren gezin, leuke gasten, vriendelijke koeien en elke dag weer iets bijzonders op het boerenbedrijf. Daar komt nog bij een zeer gevarieerde omgeving en je vakantie is compleet.

Kees en Ella den Dekker 12-07-17 11:51:10

Ook zonder kinderen hebben we super genoten op de boerderijcamping. Gezellige drukte als er kinderen zijn. Boer Jan en Teun betrekken je bij alles wat er zoal te doen is, hij legt alles goed uit wat heel leerzaam is.De fam is gastvrij en heel hartelijk.De omgeving is ook prachtig om te fietsen, je komt helemaal tot rust.
Wij komen zeker nog eens terug.
Fam. Gieben heel erg bedankt voor de gezellige, leerzame en mooie tijd.
P.s, De melk van jullie koeien is heerlijk!

Groetjes: Kees en Ella uit Westkapelle.

Ilvy, Jynte, Gea,Erik 25-09-16 21:44:51

Super weekend gehad met de kleindochters. Ze weten nu echt alles over het melken van koeien, het aanmaken van de melk voor de kalfjes en niet te vergeten het flesje geven aan een pasgeboren kalfje.Boer Jan en ook Teun hebben het de dames allemaal perfect en met geduld uitgelegd.

Els en Frans Schlooz 04-09-16 20:26:55

gastvrije camping, rustige ligging en een vriendelijke gastheer en gastvrouw. De kinderen worden desgewenst betrokken bij het verzorgen van de dieren, kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, de skelters en fietsjes liggen klaar !

Frank, Mariƫlle, Feline, Julia 26-08-16 21:47:11

Ons tweede bezoek bij de camping van boer Jan. We waren nog geen half uur op de camping of de kinderen vroegen al "wanneer gaan we hier weer naar toe". Het was weer helemaal geweldig op de camping. Genoten van alles.....Bedankt Jan en Christine voor alles. Wij komen ook zeker weer!!

Jelle, Marije, Finn en Mees 14-08-16 20:13:41

Vandaag thuisgekomen na twee weken kamperen bij boer Jan. Net als vorig jaar hebben we een heerlijke vakantie gehad. Finn (2 jaar) heeft genoten. Hij mocht overal lekker rondlopen en kon heerlijk zijn gang gaan. Omdat het een kleine camping is weet iedereen welke kinderen bij welke tent horen en let iedereen een beetje op elkaar. Dat geeft een veilig gevoel. Boer Jan, maar ook Christine en Marieke zijn super gastvrij en vriendelijk. Altijd tijd voor een praatje! Wij komen volgend jaar weer terug

nicole van laarhoven 04-08-16 18:23:46

Voor het eerst naar boer Jan!!Alle goede berichten gelezen maar wij wisten niet wat we konden verwachten.Het weer was vreselijk, alleen maar regen, maar de sfeer was er niet minder om.We hebben top dagen gehad, onze lieve Lieve heeft genoten en wilde niet weg en vraagt al wanneer wij weer terug gaan We hebben de 3 dagen dat we er waren enorm genoten. We hebben mogen meemaken hoe 2 kalfjes geboren werden, Lieve heeft ze de fles mogen geven, ze heeft mogen meehelpen met het melken.Ook het rijden op de skelters, spelen in de hooiberg was natuurlijk super leuk met haar vriendjes en vriendinnetjes! Ook ons zien jullie zeker terug!!

Familie van Gerwen 01-08-16 20:31:49

Voor het eerst een aantal dagen met onze kids (8 en 10) bij boer Jan verbleven. Om een indruk te geven hoe dit ervaren is.. op de terugweg was de eerste vraag: Wanneer gaan we hier weer naartoe? Over hoeveel nachtjes precies is dit? We hadden een enorm mooie plaats (keken vrij uit op de koeien), dat is tot rust komen! Schone camping, zeer hartelijke gastheer. Alle vragen over het boeren leven werden uitgebreid beantwoord. Onze kids hebben van 's-ochtends tot 's-avonds meegeholpen; met melken, koeien uit de wei halen, kalfjes de fles geven..wat een feest. Dank! Een bezoek aan boer Jan hoort eigenlijk bij ieders opvoeding Komen zeker terug.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies