Frans Mooijman 26-05-19 23:04:34

Jan, Wij zijn nog geen eens te gast geweest bij jullie maar ik heb er nu al zin!Jan, dat jij op zondagmiddag onder het koeien melken mij te woord heb gestaan zodat mijn vrouw en ik zeker konden zijn van een plekje voor 2 dagen tijdens de KLu open dagen. Wij zijn jullie nu al meer dan erkentelijk.Groet en tot dan,Erica en Frans MooijmanHengelo (OV)

Jelle, Marije, Finn en Mees 04-08-18 15:06:19

Dank jullie wel familie Gieben!! We hebben het weer erg fijn gehad op de boerderij/camping. De kinderen vonden het geweldig in de melkstal en lekker onder de grote sproeier toen het zó warm was! Tot de volgende keer, die komt er vast en zeker!

Nelly 31-07-18 15:59:15

Het was gewoon weer als vanouds. Lekker genieten,ontspannen, kleinkind genietend van de speeltoestellen en de kalfjes en koeien. De honden heerlijk gezwommen in het bosmeer. We komen zeker weer terug

Harrie en Sjan Geenen 07-09-17 18:41:52

Samen met onze schoonzoon Rick en bijzonder kleinkind Juul hebben we een heerlijke vakantie gehad. Jan, Christine en Teun zijn super aardig en begripvol. We kregen van Jan een rustige campingplaats met prachtig uitzicht. Juul heeft genoten van de schelters, grote zandbak, trampolines en speeltoestellen. Een ritje met Teun met de trekker was zo ontspannend voor haar dat ze in slaap viel. En natuurlijk iedere dag 'n paar keer naar de koeien en de kalfjes. Prachtig!Het fotoboekje dat ik heb gemaakt voor Juul wordt nog iedere dag bekeken.Jan, Christine en Teun bedankt voor deze fijne weken.Ook wil ik alle campinggasten en kinderen bedanken voor het begrip en het spelen met Juul.

Cok en Els Nieuwenburg 07-08-17 20:45:05

We zouden maar een paar dagen blijven; het werden er dertien! Het is erg moeilijk om weg te komen, een ontzettend aardig boeren gezin, leuke gasten, vriendelijke koeien en elke dag weer iets bijzonders op het boerenbedrijf. Daar komt nog bij een zeer gevarieerde omgeving en je vakantie is compleet.

Kees en Ella den Dekker 12-07-17 11:51:10

Ook zonder kinderen hebben we super genoten op de boerderijcamping. Gezellige drukte als er kinderen zijn. Boer Jan en Teun betrekken je bij alles wat er zoal te doen is, hij legt alles goed uit wat heel leerzaam is.De fam is gastvrij en heel hartelijk.De omgeving is ook prachtig om te fietsen, je komt helemaal tot rust.
Wij komen zeker nog eens terug.
Fam. Gieben heel erg bedankt voor de gezellige, leerzame en mooie tijd.
P.s, De melk van jullie koeien is heerlijk!

Groetjes: Kees en Ella uit Westkapelle.

Ilvy, Jynte, Gea,Erik 25-09-16 21:44:51

Super weekend gehad met de kleindochters. Ze weten nu echt alles over het melken van koeien, het aanmaken van de melk voor de kalfjes en niet te vergeten het flesje geven aan een pasgeboren kalfje.Boer Jan en ook Teun hebben het de dames allemaal perfect en met geduld uitgelegd.

Els en Frans Schlooz 04-09-16 20:26:55

gastvrije camping, rustige ligging en een vriendelijke gastheer en gastvrouw. De kinderen worden desgewenst betrokken bij het verzorgen van de dieren, kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, de skelters en fietsjes liggen klaar !

Frank, Mariëlle, Feline, Julia 26-08-16 21:47:11

Ons tweede bezoek bij de camping van boer Jan. We waren nog geen half uur op de camping of de kinderen vroegen al "wanneer gaan we hier weer naar toe". Het was weer helemaal geweldig op de camping. Genoten van alles.....Bedankt Jan en Christine voor alles. Wij komen ook zeker weer!!

Jelle, Marije, Finn en Mees 14-08-16 20:13:41

Vandaag thuisgekomen na twee weken kamperen bij boer Jan. Net als vorig jaar hebben we een heerlijke vakantie gehad. Finn (2 jaar) heeft genoten. Hij mocht overal lekker rondlopen en kon heerlijk zijn gang gaan. Omdat het een kleine camping is weet iedereen welke kinderen bij welke tent horen en let iedereen een beetje op elkaar. Dat geeft een veilig gevoel. Boer Jan, maar ook Christine en Marieke zijn super gastvrij en vriendelijk. Altijd tijd voor een praatje! Wij komen volgend jaar weer terug

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies