Els en Frans Schlooz 04-09-16 20:26:55

gastvrije camping, rustige ligging en een vriendelijke gastheer en gastvrouw. De kinderen worden desgewenst betrokken bij het verzorgen van de dieren, kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, de skelters en fietsjes liggen klaar !

Frank, Mariëlle, Feline, Julia 26-08-16 21:47:11

Ons tweede bezoek bij de camping van boer Jan. We waren nog geen half uur op de camping of de kinderen vroegen al "wanneer gaan we hier weer naar toe". Het was weer helemaal geweldig op de camping. Genoten van alles.....Bedankt Jan en Christine voor alles. Wij komen ook zeker weer!!

Jelle, Marije, Finn en Mees 14-08-16 20:13:41

Vandaag thuisgekomen na twee weken kamperen bij boer Jan. Net als vorig jaar hebben we een heerlijke vakantie gehad. Finn (2 jaar) heeft genoten. Hij mocht overal lekker rondlopen en kon heerlijk zijn gang gaan. Omdat het een kleine camping is weet iedereen welke kinderen bij welke tent horen en let iedereen een beetje op elkaar. Dat geeft een veilig gevoel. Boer Jan, maar ook Christine en Marieke zijn super gastvrij en vriendelijk. Altijd tijd voor een praatje! Wij komen volgend jaar weer terug

nicole van laarhoven 04-08-16 18:23:46

Voor het eerst naar boer Jan!!Alle goede berichten gelezen maar wij wisten niet wat we konden verwachten.Het weer was vreselijk, alleen maar regen, maar de sfeer was er niet minder om.We hebben top dagen gehad, onze lieve Lieve heeft genoten en wilde niet weg en vraagt al wanneer wij weer terug gaan We hebben de 3 dagen dat we er waren enorm genoten. We hebben mogen meemaken hoe 2 kalfjes geboren werden, Lieve heeft ze de fles mogen geven, ze heeft mogen meehelpen met het melken.Ook het rijden op de skelters, spelen in de hooiberg was natuurlijk super leuk met haar vriendjes en vriendinnetjes! Ook ons zien jullie zeker terug!!

Familie van Gerwen 01-08-16 20:31:49

Voor het eerst een aantal dagen met onze kids (8 en 10) bij boer Jan verbleven. Om een indruk te geven hoe dit ervaren is.. op de terugweg was de eerste vraag: Wanneer gaan we hier weer naartoe? Over hoeveel nachtjes precies is dit? We hadden een enorm mooie plaats (keken vrij uit op de koeien), dat is tot rust komen! Schone camping, zeer hartelijke gastheer. Alle vragen over het boeren leven werden uitgebreid beantwoord. Onze kids hebben van 's-ochtends tot 's-avonds meegeholpen; met melken, koeien uit de wei halen, kalfjes de fles geven..wat een feest. Dank! Een bezoek aan boer Jan hoort eigenlijk bij ieders opvoeding Komen zeker terug.

Familie van der Wagen 02-07-16 23:23:06

Wat een FANTASTISCHE camping. Boer Jan is echt top, lekker nuchter en een super gastheer. Er is van alles te doen voor de kinderen, goed onderhouden skelters, mooie trampolines en speeltuintje en de schuur voor t hooi is helemaal een fijne speelplek voor de kinderen, ook als t regent. Wij zijn hier nu voor de derde keer in een jaar tijd en dit is echt één van de leukste campings in Nederland. En terwijl de kinderen zich vermaken, kijken wij uit over het mooie landschap.

Thomas, Ruben en Lukas 24-06-16 20:38:10

Afgelopen weekend een fantastisch mannenweekend gehad bij boer Jan! De jongens hebben zich heerlijk kunnen uitleven op de skelters, fietsen, trampolines en uiteraard de hooiberg!Zeker voor herhaling vatbaar!

Familie wenink 13-06-16 09:48:01

Op weg naar huis na een super weekeind op de camping. En wat hebben de kids leuke dingen gedaan. Helpen met de koeien uit de wei halen, helpen met melken, klusjes voor boer Jan doen, skelteren, fietsen, vuur maken, in de speeltuin spelen te veel om op te noemen. En dan op de valreep nog mogen helpen met de geboorte van een kalfje, dat vonden we super mooi om mee te maken. Bedankt namens ons maar vooral namens Ruben en Anouk. We komen zeker nog is terug.

Familie van Krevel 06-06-16 21:48:34

Jaaaaaah,Vanmiddag weer een vakantie bij boer Jan afgesproken!Volgens onze mannen is er geen leukere boer dan Jan.We kijken uit naar de zomer!

familie de jong 17-05-16 21:49:22

Een geweldige vakantie gehad. allemaal genoten. met hele gezin helpen melken, pinken vangen die ontsnapt waren, kalfjes fles geven, in de hooiberg spelen, skelteren, klusjes doen voor boer jan, met de trekker mee rijden, kortom het was geweldig!!!! en wat is de familie gieben aardig!! top vakantie gehad! groetjes johan saskia jordy en fenne de jong

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies