Carlos en Sandra 26-07-14 19:26:34

We gingen het gewoon proberen... Mijn man en ik 3 nachten Kamperen bij een boer en z'n bedrijf... En wat was het leuk! Een plek aan de rand van het land waar dagelijks de dames voorbij kwamen om lekker te grazen een ontzettend aardige sociale boer bij wie je de liefde voor z'n werk voelt... Alles kan en mag en niks moet.. Volwassen of kind iedereen mag helpen, koeien van het land naar de stal brengen, voeren, melken.... Voor de kinderen is er een speeltuintje en staan er grote skelters... De omgeving is prachtig om te fietsen
vanmorgen nog 1 keer "mijn" slurpkind melk gegeven, een dikke knuffel gegeven. De volwassen dames ook allemaal nog even een aai gegeven en nu zijn we weer thuis...We hebben altijd leuke vakanties en deze is er echt 1 met een dikke gouden rand en we komen zeker terug want het is te leuk om het niet te doen

marlies 09-07-14 09:34:36

Nog een paar nachtjes slapen en dan mogen we weer. We kijken er nu al heel erg naar uit.
Voor het eerst met de caravan ipv de vouwwagen.
B heeft de overal al klaar hangen

Buurtvereniging den Oeral 16-06-14 11:30:02

Op kamp met de buurtvereniging bij boer Jan Gieben... Wat een belevenis! Racen met de trapskelters, helpen met melken en de kalfjes melk geven. Slapen in het stro en 's morgens om 06.05u weer racen met de trapskelters. Urenlang speelplezier en genieten in de open lucht. Jan, we hebben genoten.... het kan zo maar zijn dat we volgend jaar weer bij je komen logeren, wat ons betreft was het zeker voor herhaling vatbaar en volgens mij geldt dit ook voor alle kids.
Bedankt voor je gastvrijheid,
Groetjes namens Buurtvereniging den Oeral

Ilse

fam. Nekkers 03-06-14 22:24:22

We hebben een geweldige week gehad. Mooi en slecht weer, altijd genoeg te doen. We hebben veel geleerd over het melkveebedrijf, meehelpen met melken, samen p de tractor de koeien voeren, de kalfjes melk geven en zelfs de geboorte van een kalf. De kinderen vermaakten zich ook prima met de skelters, de speeltoestellen, trampolines, de hooistapel en onze zoon heeft zelfs leren fietsen zonder zijwieltjes. Ook in de omgeving zijn er genoeg uitstapjes te maken. Bedankt voor de fijne tijd!

Familie van Nistelrooij 31-05-14 20:05:56

Leuke dagen gehad op de camping! Kinderen hebben heerlijk gespeeld en mee gekeken bij de koeien. Ook onze tent meteen goed uit kunnen testen! Bedankt voor de gastvrijheid.Meer dan de moeite waard!!!

Groeten John, Linda en kinderen

Hanneke van gaal 28-05-14 07:42:45

Hallo jan en christine,
Wij willen nog een paar dagen gaan kamperen met hemelvaart met onze nieuwe tent. Hebben jullie misschien nog ruimte van vrijdag t/m zondag?
Ik hoor het graag, groetjes Hanneke

Suzanne 15-05-14 16:52:44

Met Hemelvaart weer naar boer Jan.De gezelligste melkput van Nederland!!Tot over 2 weken.
Suzanne

fam.den Duyn 04-05-14 21:23:42

Geweldig weekend gehad met 3 kleinkinderen die hebben zich geen moment verveeld. Skelteren,koeien melken,trampoline en spelen in de hooiberg, het was geweldig.

Jan en Jolanda 28-7-13 t/m 4-8 20-08-13 22:15:02

Wat is dit een Top boerencamping hier is de Boer nog echt Boer en de campinggasten klein en groot betrekt bij het bedrijf..Als je wil dan kun je mee helpen o.a de koeien van het land halen, helpen met melken (overall en laarzen staan klaar...) wordt er een Kalfje geboren dan kun je dit meemaken en de kinderen kunnen er ook heerlijk ravotten.. mooie campingplaatsen.Wij waren met zijn tweeën zonder kinderen maar we hebben ons prima vermaakt , ook de omgeving is prachtig en je kunt er heerlijk fietsen.Boer Jan, Christine en Kids bedankt voor de fijne week die wij hebben gehad.

Frank, Mariëlle en kinderen 16-08-13 22:30:15

Wat hebben wij een leuke vakantie gehad op de boerderij bij boer Jan, Christine en zijn kinderen!! Onze dochters hebben zich heerlijk vermaakt op de boerderij (de skelters waren echt favoriet!). Het was haast een straf als ze de camping af moesten!
Wij komen zeker weer bij jullie kamperen!!

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website?