Familie Rutten 11-05-16 21:42:27

Het was weer een goede voorjaarsvakantie! Voor het 2e jaar op een rij, niets is te veel en alles mag!De kinderen hebben het er het hele jaar al over. *Lekkere verse (melk) pannekoeken.*Vuurtje in de avond*Spelen/skelteren overdag*Meehelpen met melken*Wandelen met de kalfjes*Gezellige campinggasten!*Uiterst vriendelijke boer Jan die altijd klaar staat!Tot volgend jaar weer!

Familie Borgdorff 08-08-15 23:12:26

Vorig jaar 2,5 week bij jullie gestaan, wat vonden de kinderen het heerlijk.Dit jaar gingen we weer wat bergen bekijken in Frankrijk. Toen wij na 2 weken zagen dat het weer geweldig was in Nederland, konden we het niet laten om nog even bij jullie langs te komen.Zes dagen plezier voor de kids, en voor ons!Speeltuin, trampoline met water! (alles mag hier!!), koeien van het land halen, twee geboortes meegemaakt, melken in de melkput, heel veel rondjes op de skelter en ruime plekken om te staan.
Bedankt voor de gezelligheid en de persoonlijke sfeer.Vandaag werden wij gebeld dat de sandalen van onze dochter zijn gevonden, en worden opgestuurd. Het is fijn dat jullie iedereen op de camping echt 'kennen'.
Wij komen nooit 2x op een camping... maar dit gaat een verslaving worden
Tot...?!
Groetjes, Paul, Cristel, Evi en Merel

Familie Kant 08-08-15 00:37:09

Een heerlijke vakantie gehad met onze kinderen van 2 en 4 jaar. Dit was onze eerste keer dat we met de kleintjes gingen kamperen, het was onze try-out. Wat een leuke en gezellige sfeer op de boerderij! En wat hebben onze kleintjes genoten van alles wat er te beleven viel, van het spelen op de trekker en de skelter, de trampoline en het klimtoestel. Het melken van de koeien vonden ze helemaal geweldig en ook het voeren van de kalfjes vonden ze leuk. Boer Jan laat het boerderij leven op plezierige en educatieve wijze tot leven komen. Wij hebben een aantal top dagen gehad en is zeker voor herhaling vatbaar!

Monica Mulder 02-08-15 22:19:47

Heerlijk weekend op de boerderij gehad! Prachtig uitzicht op weilanden, geen weg te zien! Wat een rust, alleen koeien die langs wandelen. Voor kinderen is er genoeg te doen: een speeltuintje, twee grote trampolines, skelters, een zandbak, maar het leukst is het om kalfjes te knuffelen en boer Jan te helpen bij het melken. Kortom: een mini-camping waar je tot rust kunt komen of de handen uit de mouwen kunt steken. Wij komen zeker terug!!!

Fam van Uden 25-07-15 12:50:54

Een paar heerlijke dagen met vier kleinkinderen gehad op de camping. Geboorte van een kalfje meegemaakt en dat maakte bij de kinderen een behoorlijke indruk. Het helpen in de melkstal was erg leuk en favoriet bij Okke. Voor het binnenhalen van de koeien liet hij zijn eten staan!De trampoline en de vele skelters werden constant gebruikt en ze hebben dan ook ontzettend genoten van deze dagen.

familie Vos 09-07-15 19:41:02

In juni een week op de camping gestaan, nu een maand later hebben onze kinderen van 3 en 2 jaar het er nog steeds elke dag over. Vooral de jongste ziet nu bij elke tractor of graafmachine boer Jan langs rijden.... Maar ook het helpen in de stal, vegen of bij de kalfjes helpen hebben indruk gemaakt. Leuk waren ook de skelters (met aanhanger waar de jongste mooi in mee kon rijden) en trampoline bij het grote speeltoestel waarop ook onze jongste goed en veilig kon klimmen.

Familie van Vlodrop 26-05-15 22:49:08

We hebben een top pinksterweekend gehad samen met onze kinderen van 10-8-4 jaar! Tranen bij de kinderen toen we moesten vertrekken... zegt genoeg!De hele dag lekker buiten spelen op en rond de boerderij.De skelters waren favoriet, maar ook het helpen met melken, voeren van de kalfjes waren erg in trek.'s avonds gezellig een vuurkorf voor de caravan maakte het helemaal af.
Bedankt familie Gieben!

Familie van Vlodrop 26-05-15 22:48:43

We hebben een top pinksterweekend gehad samen met onze kinderen van 10-8-4 jaar! Tranen bij de kinderen toen we moesten vertrekken... zegt genoeg!De hele dag lekker buiten spelen op en rond de boerderij.De skelters waren favoriet, maar ook het helpen met melken, voeren van de kalfjes waren erg in trek.'s avonds gezellig een vuurkorf voor de caravan maakte het helemaal af.
Bedankt familie Gieben!

Familie Goedvolk 26-05-15 20:43:42

We hebben afgelopen pinkster weekend een geweldige mini vakantie gehad op deze boerderij! Onze kids van 3 en 5 waren dagen lang aan het spelen op het erf... In de zandbak, op het klimrek, de trampoline... Uren rijden op de skelters het was geweldig! De kids vermaakten zich prima! Ook vonden ze het geweldig om door de stallen bij de koeien te mogen (waar ook nog een hooiberg was). Ze hebben boer Jan hard zien werken... We waren nog niet thuis of ze wilden alweer terug naar boer Jan. Een top ervaring dus voor deze kleintjes! Bedankt familie Gieben!

Fam Turkstra 25-05-15 20:35:12

Wij hebben net een heerlijk pinksterweekend achter de rug. Onze kinderen hebben erg genoten. De skelters, de trampoline de koeien en de hooiberg, ze vonden het super. Wij hebben de kinderen bijna niet gezien, dus voor ons ook echt een heerlijk vakantiegevoel. 's avonds een vuurtje stoken maakte het voor ons helemaal af!

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies