Familie van Vlodrop 26-05-15 22:49:08

We hebben een top pinksterweekend gehad samen met onze kinderen van 10-8-4 jaar! Tranen bij de kinderen toen we moesten vertrekken... zegt genoeg!De hele dag lekker buiten spelen op en rond de boerderij.De skelters waren favoriet, maar ook het helpen met melken, voeren van de kalfjes waren erg in trek.'s avonds gezellig een vuurkorf voor de caravan maakte het helemaal af.
Bedankt familie Gieben!

Familie van Vlodrop 26-05-15 22:48:43

We hebben een top pinksterweekend gehad samen met onze kinderen van 10-8-4 jaar! Tranen bij de kinderen toen we moesten vertrekken... zegt genoeg!De hele dag lekker buiten spelen op en rond de boerderij.De skelters waren favoriet, maar ook het helpen met melken, voeren van de kalfjes waren erg in trek.'s avonds gezellig een vuurkorf voor de caravan maakte het helemaal af.
Bedankt familie Gieben!

Familie Goedvolk 26-05-15 20:43:42

We hebben afgelopen pinkster weekend een geweldige mini vakantie gehad op deze boerderij! Onze kids van 3 en 5 waren dagen lang aan het spelen op het erf... In de zandbak, op het klimrek, de trampoline... Uren rijden op de skelters het was geweldig! De kids vermaakten zich prima! Ook vonden ze het geweldig om door de stallen bij de koeien te mogen (waar ook nog een hooiberg was). Ze hebben boer Jan hard zien werken... We waren nog niet thuis of ze wilden alweer terug naar boer Jan. Een top ervaring dus voor deze kleintjes! Bedankt familie Gieben!

Fam Turkstra 25-05-15 20:35:12

Wij hebben net een heerlijk pinksterweekend achter de rug. Onze kinderen hebben erg genoten. De skelters, de trampoline de koeien en de hooiberg, ze vonden het super. Wij hebben de kinderen bijna niet gezien, dus voor ons ook echt een heerlijk vakantiegevoel. 's avonds een vuurtje stoken maakte het voor ons helemaal af!

Bas van den Berg 19-05-15 20:20:20

Onze caravan stond 2 weken aan de rand van het grote weiland naast de grote drinkbak. Wat een superplaats. Een kilometers ver uitzicht en elke middag ruim 70 dames op bezoek. Super nieuwsgierig.Onze kinderen van 13, 11 en 2x 8 hebben de tijd van hun leven gehad. Bijna elke dag werd de wekker gezet om om kwart voor 7 op te staan om te gaan melken. De kinderen werden door boer Jan helemaal betrokken bij het werk met de dieren.Al voor het afscheid zijn de kinderen al de lobby gestart voor de volgende vakantie... Het zit er dik in dat we weer naar Wilbertoord afreizen. Tot ziens!

Fam. Mourits 07-09-14 21:57:33

We hebben ook nu weer genoten van het boerenleven!Het was voor ons de 2e keer, samen met onze 4 kinderen.Er was weer van alles te beleven: dierenarts die langs kwam en we ook de echo van de zwangeren koeien mochten zien, kalfjes die geboren werden, kalfjes de fles geven, melken, het is te veel om op te noemen. De kinderen hebben zelfs met vrienden in de hooiberg geslapen,heerlijk spelen,vuurtje stoken,skelteren, het was weer een onvergetelijke vakantie, Bedankt!

stef 18-08-14 22:08:35

Super leuke camping. Wij mochten een eigen koe nummer. Je kunt met alles helpen. er worden regelmatig kalfjes geboren. en boer jan lust geen pizza nassi en bami, dat is allemaal kneut volgens onze 50+er. Doei jan en tot volgend jaar, Groetjes stef lotte pleun christel en jarno

De Diggeltjes 18-08-14 19:44:18

Kamperen bij boer Jan. Daar hebben onze 3 kinderen maanden naar uitgekeken. Voor iedereen een nieuwe belevenis. Onze kinderen, en wij ook, hebben GENOTEN. Gerben stond regelmatig om 7 uur klaar om de boer een handje te helpen. Daan en José volgden meestal tegen melk- en voertijd van de kalfjes. Hun favoriete bezigheid. De laatste week was José ook volop te vinden in de melkput. Ook hebben we 2 kalfjes geboren zien worden. Een belevenis die ons 5-en niet meer wordt afgenomen. Bij het afscheid nog een rondje langs de kalfjes! Zeker tot ziens op ons plekje met weids uitzicht op de koeien.

familie jacobs 15-08-14 19:22:47

Echt bij de koeien op vakantie. Het was zeer geslaagd.
Koeien melken, kalfjes aaien, tractor rijden, boer Jan helpen met allerlei klusjes op de boerderij en vooral op de skelter door de stallen racen. ons zoontje van 1 1/2 heeft zijn ogen uitgekeken en genoten van alles om hem heen. net sanitair en lekker warme douches. ook mag je gebruik maken van koel en vrieskast en kun je een wasje draaien. En als bonus hebben we een kalfje geboren zien worden en vandaag jongen gezien van de kerkuil die zijn nest van 8 in de koeienstal heeft gevestigd. kortom een geweldige vakantie en wie weet tot ziens.

Fam. Van der Linden 11-08-14 20:55:07

Onze eerste ervaring met een boerderijcamping is zeer geslaagd. De kinderen kunnen skelteren en lekker spelen op de mooie speeltoestellen, trampolines, zandbak. Maar ze vonden het vooral,prachtig om even bij de koeien ge kijken, door de schuur te skelteren en mee te gaan melken. Ook voor ons was het een belevenis om zo,een kijkje in het boerenleven te hebben. We hebben een kalfje geboren zien worden en een operatie bij een koe gezien. En je kan je vragen ook stellen. Mooi veldje met uitkijk op de weilanden en een bomenrij voor als mensen liever wat verder van de kleine kinderen af zit. Voor ieder wat dus. Super!

<< < 4 5 6 7 8
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies