Fam. Mourits 07-09-14 21:57:33

We hebben ook nu weer genoten van het boerenleven!Het was voor ons de 2e keer, samen met onze 4 kinderen.Er was weer van alles te beleven: dierenarts die langs kwam en we ook de echo van de zwangeren koeien mochten zien, kalfjes die geboren werden, kalfjes de fles geven, melken, het is te veel om op te noemen. De kinderen hebben zelfs met vrienden in de hooiberg geslapen,heerlijk spelen,vuurtje stoken,skelteren, het was weer een onvergetelijke vakantie, Bedankt!

stef 18-08-14 22:08:35

Super leuke camping. Wij mochten een eigen koe nummer. Je kunt met alles helpen. er worden regelmatig kalfjes geboren. en boer jan lust geen pizza nassi en bami, dat is allemaal kneut volgens onze 50+er. Doei jan en tot volgend jaar, Groetjes stef lotte pleun christel en jarno

De Diggeltjes 18-08-14 19:44:18

Kamperen bij boer Jan. Daar hebben onze 3 kinderen maanden naar uitgekeken. Voor iedereen een nieuwe belevenis. Onze kinderen, en wij ook, hebben GENOTEN. Gerben stond regelmatig om 7 uur klaar om de boer een handje te helpen. Daan en José volgden meestal tegen melk- en voertijd van de kalfjes. Hun favoriete bezigheid. De laatste week was José ook volop te vinden in de melkput. Ook hebben we 2 kalfjes geboren zien worden. Een belevenis die ons 5-en niet meer wordt afgenomen. Bij het afscheid nog een rondje langs de kalfjes! Zeker tot ziens op ons plekje met weids uitzicht op de koeien.

familie jacobs 15-08-14 19:22:47

Echt bij de koeien op vakantie. Het was zeer geslaagd.
Koeien melken, kalfjes aaien, tractor rijden, boer Jan helpen met allerlei klusjes op de boerderij en vooral op de skelter door de stallen racen. ons zoontje van 1 1/2 heeft zijn ogen uitgekeken en genoten van alles om hem heen. net sanitair en lekker warme douches. ook mag je gebruik maken van koel en vrieskast en kun je een wasje draaien. En als bonus hebben we een kalfje geboren zien worden en vandaag jongen gezien van de kerkuil die zijn nest van 8 in de koeienstal heeft gevestigd. kortom een geweldige vakantie en wie weet tot ziens.

Fam. Van der Linden 11-08-14 20:55:07

Onze eerste ervaring met een boerderijcamping is zeer geslaagd. De kinderen kunnen skelteren en lekker spelen op de mooie speeltoestellen, trampolines, zandbak. Maar ze vonden het vooral,prachtig om even bij de koeien ge kijken, door de schuur te skelteren en mee te gaan melken. Ook voor ons was het een belevenis om zo,een kijkje in het boerenleven te hebben. We hebben een kalfje geboren zien worden en een operatie bij een koe gezien. En je kan je vragen ook stellen. Mooi veldje met uitkijk op de weilanden en een bomenrij voor als mensen liever wat verder van de kleine kinderen af zit. Voor ieder wat dus. Super!

Carlos en Sandra 26-07-14 19:26:34

We gingen het gewoon proberen... Mijn man en ik 3 nachten Kamperen bij een boer en z'n bedrijf... En wat was het leuk! Een plek aan de rand van het land waar dagelijks de dames voorbij kwamen om lekker te grazen een ontzettend aardige sociale boer bij wie je de liefde voor z'n werk voelt... Alles kan en mag en niks moet.. Volwassen of kind iedereen mag helpen, koeien van het land naar de stal brengen, voeren, melken.... Voor de kinderen is er een speeltuintje en staan er grote skelters... De omgeving is prachtig om te fietsen
vanmorgen nog 1 keer "mijn" slurpkind melk gegeven, een dikke knuffel gegeven. De volwassen dames ook allemaal nog even een aai gegeven en nu zijn we weer thuis...We hebben altijd leuke vakanties en deze is er echt 1 met een dikke gouden rand en we komen zeker terug want het is te leuk om het niet te doen

marlies 09-07-14 09:34:36

Nog een paar nachtjes slapen en dan mogen we weer. We kijken er nu al heel erg naar uit.
Voor het eerst met de caravan ipv de vouwwagen.
B heeft de overal al klaar hangen

Buurtvereniging den Oeral 16-06-14 11:30:02

Op kamp met de buurtvereniging bij boer Jan Gieben... Wat een belevenis! Racen met de trapskelters, helpen met melken en de kalfjes melk geven. Slapen in het stro en 's morgens om 06.05u weer racen met de trapskelters. Urenlang speelplezier en genieten in de open lucht. Jan, we hebben genoten.... het kan zo maar zijn dat we volgend jaar weer bij je komen logeren, wat ons betreft was het zeker voor herhaling vatbaar en volgens mij geldt dit ook voor alle kids.
Bedankt voor je gastvrijheid,
Groetjes namens Buurtvereniging den Oeral

Ilse

fam. Nekkers 03-06-14 22:24:22

We hebben een geweldige week gehad. Mooi en slecht weer, altijd genoeg te doen. We hebben veel geleerd over het melkveebedrijf, meehelpen met melken, samen p de tractor de koeien voeren, de kalfjes melk geven en zelfs de geboorte van een kalf. De kinderen vermaakten zich ook prima met de skelters, de speeltoestellen, trampolines, de hooistapel en onze zoon heeft zelfs leren fietsen zonder zijwieltjes. Ook in de omgeving zijn er genoeg uitstapjes te maken. Bedankt voor de fijne tijd!

Familie van Nistelrooij 31-05-14 20:05:56

Leuke dagen gehad op de camping! Kinderen hebben heerlijk gespeeld en mee gekeken bij de koeien. Ook onze tent meteen goed uit kunnen testen! Bedankt voor de gastvrijheid.Meer dan de moeite waard!!!

Groeten John, Linda en kinderen

<< < 4 5 6 7 8
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies