Familie van Nistelrooij 31-05-14 20:05:56

Leuke dagen gehad op de camping! Kinderen hebben heerlijk gespeeld en mee gekeken bij de koeien. Ook onze tent meteen goed uit kunnen testen! Bedankt voor de gastvrijheid.Meer dan de moeite waard!!!

Groeten John, Linda en kinderen

Hanneke van gaal 28-05-14 07:42:45

Hallo jan en christine,
Wij willen nog een paar dagen gaan kamperen met hemelvaart met onze nieuwe tent. Hebben jullie misschien nog ruimte van vrijdag t/m zondag?
Ik hoor het graag, groetjes Hanneke

Suzanne 15-05-14 16:52:44

Met Hemelvaart weer naar boer Jan.De gezelligste melkput van Nederland!!Tot over 2 weken.
Suzanne

fam.den Duyn 04-05-14 21:23:42

Geweldig weekend gehad met 3 kleinkinderen die hebben zich geen moment verveeld. Skelteren,koeien melken,trampoline en spelen in de hooiberg, het was geweldig.

Jan en Jolanda 28-7-13 t/m 4-8 20-08-13 22:15:02

Wat is dit een Top boerencamping hier is de Boer nog echt Boer en de campinggasten klein en groot betrekt bij het bedrijf..Als je wil dan kun je mee helpen o.a de koeien van het land halen, helpen met melken (overall en laarzen staan klaar...) wordt er een Kalfje geboren dan kun je dit meemaken en de kinderen kunnen er ook heerlijk ravotten.. mooie campingplaatsen.Wij waren met zijn tweeën zonder kinderen maar we hebben ons prima vermaakt , ook de omgeving is prachtig en je kunt er heerlijk fietsen.Boer Jan, Christine en Kids bedankt voor de fijne week die wij hebben gehad.

Frank, Mariëlle en kinderen 16-08-13 22:30:15

Wat hebben wij een leuke vakantie gehad op de boerderij bij boer Jan, Christine en zijn kinderen!! Onze dochters hebben zich heerlijk vermaakt op de boerderij (de skelters waren echt favoriet!). Het was haast een straf als ze de camping af moesten!
Wij komen zeker weer bij jullie kamperen!!

sjaak van dreumel 05-08-13 12:27:36

Truus Christine en Jan,Ook wij werden zeer hartelijk ontvangen,bedankt..ook al waren wij geen campinggasten.We hadden een hele gezellige namiddag.Hoop jullie vlug weer te zien,en sjaak is diezelfde avond nog begonnen met lezen.Groetjes uit limburg-rimburg.

familie Bakker 26-07-13 21:51:24

Jullie hebben ons de leukste vakantie met ons vieren gegeven. Niks moet als kan. Helemaal top. Vriendelijke, gastvrije mensen zijn jullie.

Familie Hesse 23-06-13 22:30:22

wij kijken terug op een heerlijk ongedwongen weekendje bij boer Jan. De kalfjes, koeien, skelters, trampoline's en de hooiberg waren een attractie voor de kinderen. Het eenvoudige maar schone sanitair, gebruik van vuurbak en hout een genoegen voor de volwassenen. Kortom, we hebben in het ' najaar' weer een weekendje besproken...

Dennis nieuwhof 16-06-13 11:17:05

wat zal ik eens zeggen bij aankomst was de welkom meteen al warm en konden we meteen gaan kijken bij het kalveren wat erg leuk was om te zien.Maar helaas hadden wij heel veel pech gehad een lekke tent een lek luchtbed alles wat tegen kon zitten zat tegen.Maar met jullie hulp en gastvrijheid konden we heerlijk het hooi induiken en konden we alsnog lekker slapen we hebben genoten van de camping we gingen er heen ivm de luchtmacht dagen maar na dit weekend hebben we besloten snel weer terug te komen.Hardstikke bedankt voor jullie gastvrijheid en behulpzaamheid en zeker weten tot ziens

<< < 5 6 7 8 9
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies