Angela 07-08-05 16:52:40

Heey,
Je optreden woensdag op de camping was erg leuk!! We hebben erg genoten en we hopen dat je volgend jaar weer komt. Ik kom ook een keer kijken als je weer in Noordwijk optreedt.

Groetjes,
Angela :)


Reactie:
Hoi Angela,
Ja het was een fantastisch feest op jullie camping! Het festival in Noordwijk is op zaterdag 13 mei...! Je kunt je opgeven voor de nieuwsbrief (1Xper maand per email) op www.boogiefestival.nl. Dan krijg je alle nieuwtjes en berichten over 13 mei toegemaild.

Groetjes,
Martijn

Renske 06-08-05 09:13:04

Hoi Martijn,

Bij deze dan een berichtje van mij om even te zeggen dat ik geweldig vond afgelopen woensdag op het 'camping concert' met jou en J. Vayne en J. Sweers. Ik houd erg van jouw swingende muziek en met mijn vader ga ik zeker naar het festival in Noordwijk komen. :)

Marcel Reinen 05-08-05 08:41:45

Hallo Martijn,

Ik ben al jaren op de piano aan het spelen en met boogie woogie bezig. Ik heb nu hulp nodig om bepaalde dingen te leren waar ik maar niet achter kom. Bijvoorbeeld bepaalde linkerhand figuren. Ik bewonder jouw linkerhand figuren en zou wel eens willen weten hoe je die precies speelt. Ook wil ik graag tips over hoe ik mezelf kan verbeteren. Geef je ook les...?

Groeten van Marcel


Reactie:
Beste Marcel,

Bedankt voor je compliment. Stuur me svp een mailtje over een evt. les. Is wel handig om te weten hoe ver je al bent.

Groet, Martijn

Bernd Grevelingen 04-08-05 23:01:37

Hi Martijn,

Mooie nieuwe site zeg. We zien je weer in september tot dan.

Groeten
Bernd en Annemieke
Noordwijk

Bernard Verhagen 19-07-05 00:03:34

Hallo Martijn,

Bedankt voor de toezending van de nieuwe live CD van het festival in Cincinnati. Het is een welkome aanvulling op mijn verzameling CDs en LPs, en jouw duet met Big Joe Duskin is een topstuk. Bedankt.

Succes verder...
B. Verhagen
Wageningen

Mathijs 15-06-05 12:25:48

Hey Martijn, alles goed? Met mij wel. Die nieuwe site is wel mooi geworden zeg. Nu hoeven de mensen niet meer zolang naar dat menuutje te zoeken. Heb je de laatste tijd nog informatie binnengekregen over boogie of bluesbijeenkomsten in de omgeving van Heerlen? Ik heb voor je gekeken, maar niets gevonden. Ik heb het ook nog in Muziekhuis Arons gevraagd, waar ik stage heb gelopen.
Trouwens, wel relaxed dat die opname van Lijn4 d'r ook op staat. Ik had hem sowieso al op videoband opgenomen, maar ja, nu kan ik hem ook aan iedereen thuis laten zien die een computer heeft. Vrienden en zo. We moeten de boogie toch voortzetten. Hij moet blijven bestaan. Nou ja, ik spreek je later nog wel.

Groetjes,
Mathijs.


Reactie:
Hallo Mathijs,

Bedankt voor je complimenten. Misschien gaat de Southern Blues Night in Heerlen tijdens hun a.s. festival weer een keer Boogie Woogie programmeren als onderdeel van hun totale programma. In ieder geval hebben ze daar Blues... Tijdens hun eerste festival heeft boogie/blues pianist Little Willie Littlefield daar opgetreden.

Groetjes en tot gauw,
Martijn

PS het volgende Internationale Boogie Woogie Festival Holland is op 13 mei 2006 in Noordwijk (Hotels van Oranje). Met 9 boogie woogie/bluespianisten.

Rina en Wim de Boevère 04-06-05 16:38:12

Hallo Martijn,
We vinden de nieuwe opmaak van de website erg mooi en duidelijk geworden. Ook nog hartelijk dank voor de snelle toezending van de nieuwe CD PianoSummit6. Rina en ik luisteren er met veel plezier naar.
Groeten en tot ziens,
Rina en Wim de Boevère

Mike Tracy 31-05-05 10:49:03

Hi Martijn,
Mooie site, komt er ook een engelse versie?

Peter van Schaick 26-05-05 23:55:28

Beste Martijn, de nieuwe Live CD is geweldig. Bedankt voor de snelle toezending. Ik luister er veel naar. De stukken van jou samen met Greta en het duet met Big Joe Duskin slaat alles...! Succes verder.
Peter van Schaick
Hilversum

Nicole Mesman 02-05-05 12:06:33

Martijn en Greta,
Het boogie woogie festival in Noordwijk was fantastisch, zo zie je maar hard werken wordt beloond!!
Groeten Nicole

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies