Paul Slingerland 28-05-06 13:24:56

Beste Martijn, in één woord is het fantastische festival niet samen te vatten. Het was fabuleus, geweldig, intens genieten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Prima georganiseerd, samen met Greta, die natuurlijk ook alle lof verdniend met haar prachtige performance, maar ook Dick en Diana hebben achter de schermen veel werk verzet. En, last but not least, Susan! Prima gepresenteerd en af en toe de nodige improvisatie. Hulde! En hopelijk gaan de SwingCafées ook weer door.Ik kijk uit naar de DVD van het Festival.Tot ziens. Warme groet van Doris en Paul.

Theo Poelen 19-05-06 14:08:46

Beste Martijn,

Ik wil je persoonlijk bedanken voor een fantastische boogie-woogie avond die je met je medeorganisatie hebt weten voor elkaar te boksen in Noordwijk. Ons NL boogie woogie festival is iets om trots op te zijn in dit land. Een absolute top avond met top muzikanten topsfeer in een toplokatie. Je hebt inderdaad een stel muzikanten van het allerhoogste niveau bij elkaar gebracht. Van Vince Weber tot Bob Seeley, Frank Muschalle en Julian Philips. Ook Jaap Dekker van de partij die zich als Jaap Dekker gedroeg Mijn toppers zijn Bob, jijzelf, en Frank en Julian. Fabrice Eurly uit Frankrijk zorgde voor een fantastische Show waar de mensen van genoten. Ook de dans show was erg goed, door jou en jouw Band erg goed begeleid. Complimenten voor jou en je band en de medeorganisatoren.

Huub Boon 14-05-06 13:53:20

Martijn en Greta,

Wat een geweldige avond was het gisteren weer. Wat een geweldige artiesten. De clown Fabrice Eulry, wat een genot om mensen als Bob Seeley en mijn jeugdidool Vince Weber aan het werk te mogen zien. Heel erg bedankt dat je dit voor ons als toeschouwers weer elke keer mogelijk maakt om hier van te genieten. Ga als je blieft door met deze geweldige shows. Zolang het kan zullen we je als donateur blijven steunen. Huub en Fira Boon

Tom Hendriks 02-05-06 11:06:10

Hallo Martijn,

Geweldig om te zien dat het zo goed met je gaat. Je Tv optredens waren swingend! Gefeliceerd en succes met alle optredens.

Jasper Dijkhuis 01-05-06 22:46:10

Martijn bedankt voor je optreden bij Business-Class. Het klonk erg lekker en het is leuk om jullie op tv te zien na al die optredens van jou en je gasten in noordwijk! Jasper Dijkhuis (LISSE).

Dennis van der Baan 28-04-06 10:14:02

Hoi Martijn,

Dat was een uitzending vol grootheden.
Martijn Schok Band, Jan Vayne en Marco van Basten.

Ik heb genoten!

gr Dennis

Berthil en Jacobien 26-04-06 15:02:22

Martijn!

Wat een geweldige uitzending was dat bij Barend en van Dorp. Niet alleen vanwege de gast Marco Van Basten, maar vooral vanwege jullie muziekoptreden.

De samenwerking met JAN VAYNE klonk als een klok. Jouw band is erg swingend en ben blij dat jullie nu regelmatig op TV te zien zijn!

Martijn gefeliciteerd, ga zo door en tot ziens.

Berthil en Jacobien Heuvelman

Kees B 12-04-06 23:44:45

Greta en Martijn en de overige muzikanten, bedankt voor jullie geweldige Aalsmeerse optreden. Wat mij betreft worden jullie zo snel mogelijk de huisband van de Oude Veiling. Veel succes met jullie volgende optredens en graag tot zien.
Gr Kees

gerhold 25-03-06 11:12:52

excuus: MEI natuurlijk, 13 mei...

Gerhold Smit 25-03-06 11:11:46

Beste Martijn,

Morgen reizen wij met z'n vieren in 1 auto af naar Noordwijk. We kijken er naar uit jou na ruim 1 jaar weer te zien optreden met je nieuwe band. De foto's op je site zien er leuk uit en het Swing Café is zo te zien wel een succes. Kortom wij zijn er morgen bij en kopen je nieuwste CD.

Ik heb zojuist ook 4 kaarten besteld voor het boogie festival in mij. Wij hebben kaarten van 45 euro dus zitten op de 1e rang!

Tot zondag en succes,
Gerhold, Joke, Josh en Patricia

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Back to homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies