Anne & Dieter 15-03-07 19:56:58

Zowel ikzelf als mijn Duitse vriend hebben met volle teugen genoten van de pre-party, de master-class en het festival zelf.
Het heeft een onvergetelijke indruk op ons gemaakt en we hebben alvast de datum voor 2008 genoteerd. Zo'n fantastisch weekend is immers voor herhaling vatbaar. Laat ons aub weten wanneer de donateur-tickets beschikbaar zijn!

Patrick en Goedele 14-03-07 21:49:05

Met grote bewondering voor jullie fantastische prestatie, blijven we nog een tijdje onder de indruk van Ermelo boogie-woogie Festival.
Alles klopte ! Naar onze bescheiden, maar overigens zeer juiste mening, is dit een top -evenement qua boogie-woogie ! Onze jarenlange ervaring met deze internationale boogie-woogie festivals laat ons toe de vergelijkingen te maken: absolute wereldklasse ! Bedankt Greta, Dick, Diana en Martijn...

J. Damen 14-03-07 15:20:56

Beste festivalorganisatie,

Mijn grote complimenten voor het ongelooflijke festival op 10 maart jl. Ook van mijn echtgenote.

Wat een artiesten, fantastisch licht, geluid, zaal, hotel, instrumenten. Alles was perfect.

De artiesten waren uitzonderlijk goed. Muzikale wereldtoppers zoals aangekondigd... inderdaad, dat geloof ik graag. De artiesten waren stuk voor stuk fantastisch. Niet alleen muzikaal en swingend maar ook met humor (bijvoorbeeld Martin Schmitt uit Duitsland: onvergetelijk -tuba imitatie!!).

De sponsoravond op vrijdag vond ik een kado om bij te zijn, om al met de aanwezige artiesten van de sfeer te kunnen proeven in het hotel. Graag ben ik er volgend jaar weer bij. Ik meld mijn bedrijf weer aan als sponsor voor 2008.

Jan Damen

Leen Maijstré Sr. 14-03-07 14:35:33

Aan alle medewerkers en artiesten,
Het Boogiefestival van 10 maart 2007 kan weer als vanouds in de analen worden bijgeschreven als Grandioos.
Uitvoering, organisatie, belichting & sound, als mede projectie, alles bijelkaar in een verbluffend samenspel was een belevenis voor de toeschouwers.
Mijn oprechte dank voor een avond die ons lang zal bij blijven.
Met speciale groeten aan Martijn, Greta.
Leen Sr. & Carla M.-Okoniak.

Rina en Wim de Boevère 13-03-07 15:52:15

Beste Martijn, Greta en de anderen die hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het inmiddels 4e Int. Boogie Woogie festival,

Het was weer een absoluut TOP-programma in een TOP-locatie.
Hartelijk dank voor weer een weekend genieten!

Rina & Wim

H.Paans 12-03-07 22:07:45

Hallo Martijn

Je kent me niet maar ik heb in Ermelo met volle teugen genoten dit was voor mij de muziek uit mijn jeugd ik ben bijna 80 jaar en ik wist niet wat ik hoorde fantastisch ga zo door en probeer ook de jeugd te pakken volgend jaar neem ik mijn kleinzoon mee je kan nooit weten.
Hans

Huub en Fira Boon 12-03-07 19:34:33

Beste Martijn en Greta en Dick en Diana.
Wat een mooi feest in een geweldig locatie.
Helemaal te gek. Martijn wat heb je een geweldig programma aan ons voorgeschoteld.
Heel erg bedankt en tot volgend jaar.

Groeten,
Huub en Fira

Ineke & John Muller 12-03-07 15:35:00

Het was in 1 woord geweldig, ook de workshops waren super. Leuk om te vertellen was de ervaring die wij hadden met 2 dames van middelbare leeftijd in de zaal.
De beide dames waren afkomstig uit de directe omgeving van het hotel en hadden bij toeval kennis gemaakt met Martijn Schok tijdens de introductiemiddag enkel maanden geleden tijdens de presentatie van de D.V.D.(boogie Festival 2006) Zij waren zeer onder de indruk en besloten ook de 10e maart aanwezig te zijn. 1 van de dames vertelde ons dat Ermelo met dit evenement tot leven werd gebracht, want doorgaans was het er wel erg rustig. Naar gelang de avond verstreek werd hun enthousiasme steeds groter en vertelden zij o.a. dit soort muziek helemaal niet te kennen, maar er nu ernstig door waren aangestoken. Tijdens de daverende finale waar alle artiesten samen een BOOGIE heksenketel vormden waarvan een hoge drukketel zou exploderen, trok 1 van de dames een kleine agenda en schreef er in,” 8 maart 2008” Internationaal Boogie Woogie Festival, reserven. Beste Martijn, een mooier compliment is o.i.. niet denkbaar.

De dansers 12-03-07 10:39:00

We kunnen op dit festival toch maar een woord zeggen????
WAT EEN TOPPERRRRRRRRR.....De zaal....de aankleding..de artiesten....in een woord TOP.. wij hebben iig genoten...ps complimenten aan het hotel.
swingende groetjes boogieworld
Dave en Mascha

Marga Visser 12-03-07 09:41:49

Hoi Martijn, Greta, Dick en Diana

Ik wil jullie bedanken voor een heerlijk weekend. Geweldige artiesten en een genot om daar op te mogen dansen, Hotel super, jullie hebben weer een geweldig weekend in elkaar gezet en natuurlijk kijk ik al weer uit naar het volgend jaar, maar eerst nog even nagenieten.

Veel swing groetjes Marga

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies