Seraphina 09-10-21 14:36:07

Wij waren hier voor de tweede keer hier. En hebben weer genoten. De camping is erg rustig en super schoon. De elektr. fietsen kunnen in de schuur en ook opladen. De eigenaar echtpaar is heel behulpzaam. Nemen alle tijd voor de gasten. Er is ook genoeg in de omgeving te zien en te fietsen. Vorden is vlakbij en je kunt er alle boodschappen doen. Ook goede restaurants. Hengelo 5 km. ook goed met de fiets Leuk dorpje. Ook mooie camperplekken zijn er. Het is een aanrader om op deze camping te staan. De bakker komt op de camping.
Er is ook een leuk en gezellig jeu de boules clubje waar iedereen van harte welkom is om mee te spelen. Als ik punt mag geven dan wordt het 10.


Twan en Anja Spierings 06-08-21 18:49:49

Wat een prachtige locatie. Prachtige camping met royale camperplaatsen. Hier 4 dagen met onze camper naar volle tevredenheid gestaan. Heel mooi sanitair dat ook erg schoon was. Zeer vriendelijke eigenaars die heel behulpzaam zijn en veel info over de omgeving hebben. Wij komen hier zeker terug! Dank voor de gastvrijheid. Twan en Anja 07 augustus 2021

Peter Hoogakker 30-07-21 19:29:22

Waar is het paradijs? Daar is het paradijs. De mooiste plek van ons land. Alles staat daar op de goede plek. Het landschap, de camping, het plaatsje Vorden en het hart van de beheerder en zijn vrouw.

Als je het hier niet goed vindt, vindt je het nergens goed. Wij, mijn vrouw Diny en onze dochter Audrey hebben hier met volle teugen van genoten.

Johan en Joke, dank voor de gastvrijheid en het schone sanitair.

André en Anita Pelgrim 13-06-21 21:31:31


Wat een heerlijke camping , ondanks dat alle plaatsen bezet waren was alles zeer schoon , echt een pluimpje waard !!
Aardige en behulpzame eigenaren .
Hele fijne uitvalsbasis voor wandel of fietstochten in de omgeving !
En niet te vergeten een fijne rustige camping met camperplaatsen , echt een aanrader !

Fam v Steenwijk 29-04-21 10:42:03

1 nachtje met de camper hier gestaan. Mooie ruime camping. Erg mooi sanitairgebouw. Douchen met 4 personen tegelijk kon prima, geen koud water! Erg fijn. Alleen jammer dat de bakker niet kwam opdagen.

Annie en Frans 30-09-20 17:09:37

Deze camping kunnen wij iedereen aanraden.Mooie ruime plekken,super schoon sanitair.Verder een prachtige omgeving.Tevens zijn de eigenaren ook nog eens bijzonder aardige mensen.

Seraphina 24-09-20 19:26:13

Wij 2 senioren waren 3 weken. In augustus/september . Hebben genoten van de camping. Deze is mooi ruime plekken en die rust die je daar hebt. Schoon sanitair ondanks corona alles perfect geregeld. Ruim sanitair gebouw.
Grote schuur waar de fietsen in kunnen staan met elektr, voor aansluiting elektro fietsen. De bakker komt op de camping ook verkrijgbaar verse eitjes
Vorden gemakkelijk met fiets boodschappen te doen. Ook op de fiets te doen Zupfen, Ruurlo, Borkulo, Lochem enz. Mooie bosrijke fietsomgeving.Vriendelijke ontvangst
Staan altijd klaar met een vriendelijk woord als er vragen zijn.
Het is ons zo goed bevallen dat we gelijk geboekt hebben voor het volgend jaar.

D. De Ridder 21-09-20 23:08:56

In één woord: Geweldig!! Wat een super camping. Alles maar dan ook werkelijk alles is super. Mooi en super schoon sanitair. Douchen zonder muntjes en met thermostaatkraan waarbij je zelf de temperatuur regelt. Ook een douchekop om jezelf af te kunnen douchen. Ontzettend vriendelijke eigenaars en zeer ruime plekken met achter iedere twee caravans een watertappunt. Dan ook nog twee grote diepvrieskasten, waarbij ruimte per lade voor iedere drie pkekken. Een koelkast die je mag gebruiken. Iedere dag verse eitjes en de bakker die om de dag (in het naseizoen) langs komt. Wij komen zeker weten terug!!! We hebben ontzettend genoten van deze camping en van dit prachtige deel van de Achterhoek.

B Wolferink 29-08-20 17:01:10

Gezellige en familaire camping , schone toiletten en douche ruimte's.
Mooie en ruime plaatsen.
Vriendelijke beheerder.
Ook dit jaar zouden we met Manana festival hier weer staan. De camping was al gereserveerd.
Maar door corona kon helaas het festival niet doorgaan.
Ons is niets in rekening gebracht,waar we wel op gerekend hadden.
Volgend jaar wel hopen we.

Vriendelijke groet Ben Wolferink

Gerard en Wil Schreuder 21-07-20 12:54:15

Dit jaar voor de 2e maal op de camping gestaan,in de maand juni en net zo als het jaar daarvoor. Heerlijk genieten van de rust en de omgeving. Daarbij het echtpaar Eggink hebben de klant vriendelijkheid op nummer 1 staan, daarbij de verzorging van de campingplekken en het sanitair gebouw en de overige ruimte's top. Daar komen geeft het gevoel van ja we zijn er weer. Kijken al weer uit naar het volgend jaar.
Joke en Johan bedankt.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies