Anja en Gunther 08-08-17 20:38:16

We vonden het zeer fijn drie dagen bij jullie te gast te mogen zijn. Uiterst verzorgde camping. Een prima camping in een mooie wandel- en fietsomgeving in de Achterhoek waar wij graag nog eens terugkomen!
Groeten en tot ziens!!
Anja en Gunther uit Schoonbeek(België)

Renzo Luth 04-07-17 08:59:05

We wilden 4 weken hier staan,is 3 maand geworden,door goede rustige camperplek,met water en stroom,schoon sanitair,fietsen in de schuur.Heel veel gefietst en genoten,een grote aanrader. RenzoY93H3

vd Reijken 02-07-17 19:04:49

Geweldige5 weken vakantie gevierd bij jullie ,geen woorden voor eigenlijk alles klopte ,schoon mooi saniter ,eieren enz enz en vooral de sfeer het voelde als thuis .

Joke enJohan hartelijk bedankt en in goede gezondheid we zien elkaar volgend jaar .
Vriendelijke groet ,

Sier &An vd Reijken

Ies en Lina van den Akker 30-06-17 21:29:32

Vanaf 6 tm 29 juni hebben wij met een groep van 10 caravans van de Geref.Toer- en Caravan Club op deze camping gestaan,in twee groepen van 5. Alle deelnemers waren vol lof over de plaatsen, het toiletgebouw en het vriendelijke en gastvrije echtpaar Eggink. De mooie ligging nodigt uit tot mooie fietstochten. Fietsknoop-punt 62 op 200 meter afstand, wat wil je nog meer ?!
Over de vergaande service van het vrije gebruik van de koel- en vrieskasten door de camping-gasten waren ze heel enthousiast en over de fietsenstalling niet minder.

Wim en Frieda 11-06-17 19:10:56

Wat een prachtige vakantie hebben we gehad,op een schitterende camping.super sanitair en mooie plaatsen.We hebben prachtige tochten gemaakt met de fiets.Een camping waar graag nog een keer terug komen.Johan en Joke bedankt voor de gastvrijheid.Hartelijke groeten Frieda en Wim

Hay en kitty van Heesch 24-05-17 19:56:34

Wij zijn in 2016 en2017 op camping de boomgaard geweest zeer gastvrije beheerders alles brand schoon zo wel de camping als saniteer de omgeving is prachtig je kunt er heerlijk fietsen als je de auto fietsendrager mee neemt kom je dagen te kort om alles te zien.
Wij komen zeker weer terug op deze camping.

Adri en Tineke 13-05-17 18:00:07

We hebben begin April zo`n 8 dagen gekampeerd.
Het was koud maar, daar kan de eigenaar niets aan doen. Onze indruk van deze VEKABO camping is dat we zeer tevreden zijn qua ontvangst en de rondleiding,waar de gasten TV kunnen kijken, de krant kunnen lezen en eventueel een kopje koffie of een wijntje kunnen nuttigen.
Maar vooral het sanitaire gedeelte was bijzonder netjes ingericht en schoon. Lof voor deze camping en is een grote 8 waard.

Els en Kees de Vries 20-08-16 13:14:40

Lang weekendje gekampeerd op deze camping.
Hele schone sanitaire voorzieningen, daar kunnen menige campings een voorbeeld aannemen.
Mooie ruime plekken met 10 ampère en een kraan goede oplossing voor de voortent die staat op kunstgras, scheelt een hoop werk aan het schoonmaken.
Verse eieren. ...
kortom zeker voor herhaling vatbaar.
Wij hebben het als zeer plezierig ervaren.
Groetjes Kees en Els uit Lelystad.

johan en attie holtrop 28-06-16 20:01:48

Na een vriendelijk ontvangst op de camping.
de stroomkabel aangesloten,maar helaas geen stroom .Totdat johan kwam en vertelde,dat de hele camping zonder stroom zat en dat het
vermoedelijk aan onze caravan zou liggen.
`sMorgens thuis deed alles het nog.Johan heeft alles voor ons gedaan om het voor elkaar te krijgen, maar helaas.Toen heeft hij bij Brugging caravans in Borculo een afspraak voor ons geregeld, daar is het probleem opgelost.
Wij zijn op een geweldige manier zowel door Johan als Bruggink geholpen.
Daarna hebben wij nog lekker genoten van de prachtige camping lekker grote plaatsen en een mooi en schoon toilet gebouw.
wij geven jullie een dikke negen en komen zeker weer terug.Groeten uit Friesland

H.C. Schoonaard 02-06-16 10:59:00


Een korte vakantie in Vorden
Is voor ons een feestje geworden
Kamperen bij camping De Boomgaard
Is in een doorslaand succes ontaard.
De plaatsen ruim, sanitair blinkend schoon
De warmte en gastvrijheid: buitengewoon
Eitjes kopen? Geen probleem
Vul de spaarpot en loop er mee heen.
En eerlijk gezegd is het kampeergeld te klein
Vertel dat niet verder, maar het is wel fijn.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website?