gerhard 16-06-10 12:55:39

De eerste prijs van het seizoen alweer binnen gefelicteerd met de AWARD

Groet
Gerhard

peter en elly buitelaar 12-06-10 22:23:10

Johan en Joke

Wat een verrassing, een camping- award!
Van harte gefeliciteerd.

anton annie lochem 11-06-10 20:24:36

JOKE&JOHAN, GEFELICITEERD met jullie "AWARD"!
Die is zeker op zijn plaats.
groetjes

Christina Verschoor 09-06-10 11:51:48

Wij hebben van 4 juni t/m 6 juni 2010 met veel plezier op deze camping gestaan. Wij als werkende bijna 30-gers hadden zin om er even een weekend tussen uit te gaan. En we zijn hier terecht gekomen. Dit was zeker een goede zet. Het is een zeer nette camping en super vriendelijke mensen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. En gaan hier snel weer eens heen.

Ad en Liesbeth Peeters 06-01-10 16:21:36

Bij deze willen wij iedereen die het gastenboek van de camping leest een gezond 2010 wensen en alle kampeerders die dit seizoen op de camping komen een fijn kampeerseizoen gewenst

fred en edith copier 29-11-09 18:37:14

Hallo Joke en Johan,
We zijn alweer enkele weken thuis en helaas niet meer op de camping. We hebben het al die maanden heerlijk gehad bij jullie. Ook nog wel het één en ander geleerd van het boerenleven. Ondanks dat we erg prettig wonen missen we de camping en de achterhoek wel. Met ons gaat het prima en hopen dat het bij jullie hetzelfde is. we komen volgend jaar weer, zoals afgesproken.
Hartelijke groeten,
Fred en Edith Copier, Lopik

Ad en Liesbeth Peeters 25-10-09 19:36:29

Hoi Joke en Johan

Weer net thuis met alle spullen.
Vanaf het druilerige Tilburg nog even een bedankje voor het fijne seizoen bij jullie.
We hebben erg genoten en vooral de gastvrijheid van jullie.
Geef Boris van ons een knuffel en een poot.
Tot over vijf maanden al weer. We zijn weer graag te gast bij jullie, het is dan weer echt thuiskomen

Veel groeten van ons.

S. Achterop 07-10-09 14:05:18

Beste Johan en Joke,
We waren voor de tweede keer dit jaar op jullie camping en het was weer erg genieten. We voelen ons erg welkom bij jullie en vinden het een prima camping. Leuk om in de herfst bij jullie te zijn. We hebben samen met Boris walnoten gezocht onder jullie boom. Wat een knoedel van een hond.
Graag tot een volgende keer.
Swier en Alie Achterop

Jan en Beppie Vis 12-09-09 20:42:55

Hoi Joke en Johan,
Ondanks dat we het hele seizoen bij jullie op de camping staan, vinden we het nog steeds fijn om hier bij jullie te gast te zijn. De camping ziet er verzorgd en mooi uit. Deze camping werd ons door vrienden aangeprezen,en ze hebben niets te veel gezegd. Jullie zijn twee vriendelijke en gastvrije mensen. Ook het bedrijf ziet er verzorgd uit. En wat jullie hond Boris betreft: wij hebben hem altijd als een lieve zachtaardige hond ervaren. En weten dat hij dit was en nog steeds is. Wij weten zeker dat we nog een keer terug zullen komen. groet van Jan en Beppie

wim harwig 09-09-09 16:35:03

Beste Johan en Joke,

Nog fabelachtig bedankt voor jullie hartelijke ontvangst en gastvrijheid. Het was voor het eerst in 7 jaar dat we met onze kleine camper weer eens op een camping stonden. Gewoon 230 Volt , gratis internetverbinding en een watertap naast de camper. Een fantastisch mooi aangelegde sanitaire ruimte, gezellige kantine en natuurlijk jullie melkveehouderij met alles wat daar bij hoort. Niet alleen de geluiden van het melken (2 maal daags) en het loeien van de koeien, maar ook de geur van het bij-product (mest).
Het is ontzettend leuk om eens even een paar dagen met eigen ogen, neus en oren te beleven hoe het er aan toe gaat in de veehouderij. We hebben veel mooie dingen gezien, van de steenuil in jullie walnotenboom tot het wandelen in de mooie bossen van Linde.

Nogmaals bedankt
(en geef een aai over de kop van Boris namens ons).

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies