Diny Harmsen 14-08-23 22:30:08

Gefeliciteerd Sjaak met je 64e verjaardag!!
Groetjes Jan, Diny en Ron
Nu maar genieten van je pensioen ....

Fred en Tanja de Groot 15-09-22 15:51:31

Ook wij huurden dit prachtige huisje. Bij het oprijden van het perceel, zag je al direct hoe groot het is. Het huisje is echt een soort Hans en Grietje huisje als uit vele sprookjes.
Het ligt op een groot perceel en we wandelden in de avond altijd even rondom.
Wel zijn er enkele zaken waar je echt rekening mee moet houden. Kun je hiermee leven dat is dat oké:
- vrij veel verkeerslawaai, vooral bij westen wind.
- een ietwat klein twee persoons bed.
- lange mensen (meer als 1.80 m) oppassen met de deuren en de balken.
- Hoofdlampje raadzaam ivm met het schaarse licht binnen.

We hebben veel sporen gezien en een "stand" ree op het terrein. Geen zwijnen op het terrein gehad. (misschien ook wel goed zo).
De akker naast het terrein is prachtig om over uit te kijken en de verschillende bankjes zijn top.

we wensen de volgende huurders veel plezier.
(hebben geperste houtblokken achtergelaten, deze zijn zeer milieu vriendelijk en branden zeer goed.)

vrgr
Fred & Tanja uit Waarland
Jon Ariza 19-04-22 07:59:24

Second time staying in this charming cabin, which has everything I need to really escape from urban life. Nature, animals, forest walks, bicycle strolls. I´ll come again for sure!

Angelique en Edwin 18-03-21 19:49:59

Een midweek volop genoten van deze prachtige locatie. Mooie lange wandelingen gemaakt en wild gespot, de wilde zwijnen werkelijk tot aan het huisje. Koken op het kampvuur en 's avonds borrelen bij de houtkachel. Het hele huisje knus en gezellig en in stijl ingericht. Sjaak, bedankt voor de gastvrijheid!

 Don 07-12-20 16:34:32

Complimenten met de web site.

Hennie en Tejo 21-11-20 18:09:39

Net terug van een heerlijke week in de Houtbeek.
Back to basic, genoten van het kacheltje, liggend op een schapenvacht voor het houtvuur, super romantisch, heerlijk gewandeld en genoten van de vele vogeltjes.

 janine 15-10-20 21:28:12

Leuke website.

 berend 29-09-20 20:30:56

superr site.

 Johan 19-04-20 09:54:03

Super leuke website hebben jullie.

 Wilma en Roel Brussel 13-03-20 22:42:44

Wij hebben de afgelopen week genoten van de Boomstamhut bij Hellendoorn. Op “Natuurhuisje.nl” komt veel moois voorbij. Maar déze locatie was voor ons op foto al ‘liefde-op-het-eerste-gezicht’. Wat een prachtig bouwwerk én op zo’n mooie plek!! Bij het zien van de foto’s kwamen voor ons al vele herinneringen naar boven, aan wandelingen naar berghutten, vakanties in Noorwegen en Lapland. En dat deze boomstamhut “gewoon” in Nederland staat is wel heel bijzonder.
Back-to-basic; met houtverwarming, koken op een gasstel en een ‘spaar-straaltje’ onder de douche. Maar aangenaam warm en méér dan genoeg! O, en over “meer dan genoeg”; fantastisch dat alles er ís en gebruikt kan worden; voldoende hout, aanmaakblokjes, keuken-inventaris, kaarsjes. Misschien waren wij (nu half maart) nog wat vroeg in het seizoen, of misschien had de hut enige tijd ‘leeg’ gestaan, maar de eerste dag vonden we het wel wat spannend, of we de hut (met uitsluitend hout-stook) ‘aangenaam’ konden krijgen. Hoewel het keukenkacheltje -na telefonisch overleg- gelukkig al brandde bij aankomst, hebben we toch nog geruime tijd “wolkjes kunnen blazen” naar elkaar. Maar ook dát bracht herinneringen aan eerdere vakanties naar boven. En: het aangenaam maken lukte goed; de houtkachels doen het prima.
Als warmte nog niet uit de kachel komt, dan komt het wel uit het karakteristieke gebouw, de ruimte en rust en de sfeervolle inrichting. En wat een uitzicht. Mooiste moment : dat we op woensdagochtend (bij het ontbijt) twee reeën rond de omheining zagen lopen. Echt een wow-moment.
Hebben deze week heerlijk kunnen genieten van rust, ruimte en ‘even-niks’. Vanuit het dorp heb je echt het gevoel, dat je de 'bewoonde wereld' even verlaat. Wat ons betreft graag voor herhaling vatbaar. Heel veel dank, dat we de afgelopen week gebruik mochten maken van deze -volgens ons- UNIEKE locatie in Nederland. Wat ons betreft, komt er zéker een volgende keer …

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies