Jon Ariza 19-04-22 07:59:24

Second time staying in this charming cabin, which has everything I need to really escape from urban life. Nature, animals, forest walks, bicycle strolls. I´ll come again for sure!

Angelique en Edwin 18-03-21 19:49:59

Een midweek volop genoten van deze prachtige locatie. Mooie lange wandelingen gemaakt en wild gespot, de wilde zwijnen werkelijk tot aan het huisje. Koken op het kampvuur en 's avonds borrelen bij de houtkachel. Het hele huisje knus en gezellig en in stijl ingericht. Sjaak, bedankt voor de gastvrijheid!

 Don 07-12-20 16:34:32

Complimenten met de web site.

Hennie en Tejo 21-11-20 18:09:39

Net terug van een heerlijke week in de Houtbeek.
Back to basic, genoten van het kacheltje, liggend op een schapenvacht voor het houtvuur, super romantisch, heerlijk gewandeld en genoten van de vele vogeltjes.

 janine 15-10-20 21:28:12

Leuke website.

 berend 29-09-20 20:30:56

superr site.

 Johan 19-04-20 09:54:03

Super leuke website hebben jullie.

 Wilma en Roel Brussel 13-03-20 22:42:44

Wij hebben de afgelopen week genoten van de Boomstamhut bij Hellendoorn. Op “Natuurhuisje.nl” komt veel moois voorbij. Maar déze locatie was voor ons op foto al ‘liefde-op-het-eerste-gezicht’. Wat een prachtig bouwwerk én op zo’n mooie plek!! Bij het zien van de foto’s kwamen voor ons al vele herinneringen naar boven, aan wandelingen naar berghutten, vakanties in Noorwegen en Lapland. En dat deze boomstamhut “gewoon” in Nederland staat is wel heel bijzonder.
Back-to-basic; met houtverwarming, koken op een gasstel en een ‘spaar-straaltje’ onder de douche. Maar aangenaam warm en méér dan genoeg! O, en over “meer dan genoeg”; fantastisch dat alles er ís en gebruikt kan worden; voldoende hout, aanmaakblokjes, keuken-inventaris, kaarsjes. Misschien waren wij (nu half maart) nog wat vroeg in het seizoen, of misschien had de hut enige tijd ‘leeg’ gestaan, maar de eerste dag vonden we het wel wat spannend, of we de hut (met uitsluitend hout-stook) ‘aangenaam’ konden krijgen. Hoewel het keukenkacheltje -na telefonisch overleg- gelukkig al brandde bij aankomst, hebben we toch nog geruime tijd “wolkjes kunnen blazen” naar elkaar. Maar ook dát bracht herinneringen aan eerdere vakanties naar boven. En: het aangenaam maken lukte goed; de houtkachels doen het prima.
Als warmte nog niet uit de kachel komt, dan komt het wel uit het karakteristieke gebouw, de ruimte en rust en de sfeervolle inrichting. En wat een uitzicht. Mooiste moment : dat we op woensdagochtend (bij het ontbijt) twee reeën rond de omheining zagen lopen. Echt een wow-moment.
Hebben deze week heerlijk kunnen genieten van rust, ruimte en ‘even-niks’. Vanuit het dorp heb je echt het gevoel, dat je de 'bewoonde wereld' even verlaat. Wat ons betreft graag voor herhaling vatbaar. Heel veel dank, dat we de afgelopen week gebruik mochten maken van deze -volgens ons- UNIEKE locatie in Nederland. Wat ons betreft, komt er zéker een volgende keer …

 Richie 26-10-19 04:09:54

Hello! I've been following your website
for a while now and finally got the courage to go ahead and
give you a shout out from Houston Texas! Just wanted to mention keep up the great work!

Petra 14-09-18 21:49:01

Net terug van een heerlijk midweekje in de Houtbeek.
Het was echt genieten, en de hondjes vonden het ook heerlijk. Veel gewandeld en elke avond twee hertjes, die ik met de camera vast heb kunnen leggen.Zeker voor herhaling vatbaar!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies