Petra 14-09-18 21:49:01

Net terug van een heerlijk midweekje in de Houtbeek.
Het was echt genieten, en de hondjes vonden het ook heerlijk. Veel gewandeld en elke avond twee hertjes, die ik met de camera vast heb kunnen leggen.Zeker voor herhaling vatbaar!!

Albert-Jan en Meryan 09-05-18 08:14:14

Wat hebben we het fijn gehad in jullie geweldige boomstamhut!! Wat een unieke plek.
De gezellige sfeer binnen met open haard en heel veel kaarsjes. De stoere veranda met fantastisch uitzicht
en ondergaande zon. De tuin, waar onze hond Guus, de tijd van zijn leven had!
Kortom: GENIETEN!

4 t/m 7 mei 2018

Nieta Rob 13-10-17 17:41:43

wat een heerlijke plek na 3 weken Houtbeek deze zomer 3 weken de boomstamhut. Super genieten in weer een prachtig stuk Nederland rust natuur, vogels en af en toe een ree. De dames vermaakte zich prima met de hut en lekker fikkie stoken in de openbaart. En eerlijk je mist geen TV of internet met deze vergezichten en rust. Niet verder vertellen hoor maar het is geweldig en uniek huis en plekje.

Maarten 02-03-15 15:52:36

Heerlijke week gehad in de Boshut. samen met mijn 3 zonen, en de hond.
Toen we aankwamen en de hut zagen voelde het als thuis komen, Welkom Thuis, dit bordje hebben we dan ook achtergelaten. Alles was aanwezig wat nodig is, kom er achter wat voor luxe we hebben, wat eigenlijk overbodig is. Heerlijk gewandeld, vuur gemaakt, en buiten gegeten, binnen het behaaglijk gemaakt door de houtkachel.
Bedankt we komen zeker terug. 20-27febr 2015

Silvia Dikmans & Martin Visser 30-05-14 13:23:49

26 mei t/m 29 mei 2014 Boomstamhut

Wat een geluk dat jullie je jeugddroom hebben waargemaakt en daarmee onze Droomhut hebben gebouwd!

Je voelt dat het gemaakt is met hart, ziel & passie, iedere nerf van iedere boomstam ademt dit uit.

Zo authentiek en met oog voor ieder detail, nergens storende kabels of leidingen. Zelfs de toiletrol-houder is met zorg van hout gemaakt!

Toen we aankwamen en op de veranda gingen zitten zeiden we tegelijk tegen elkaar; Hier gaan we nooit meer weg, wat een uitzicht!

Wat ons betreft mogen de gasflessen weg, we hebben alle dagen, naast de BBQ, gekookt op de perfecte kachel met 'sigaarverbranding'top!

Kortom...een paar droomdagen in een droomhut!

Dank jullie wel, wij komen zeker terug.
Hartelijke groet, Martin & Silvia

Anton en Angelique 15-03-14 10:02:00

We zijn net terug van een heerlijke midweek in jullie prachtige boshut. Wat een mooie plek en een zeer sfeervolle boshut. We hebben genoten van de mooie omgeving en we werden ontzettend verwend door de zon.
Het kacheltje hadden we wel echt nodig want het was vooral `s ochtends en `s avonds wel koel. Maar dankzij de fijne blokken hout van jullie hadden we het snel lekker warm.
In het dorp hebben we lekker kunnen eten bij de Rotterdammer en hotel de Landing. Beide een aanrader, ook beide pas gerenoveerd, je kunt er lekker eten en het zijn erg vriendelijke eigenaren.
Nathalie 12-01-14 11:13:04

Wat een heerlijke week hadden wij in de boshut... Het nieuwe jaar zo beginnen is zeker voor herhaling vatbaar. Geen elektra, geen probleem. Kaarsen aan, vuurtje aan, hondjes blij, wij blij.
We komen zeker terug...

Chris ten Dam 09-09-13 19:52:26

25 jaar dienstmakkers, en dan in de boomstamhut met zijn allen.
Genoten van de natuur, wat een mooie locatie. Heerlijk rustig, en zondagmorgen de openhaard aanstoken tijdens de regen. En dan blijkt dat het binnen ook heel erg knus is.
In de boomstamhut heb je met beperkte middelen een prachtige tijd. En op de veranda is het tijdens de zwoele avond genieten. Helaas geen wild gezien.
Een weekend om nooit te vergeten.
Bedankt

Janneke jansen 08-09-13 20:04:03

Ontzettende mooie rustige locatie.
Ontzettende mooie Noorse hut, zo knus.
Echt om even te onthaasten.
Serviesgoed ed genoeg aanwezig! Radio/cd doet prima
Tip voor de eigenaar: iets meer lichtpunten in huisje en op veranda in de. Hoek zou ptettig zijn.

ad en jopie 01-06-13 18:11:10midweek houtbeek in stroe ,wat een verrassing toen we aankwamen,schitterend weer zonnetje hoog aan de hemel heerlijk genoten wat een unieke plek om te vertoeven je waant je in het paradijs ,de pimpelmeesjes zitten nog heerlijk warm in de waterpomp maar trokken zich van ons niets aan het kacheltje heeft s,avonds ook goed zun best gedaan als het toch weer wat killer werd
we hebben ook nog een kudde wilde zwijnen gezien met 10 jonkies prachtig zeker de moeite waard om nog eens terug te komen in zon fantastisch gebied wij waren van 27 t/m 31 mei 2013 in de hut

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda