rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 01-05-13 18:50:53

Ondanks koude buitentemperaturen was het binnen goed toeven.mooie omgeving en hut. hebben ons uitstekend vermaakt.bedankt Sjaak

Aico en Susan Visschers 01-05-13 10:33:03

In maart hebben wij voor de tweede keer in de boomstamhut gezeten. Dit keer met vrienden. We hebben weer een topweekend gehad. Het was nog behoorlijk koud buiten, dus het eerste werk 's morgens was de houtkachel aansteken. Heerlijk! Er was ruim voldoende hout aanwezig, dus we konden lekker doorstoken. De hut is heel erg sfeervol en je bevindt je in een oase van rust. De hut is eenvoudig ingericht, maar je mist eigenlijk niks. We komen zeker nog een keer terug. Een kleine tip: een lampje bij het trapgat tegenover de voordeur zou fijn zijn. In die hoek is het 's avonds, maar ook overdag erg donker.

Henk&Greet Mazereeuw 09-02-13 16:39:56

In 2003 hebben we 'kennisgemaakt' met de boshut.
Het was liefde op het eerste gezicht, inmiddels zijn we er al 12 keer geweest. Als alles volgens plan verloopt, gaan we dit jaar voor de derde keer naar de boomstamhut.
Als inwoners van de Wieringermeerpolder liggen rust en natuur ons na aan het hart.
Dat prefereren we ook op vakantie, daarom zijn deze twee plekken voor ons een ideale vakantiebestemming.
We hopen er nog regelmatig te komen.

Groenendijk 07-05-12 19:37:03

Hallo,
Wij zijn net terug van ons weekendje in de boomstamhut.
Wat hebben wij genoten,4 volwassenen en 2 kinderen en 2 honden.
De honden hebben zonder zorgen in de omheinde tuin kunnen spelen
De kinderen hebben de kelder en de bar tot hun domein gemaakt.
De open haard heeft flink gebrand want echt warm was het niet. Maar zo knus en gezellig.Het bos was prachtig. Uren hebben we gewandeld.Wij komen zeer zeker nog een keer terug.
Groetjes Fam. Groenendijk en Vermaas

Arend en Lia John 18-03-12 17:01:01

Mede dankzij de perfekte routebeschrijving, de Boshut snel gevonden.
Geweldig wanneer je aan komt rijden en de Boshut er zo prachtig ziet liggen. Nog mooier dan op de foto.
Het verblijf is ons prima bevallen in het authentieke huisje waarbij je tot de conclusie komt hoe weinig een mens eigenlijk nodig heeft. Kortom genoten en zeker voor herhaling vatbaar. Ook willen wij de Boonstamhut evt. met kleinkinderen een keer uitproberen.
Een hartelijke groet van Arend en Lia.
Hopen dat het gelukt is met het nieuwe kachelruitje!

Karin Maassen 10-09-11 18:44:11

Wij vormen met 6 vrouwen al 15 jaar een leesclub. We komen 1 keer in
de 6 weken bij elkaar en gaan 1 keer per jaar lang weekend met elkaar
ergens in een huisje zitten, stapel boeken mee en dan lekker
discussiƫren over hetgeen we gelezen hebben.

Deze keer zijn we in het weekend van 4 sept 2011 in de Boomstamhut
geweest en het was een heerlijk weekend. De ligging is zo uniek,
midden in het bos, met prachtig uitzicht over de hei. Het was mooi
weer , we hebben gewandeld en we konden tot 's avonds op de veranda
zitten. De Boomstamhut met zijn rustieke uitstraling en grote
binnenruimte was voor ons een ideale plek. En gelukkig waren we snel
gewend aan het trappetje naar beneden, naar de slaapafdeling.
Kortom, we hadden een fijn weekend in een prachtige omgeving.

Karin Maassen

Callum, Damian, Sharon en Oma 06-07-10 00:46:02

Van 11 - 18 juni 2010 in de Boomstamhut. Het weekend met 2 kleinzoons van 14 en 10 en 1 kleindochter van 7 jaar.We hebben het heerlijk gehad!! De "mannen" werden tot vuurwachtmeesters omgedoopt, zij mochten het vuur bijvullen. Lekker marshmallows gesmolten erboven. Wandelingen en ritjes door het bos, buiten in de zon aan de eettafel gegeten, naar de motorcross in het bos op zaterdag.De kelder was een eldorado voor de kinderen. Wat een gejoel en gelach!Heerlijke ijsjes in Hellendoorn en op zondag naar het Piet Bos Diorama bij de Holterberg. Prachtige opgezette dieren in hun leefomgeving: een aanrader, ook voor kinderen! Zondagavond halverwege de kleinkinderen teruggebracht waar mijn dochters ze overnamen, met elkaar daar gegeten en toen ben ik teruggegaan naar de Boomstamhut en heb alleen de week volgemaakt. Zo genoten van rust en natuur en de Hut zelf natuurlijk! Sjaak, dank je voor je hulp. Het was weer grandioos. In september kom ik weer naar de Boshut.

Karel & Dorien & hondjes 14-05-10 09:51:28

maandag 26 april - vrijdag 30 april 2010

al een jaar lang waren wij van plan naar deze fantastische blokhut te gaan. Na een telefoontje eerst de blokhut bekeken (zeg maar bewonderd) met Sjaak. Na thuiskomst meteen geboekt. Helaas was alleen maar een midweek vrij. Maar wat een midweek is dit geworden! Midden in de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug. Behalve een kort autotripje in de omgeving, zijn we niet van "ons" terrein af geweest. Heerlijk in de zon gezeten, boswandelingen met onze hondjes, houtsnijwerk (de blokhut is een pittig relief), glaasjes wijn bij de open haard. We leefden 'als god in Salland'. En wat gaat de tijd dan snel! De voorzieningen voor koken en douchen zijn prima, alleen even de gebruiksaanwijzing lezen (bijvullen aggregaat). Sjaak en Ilse bedankt voor de fijne gastvrijheid, we voelden ons thuis!

Connie en Margreet 27-04-10 10:39:04

In de boshut de Houtbeek van 23 t/m 26 april.
Het was weer genieten, nu voor de derde keer in de boshut, maar dit keer met onze vriendinnen. We hadden prachtig weer en zijn voornamelijk buiten geweest. Veel vogeltjes gespot, een ree, een eekhoorntje en een slangetje (90 cm) dit alles op eigen terrein. Helaas was het verboden gezien de droogte om open vuur maken. Dat dan weer een volgende keer.
Jammer om te zien dat eerdere bewoners sigarettenpeuken op het grasveld hebben achtergelaten. Waar is dan je respect voor de prachtige omgeving waarin je mag verblijven?

Wij komen graag terug, onze vriendinnen (Astrid en Brit)gaan zelf ook eens een weekend reserveren!
Groeten, Connie en Margreet

Fam. Frangias 09-03-10 20:49:21

Beste Sjaak en Ilse,

het eerste wat me te binnen schiet is: dank jullie wel! Voor al het moois waar wij zo van kunnen genieten. Eerst in november een weekend in de Boshut met z'n vieren, nu het afgelopen weekend in de Boomstamhut met zus, zwager, neefje, moeder. Met z'n 8-en genieten van wakker worden met berijpte takken, stilte, haardgeur nog in de kleren. Snel eruit met de kids en honden; het bos in. Het uitzicht ook grandioos, zeker met het prachtige winterweer. De laatste dag ook nog sneeuw. Compleet. Geluk. Na genieten en wachten op begin mei: een week Boshut! Wat een vooruitzicht.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies