Ton en Frouk 07-11-09 16:58:36

Na de twee weken van de zomer in de boshut, nu een midweek in de herfst . Kan me niet veel mooiers voorstellen ! Het was weer helemaal geweldig en we hebben met iedere vezel genoten. Helemaal back to basic was de fondue op het petroleumstelletje, aangezien het spiritusbranderdje zo lek als een zeefje bleek. Het ging nog super ook ! Geslapen als een os en heerlijke lange wandelingen gemaakt, buiten aan de borrel en binnen bij de kachel..het was weer AF !! Dus graag volgend jaar weer een paar keer Houtbeek !

Birgit Slee 12-10-09 00:01:15

Ik sluit me helemaal bij m'n zus en zwager aan.We hebben het heerlijk gehad met z'n drietjes in beide hutten. In de Boshut was het heel bijzonder: tijdelijk "eigenaars" te zijn van 5 hectare "eigen bos".De vrijheid, de ruimte, genieten van de natuur en 's avonds kampvuur buiten. In de Boomstamhut: de stilte,het verre uitzicht over de boomtoppen, zoveel paddenstoelen in het bos rondom, vooral vliegenzwammen, 's avonds de af en aanzwellende wind door de bomen als het geluid van de branding. Iedere avond een knappend vuur in de openhaardkachel binnen, heel sfeervol en gezellig met alle kaarsvlammetjes en elkaar.
Willem, dank je voor je hulp.
Ik/we komen zeker terug !!

Wiebe Kloetstra en Monique Sle 11-10-09 18:19:03

In september en oktober zijn we, samen met mijn zus Birgit en onze hond Falco, een midweek naar de Boshut en Boomstamhut geweest. Hoewel we zelf "buiten in de polder" wonen, hebben we erg genoten, want we zijn echte natuurliefhebbers en buitenmensen. Bij de Boshut zelfs nog een edelhert gezien: schitterend, en ook eekhoorns. Het was een verademing om heerlijk op onszelf te zijn in de back-to-basic-hutten. In feite werd onze stelling hier nogmaals bevestigd: je hebt geen luxe nodig om gelukkig te kunnen zijn! We komen zeker terug!

Ton & Frouwke Ooijens 28-06-09 10:50:12

Bijna twee weken doorgebracht in De Houtbeek. Voor ons beiden de mooiste vakantie ooit. Wat geweldig om zo midden in de natuur te zitten in deze jachthut vol nostalgie en knusheid. Een edelhert gezien..zó indrukwekkend ! Genoten van het buitenleven, het kampvuur 's avonds en eigenlijk gewoon van álles ! Zou er boeken over kunnen schrijven . Hier willen we zeker nog terugkomen !
Ilse & Sjaak, bedankt dat we in jullie mooie hut mochten zijn ! Ton & Frouk

Birgitta Slee 02-06-09 18:17:43

Birgit 17 april 2009
Als 60+ oma alleen, heerlijk genoten van de Boomstamhut en omgeving. Het af te sluiten hek was wel een geruststelling voor me; ik voelde me veilig. Het is een en al genieten geweest. De stilte,het ruizen van de wind door de boomtoppen, het uitbundige vroege vogelgezang en 's avonds de merel ... en een heerlijk zonnetje! De Boomstamhut is een prachtig staaltje van vakmanschap en liefde voor hout. Op deze manier ervaarde ik de natuur ook binnen. Mijn COMPLIMENTEN voor de ontwerpers en bouwers; jullie zonen! Ik verheug me erop met 3 kleinkinderen binnenkort in de Boshut te zijn. Verder dit jaar nog 'n keer naar Boomstam- en Boshut. Ik kan bijna niet wachten! Hartelijk dank voor alles! En veel succes!

Connie en Margreet 27-03-09 20:46:32

In de boomstamhut van 23 tot 27 maart. Eerste keer hier, fijne ruime hut, prachtig gemaakt. Geweldige omgeving, herten gezien in bos om de boomstamhut. Het weer zat wat tegen, het was regenachtig en koud. De openhaard was hierom een heerlijke uitkomst! We hebben enorm genoten. Mooie plek om later in het jaar nog eens terug te komen.


Fam. Vlaar/ 28 nov.08 03-12-08 18:56:18

Tot het tijdstip van betreden van de hut konden we niet geloven dat dit voor ons weggelegd kon zijn.We hopen hier nog eens gebruik van mogen te maken.Tip:vermelden zaklantaarn mee te nemen en dat de koelkast niet aanwezig is.

Johan en Clari 30-09-08 18:49:17

Een super leuke hut op een prachtige plek. Wij hebben afgelopen weekend enorm genoten van ons verblijf in de boomstamhut. Helaas geen wild gezien behalve de opgezette vos waar kleine Silke(2jr) erg bang voor was dus die hebben we maar een plastic zak over z`n kop gedaan. Goede bedden, fijne douche, en vooral zeer sfeervol !
Bedankt en graag tot de volgende keer !

 Familie Vriend 23-08-08 17:44:01

Onze stilte werd beloond. Van 8 tot 15 augustus in de boshut verbleven en regelmatig wild gezien. Toen de avond viel kwamen 8 wilde zwijnen het grasveldje omwoelen terwijl we doodstil bovenop de picknicktafel zaten.
Overdag liepen een aantal wilde zwijnen + jonkies over het heideveldje. Verder nog een hert met reusachtig gewei en een jonkie.
Wat een heerlijke plek, zelfs de hei stond al deels in bloei.
Dank en tot een volgende keer.

Connie en Margreet 06-06-08 23:55:36

Wij zijn van 26 tot 30 mei voor de tweede keer in boshut de Houtbeek geweest. We hebben weer heerlijk genoten. Op het terrein een pas geboren ree, 3 grotere reeën en zwijntjes gezien. De houtbeek is een ideale plek voot ontspanning, hebben gewandeld en gefiets. Wij kunnen er weer even tegen. Bedankt!

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies