Jose Smit 21-04-08 14:38:24

We hebben een heerlijke midweek (april)gehad in de Boshut, wat een prachtig plekje! Veel wild gezien en op het terrein een zwijn liggend tegen een boom met drinkende biggen, ik denk meer dan 8! Misschien een beetje oppassen met loslopende honden. We komen zeker terug. Hartelijke groet, Aarnoud en Jose Smit, Den Haag

Suus, Annie en Mieke 06-04-08 22:26:29

Beste Ilse en Sjaak,
Bedankt voor een onwijs leuk weekend in de Boshut.Het was eigenlijk veel te kort en willen graag nog een keer terug komen als de heide bloeit.
We hebben helaas geen wild gezien maar wie weet komt dat ooit nog!
Groeten van Suus, Annie en Mieke uit Gouda

gerrit en adri 29-01-08 14:06:25

Wat een ervaring! Het koudste weekend van het jaar bij jullie in de boomstamhut beleefd,net voor Kerst, geweldig, lange ijspegels aan het dak, met dikke laag rijp bedekte bomen,fantastisch uitzicht, heerlijke wandelingen, knappend haardvuur, wat een sfeer !!!! Alleen maar genieten. Bedankt voor de gastvrijheid. :

Miranda Schneider 31-12-07 16:32:08

Hallo!

Wat ziet dit er ontzettend mooi uit!
Morgen kunnen we reserveren voor 2008 zag ik, dus ik ga morgen meteen bellen!!

Fijne jaarwisseling!

Jan Miskotte 29-11-07 13:09:45

Fam.v.Dijk Onvoorstelbaar wat jullie neergezet hebben.Zelf geboren en opgegroeid in Nijverdal (Noetsele)droomde ik altijd al van een hutje op de hei.In de week dat ik mijn 50 ste verjaardag vierde werdt me dit als kado aangeboden door mijn vrouw, kinderen en kleinkind. Een droom werdt mede dankzij jullie voor een week werklijkheid.Unaniem is dan ook besloten om er een traditie van te maken om 1 maal per jaar hier terug te keren.Zo dicht bij huis waan je je in het buitenland.Om julli te bedanken was ik al bij jullie thuis,maar nog maals heel hartelijk dank voor deze geweldige mooie week.Jullie zijn KANJERS. Groetjes Jan Miskotte en natuurlijk mijn vrouw ,kinderen en kleinkind . Hopelijk tot snel.

Fam. dortland/smulders 29-10-07 09:31:49

Heel erg leuk. De hut is heel gezellig. De eigenaar is erg vriendelijk en hem is geen moeite teveel. Prachtige ligging en voor mensen met honden ideaal. We komen zeker nog terug.

Fam. A.J. van der Snoek 05-09-07 17:20:23

Beste Fam. van Dijk,

Wat een geweldig huis, die Boomstamhut.
We zijn al meerdere keren in Noorwegen geweest, maar dat het deze keer niet zo'n lange reis was vonden we een verademing!!
Het is echt op en top Noors, we voelden ons helemaal thuis!
De hele sfeer van het huis, de rust, de overweldigende natuur en niet te vergeten het uitzicht...
Waarschijnlijk gooien we met deze opmerkingen onze eigen glazen in, want het gaat vast en zeker storm lopen met mensen die het zelf eens mee willen maken.
We hopen namelijk dat het huis 'vrij' is als we informeren, want een keer terugkomen doen we zeker!!

Hartelijke groeten, ook namens onze kinderen die het ook geweldig hebben gevonden om regelmatig de aggregaat aan te moeten zetten!!

Connie en Margreet 02-07-07 18:37:37

Wij hebben van 29 juni t/m 2 juli het weekend in de hut doorgebracht en zijn helemaal betoverd door het mooie huisje en het prachtige bos.
Wij hebben het geweldig gehad.
De eerste nacht troffen we op het open veld voor het huisje een groot zwijn aan. Whow, echt indrukwekkend.
Ook herten, konijnen en een eekhoorn op het terrein gezien.
Wondermooi, bedankt voor deze mooie indrukken.
Wij komen zeker nog eens terug!

Coen en Valerie Negenborn 02-07-07 11:38:27

Beste Ilse en Sjaak,
Van 22 tot en met 25 juni 2007 hebben we in de Houtbeek gelogeerd. Het is een heel vriendelijk huis, waar we ons direct thuis voelden. Volledig ingericht met alles wat je onverwacht nodig kunt hebben en als extra twee fietsen om de aangrenzende heidevelden te verkennen.Het terrein van de Houtbeek is enorm groot,zoveel ruimte voor jezelf is een ongekende luxe. We hebben genoten.

Klaas Visser en Annie Feenstra 13-05-07 09:54:13

Geachte familie,
Afgelopen week (van 7-5 t/m 11-5) waren wij met onze honden in de Houtbeek. Wat een gezelligheid.Je flitst even terug in de tijd. Gelukkig zijn wij nog van de generatie die weten dat warm water niet heel vanzelf sprekend is en ook met een houtkachel weten wij wel raad.We hebben genoten van de omgeving van de natuur.Nu weer terug op Terschelling in ons eigen "boshut".Ook hier van harte welkom!

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies