Ab en Dikkie Moesker, Alphen a 01-04-07 12:03:48

Beste Ilse en Sjaak,
Met ons achten hebben we genoten van het weekend in jullie boomstamhut. Heerlijk gewandeld in de prachtige omgeving en vooral het aanmaken van de haard en het pompen deed de jongelui veel plezier. Iedereen is er van overtuigd om weer terug te gaan naar de enorme vrijheid, die we er gehad hebben. Hartelijke groeten,familie Moesker.

Tjibbe en Liesbeth 27-02-07 22:46:18

Wij zijn het laatste weekend van februari in de boshut op de veluwe geweest. Wij hebben genoten van de rust en de ruimte. Het is alsof je teruggaat in de tijd, zo zonder electriciteit. Je wordt er bijna verplicht te onthaasten en dat was precies wat wij nodig hadden. Lekker wakker worden door het geluid van de vele zingende vogels rondom de boshut. We hebben veel gewandeld en veel gezien. Edelherten, reeen, konijntjes en eekhoorntjes gezien. Ook hebben we wilde zwijnen en zelfs een das gespeurd. 's avonds een heerlijke sfeer met de houtkachel aan en het licht van de brandende kaarsen.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

c.w.p.zorge uit Schoonhoven 05-01-07 20:55:05

Beste Ilse en Sjaak, Mijn complimenten voor de schitterende website. Op korte termijn zullen jullie ons 6-en kunnen verwelkomen in de boomstamhut. M.v.g Peter & Annelies Zorge uit Schoonhoven

Tjibbe Hunink 11-12-06 23:41:57

Hallo allemaal,

In dit gastenboek kunt u kwijt wat u van uw verblijf in een van onze vakantiehuizen vond. Het gastenboek is er voor iedereen, dus maak er gebruik van en schrijf de mooiste ervaringen op!
U mag natuurlijk ook melden wat u van onze site vind.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies