Jan Voncken 02-01-12 18:40:05

Per toeval terecht gekomen op deze leuke site.
Ben van lichting 74-6. Jaren geleden eens een reuni gehad.
Zou leuk zijn als iemand eens reageerde.
Mijn naam is Jan Voncken.

N.vanderknokke 02-01-12 18:11:02

Was gelegerd in Tentenkamp Bernhard kazerne A'foort
vijftiger jaren.Eskadron in oprichting Huzaren van Boreel.
Wie weel hier nog meer van?
Groet Nico

jan sloots kpl 26-12-11 06:41:06

ik was van 69-1 tot 70-4 was bij het alfa eskadron 102cv staf monteur amx.zie inderdaad nu weer foto s van mij en de jongens. detmers jan lutjens oa

martin 01-11-11 23:02:24

Hoewel ik van 103 afkomstig ben, ben ik ontzettend blij met deze site.
Verdomd leuk om weer eens wat oude herinneringen te zien
103 81-2 **BOREEL**

Pierre Heijboer 25-10-11 13:16:56

Hallo,

Mijn naam is Pierre Heijboer en ik woon in Amsterdam. Zoals velen ben ik op mijn ouwe dag op zoek gegaan naar vroegere dienstmaten. Ik ben van de lichting 57-4, opgekomen op de Bernardkazerne in Amersfoort en vervolgens als wachtmeester-tankcommandant naar de parate troepen in ’t Harde gegaan. Ik zat bij het Delta Eskadron van de roemruchte ritmeester Frits Groeninx van Zoelen. Mijn tank was de Sherman D-13. Welke namen ken ik nog? Van mijn collega-dienstplichtig wachtmeesters Fred Vegting uit Amsterdam, Theo Veldhuizen uit Baarn (overleden), Theo Cox uit Oss. Van mijn bemanning: schutter Koornneef uit Den Haag, chauffeur Groen uit IJmuiden en hulpchauffeur Muller. Van de kornets (of is het kornetten?) onder andere Buunk (later Ritmeester). Wat is er van die mannen geworden? Ik zou het graag weten. Ik heb nog een aantal aardige foto’s, die – wanneer ik weet hóé – naar de webmaster zal sturen. En: herinnert iemand zich nog wachtmeester Heijboer? Laat het me dan svp even weten. Groet, Pierre Heijboer.
organisatie RHvB 02-10-11 11:40:07

REMINDER
Regimentsgenoten,
Op 7 oktober is een reünie van het Regiment Huzaren van BOREEL voor een ieder die ooit bij het regiment heeft gediend. De reünie wordt gehouden op de Bernardkazerne in Amersfoort.
Voor opgave en bijzonderheden, ga naar de website www.huzarenvanboreel.nl
Wilt u uw oude sobat, dienstmaatje of collega weer ontmoeten dan is dit een prima gelegenheid. Reeds meer dan 400 regimentsgenoten, jong en oud gingen u voor.
Tot ziens op 7 oktober.
J.L. Johan

Ger Aukes 10-05-11 21:33:25

Niet gelijk bollie zeggen hé, ik ben van 73-6 na twee maanden Bergen op zoom moest ik ook naar t'Harde en werd daar dikkeDaf lief hebber. Ik was een van de eerste lichtingen met lang haar. Ben benieuwd of er nog andere maten zijn uit 1974. Op mijn wagen stond 102CV S113. Ik schrijf later nog wel wat meer groeten Ger.

L. van Rhenen 09-04-11 11:38:27

N.a.v. het wegbezuinegen der cavalery ben ik eens gaan kijken op internet. Tot mijn aangename verrassing kwam ik diverse sites tegen. Ik ervaar dat als zeer positief. Ik ben van de lichting 59-5 en opgekomen in Amersfoort in de Bernardkazerne. Na de basisopleiding overgeplaats naar de Willem III kazerne voor de opleiding tot tirailleur-verkenner. Na deze opleiding overgeplaatst naar 't Harde en kwam daar bij het C-eskadron. Na verloop van tijd kwam in de B.O.S.-dump terecht. Hetgeen ik erg leuk werk vond. Ik ben geweest in Hohne/Celle en in La Courtine. Alles bij elkaar een erg leuke tijd gehad. Ik beschik nog over enige foto's. Indien ik een adres krijg dan zal ik afdrukken hiervan opsturen. Namen ken ik praktisch niet meer. Veel succes toewensend groet ik u vriendelijk,
Huzaar L. van Rhenen

 harry(harm) mantingh 05-07-10 04:34:52

ben van lichting 57-2 opkomst amersfoort
willem driekazerne de laatste lichting strozak vullers en zwarte kistjesdragers
daarna utrecht kromhout ( kachels die vanwege de kou toen uit het raam werden gegooid demonstratie voor beter eten er waren wat zeeuwen bij en friezen na opleiding daar naar t,harde bij 102 verkenning staf en verzorging werd beheerder van de gereedschappenwagen en brag-down truck herhinneringen ( krijgertje spelen rondom de tanks op het perron wat twee keer uit de klauwen liep een keer met motorfiets onder een tank schuiven en een jeep toaloss links voor )
ritmeester abbenes zegt me nog veel zij vrouw was indoneschise en kookte lekker als wij de auto van abbenes repareerden . namen als cris treur ,jan de wit uit muiden henk wolsink de gaal ( bos benzine depot houder)
goedkoop benzine voor de citroen traction avant die we daar hadden en een jawa motorfiets

misschien zij er nog lui die dit nog wat zegt laat dan wat horen als jullie dit lezen een verhaal hohne sennelager naar engels kamp voor halftrack onderdelen en wolsink rijdt de jeep
totaloss tussen twee bomen met een meisje achter het stuur
heb ook nog de nodige foto,s

graag hoor ik wat harry

 Peter 18-05-10 10:54:10

Hallo oud Huzaren van Boreel wij zoeken afzwaaifoto's en afzwaaiberichten !


Reactie:
Hallo Peter, misschien is het een idee als ik de info en of foto's op mijn site zet, laat het maar weten.

De webmaster van 102.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies