Ineke en Guuske 22-06-20 22:46:16

Beste Fémina & Piet, wij mochten 2 nachtjes bij jullie verblijven. Wat een prachtige B&B hebben jullie. Schoon, ruim en compleet. Jullie hebben er naar onze mening, in de paar maanden dat jullie nu mee bezig zijn, al een 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ accommodatie van gemaakt. En dan dat fantastische ontbijt! Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid en gezellige humor. De heerlijke pizza’s. We raden jullie B&B zeker aan! Veel succes en misschien wel tot ziens. Groetjes van ons en bedankt, het was Toppie!

Gert en Netty 15-06-20 14:07:04

Wat een gastvrij welkom door Piet. De motor mocht op de achterplaats geparkeerd worden . Direct een koel drankje op het terras in de prachtige tuin . Het appartement was alle gemakken voorzien tot wattenstaafjes , hygiënische schoonmaakdoekjes toe . Na een heerlijk ontbijt uitgezwaaid door Piet en Fémina . Voor een nieuwe B&B super !! Veel succes samen !

Isabel Boerdam 08-06-20 10:22:50

Fantastisch verbleven bij Piet in Sleen! Bijzonder gastvrij, prettige communicatie, fijne en schone kamer, heerlijk bed en een fantastisch ontbijt! Absoluut een aanrader, de beste B&B van Sleen!

Gerard en Marijke 28-05-20 17:11:11

Deze B&B in Sleen is een echte aanrader. Voorzieningen in huisje zijn dik in orde. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in de prachtige tuin. De gastvrijheid van gastheer Piet sprong echter het meest in het oog. Als bijzonderheid biedt deze B&B de mogelijkheid om ‘s avonds te genieten van meerdere varianten pizza’s, die Piet in zijn grote pizzaoven ter plekke voor je klaar maakt.

Cor en Helma 27-05-20 21:32:41

We hebben een heerlijke tijd gehad in deze B&B. We voelden ons meer dan welkom en zijn flink in de watten gelegd door de eigenaren Piet en Femia. Een mooie schone accommodatie met eigen ingang en alles erop en er aan.
Mocht je nog geen adres hebben om je diner te nuttigen.... zoek niet verder en eet gezellig mee in deze B&B het is een echte aanrader....heerlijk Bourgondisch.

Hans en Elice 24-05-20 11:47:17

We hebben erg genoten in deze bed&breakfast. Mooie en schone ruimte met uitzicht op de tuin, fijne douche en eigen voorzieningen, heerlijk diner met verse asperges, top ontbijt en eigenlijk alles wat je als gast wil (en dan hebben we nog niet eens de pizza uit de eigen pizzaoven kunnen proberen). Bovenop dat alles een heel vriendelijke gastheer!Wie weet komen we volgend jaar weer, als we de volgende etappes van het Pieterpad gaan lopen.
hartelijke groeten uit Brabant!

Riky en Christ 22-05-20 17:36:28

Wat zijn we verwend op deze B&B. Geweldig. Het 3 gangen menu was heel erg goed, maar het ontbijt was nog beter. Heerlijk en zoveel dat het niet opging. Wij hebben onze baas al ingeseind dat wij, als we dezelfde werk route hebben , hier weer mag reserveren.Heerlijk geslapen. En wij hopen tot de volgende keer.Nogmaals vriendelijk bedanktRiky en Christ fa. Hyprotech

Ingrid van de Grint 10-05-20 12:23:44

Vrijstaande appartementen met eigen douchegelegenheid en buitenzijde in heerlijke tuin. Alles tot in de puntjes verzorgd en heerlijk ontbijt. Enorme gastvrijheid en service gerichtheid. Echt een aanrader! Wij hebben hier overnacht tijdens het lopen van het Pieterpad en werden enorm verwend. Maar ook zeker een leuk adres om vandaar uit te gaan fietsen. Winkels en restaurants op 10 min. loopafstand in authentiek sfeervol dorpje.

Rob & Ingrid

Gast 10-03-20 11:21:25B&B de Bosbraam is een aanrader.


Lieve gastheer en gastvrouw,


een reuzestille omgeving, mooie tuin,


zalig ontbijt met het perfect gekookte eitje,


en natuurlijk het prachtige Drentse landschap onder handbereik.


Ruime kamer, alle faciliteiten aanwezig, aan alles is gedacht.

fam. Van Gelder 10-03-20 11:19:49

B&b de Bosbraam een prima keuze, zeer vriendelijke
ontvangst en alles tip top in orde . En een zeer royaal ontbijt kortom een echte
aanrader.
fam. Van Gelder


Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand