Froukje 08-10-17 15:12:18

hoi,
ik heb u bericht ontvangen!
bedankt voor u leuke bericht!

nog veel succes met nieuwe foto's maken van vogels en bloemen!

groetjes Froukje

Froukje 08-08-17 13:54:05

echt cool dat u naar zoveel landen gaat om foto's van vogels te maken!!!!!! groeten Froukje

Froukje 08-08-17 13:51:26

zou u misschien een berichtje terug willen sturen? als u dat ook wil? groetjes Froukje

Froukje 08-08-17 13:46:00

ik vind u vogel foto's heel mooi!!! ik hou ook heel erg van vogels,en ik heb u al een keer een bericht gestuurd samen met Anne-Fleur een vriendin van mij want toen moesten we van school een werkstuk maken over bosvogels ik vind u site heel leuk!!! groetjes Froukje

froukje en anne-fleur 20-06-16 12:04:38

beste dick wij vinden het een leuke naam: opa vogel.
dankjewel dat u al onze vragen heeft beantwoord.
en nog bedankt voor de meerdere vragen.
we vinden het heel leuk. en wat is eigenlijk u lievelings-vogel ??? want wij hadden in onze brief staan wat wij een hele mooie vogel vinden dat was de:
blouwkeelsialia-vogel.
bedankt voor u hulp en informatie.
hartelijke groet froukje en anne-fleur

Froukje en Anne-fleur 16-06-16 12:07:50

Beste Dick we moeten een werkstuk maken op school. Een van ons wou vogels en de ander wou bos en toen dachten we aan bosvogels. We vinden vogels allebei heel mooi en vooral vinden we de blauwkeelsialia-vogel heel mooi en schattig!!! En we moeten ook vragen bedenken en daar antwoord proberen te vinden.
En als u nog meer informatie heeft kan u die dan aan ons geven??? Hier heeft u een aantal vragen die u mischien kunt beantwoorden:

hoeveel soorten vogels zijn er?
waarom hebben vogels geen tanden?
waarom vergiftige ze vogels?
waneer leren de kleintjes vliegen?
wat geven ze aan hun kleintjes?

Met hartelijke groet, Froukje en Anne-Fleur.
Vrije school Vijfster
klas / groep 6

Carlo 30-05-16 17:33:05

Hi Dick, nice website and very nice photos!

Ruben en zijn oma 28-04-16 11:54:51

Hallo Dick,
Ik vind het heel mooi. Vooral de roofvogels. Ik kijk met oma heel vaak naar je foto's. Wat ben jij al in veel landen geweest. Groeten van Ons.
Ruben van Veen, 8 jaar.

marlies 15-11-15 21:00:56

Hallo Dick,

Weer eens verdwaald op je website. Mooie nieuwe fotoos!! Ik zie dat je ook heel veel met je handige ,kleine systeemcamera doet met ook prachtig resultaat. Gaan we snel eens over bijpraten!! Groet en tot gauw.

Herman Tratsaert 23-04-15 18:21:14

Hoi Dick,

Ik heb zojuist Uw nieuwe foto's gezien. Ik heb ervan genoten. Ik mis de gegevens over de gebruikte apparatuur en de gegevens over de gebruikte brandpuntafstanden en sluitertijden enz... Doe je dat niet langer?

Groetjes,
Herman


Reactie:

Hallo Herman,

Dank voor je reactie en vraag. Er zijn de afgelopen maanden heel veel foto's op de site bijgeplaatst en er komen er nog meer. Bij vele ontbreken inderdaad nog de opnamedetails, die moeten 'met de hand' worden toegevoegd en dat is heel veel werk. Ik heb er voor gekozen eerst de foto's te plaatsen en in een later stadium die gegevens toe te voegen.

Omdat mijn Nikon apparatuur nogal zwaar is heb ik vorig jaar een Olympus E-P5 compact camera gekocht. Voor de flora heb ik daar een 60mm macro aan toegevoegd. Die combinatie maakt hele fraaie foto's en het scheelt een hoop gezeul de Tafelberg op zal ik je zeggen. Ga er maar van uit dat daar waar de opnamegegevens ontbreken, de opnames met deze nieuwe camera en meestal deze lens zijn gemaakt.

Groeten,
Dick

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!