froukje en anne-fleur 20-06-16 12:04:38

beste dick wij vinden het een leuke naam: opa vogel.
dankjewel dat u al onze vragen heeft beantwoord.
en nog bedankt voor de meerdere vragen.
we vinden het heel leuk. en wat is eigenlijk u lievelings-vogel ??? want wij hadden in onze brief staan wat wij een hele mooie vogel vinden dat was de:
blouwkeelsialia-vogel.
bedankt voor u hulp en informatie.
hartelijke groet froukje en anne-fleur

Froukje en Anne-fleur 16-06-16 12:07:50

Beste Dick we moeten een werkstuk maken op school. Een van ons wou vogels en de ander wou bos en toen dachten we aan bosvogels. We vinden vogels allebei heel mooi en vooral vinden we de blauwkeelsialia-vogel heel mooi en schattig!!! En we moeten ook vragen bedenken en daar antwoord proberen te vinden.
En als u nog meer informatie heeft kan u die dan aan ons geven??? Hier heeft u een aantal vragen die u mischien kunt beantwoorden:

hoeveel soorten vogels zijn er?
waarom hebben vogels geen tanden?
waarom vergiftige ze vogels?
waneer leren de kleintjes vliegen?
wat geven ze aan hun kleintjes?

Met hartelijke groet, Froukje en Anne-Fleur.
Vrije school Vijfster
klas / groep 6

Carlo 30-05-16 17:33:05

Hi Dick, nice website and very nice photos!

Ruben en zijn oma 28-04-16 11:54:51

Hallo Dick,
Ik vind het heel mooi. Vooral de roofvogels. Ik kijk met oma heel vaak naar je foto's. Wat ben jij al in veel landen geweest. Groeten van Ons.
Ruben van Veen, 8 jaar.

marlies 15-11-15 21:00:56

Hallo Dick,

Weer eens verdwaald op je website. Mooie nieuwe fotoos!! Ik zie dat je ook heel veel met je handige ,kleine systeemcamera doet met ook prachtig resultaat. Gaan we snel eens over bijpraten!! Groet en tot gauw.

Herman Tratsaert 23-04-15 18:21:14

Hoi Dick,

Ik heb zojuist Uw nieuwe foto's gezien. Ik heb ervan genoten. Ik mis de gegevens over de gebruikte apparatuur en de gegevens over de gebruikte brandpuntafstanden en sluitertijden enz... Doe je dat niet langer?

Groetjes,
Herman


Reactie:

Hallo Herman,

Dank voor je reactie en vraag. Er zijn de afgelopen maanden heel veel foto's op de site bijgeplaatst en er komen er nog meer. Bij vele ontbreken inderdaad nog de opnamedetails, die moeten 'met de hand' worden toegevoegd en dat is heel veel werk. Ik heb er voor gekozen eerst de foto's te plaatsen en in een later stadium die gegevens toe te voegen.

Omdat mijn Nikon apparatuur nogal zwaar is heb ik vorig jaar een Olympus E-P5 compact camera gekocht. Voor de flora heb ik daar een 60mm macro aan toegevoegd. Die combinatie maakt hele fraaie foto's en het scheelt een hoop gezeul de Tafelberg op zal ik je zeggen. Ga er maar van uit dat daar waar de opnamegegevens ontbreken, de opnames met deze nieuwe camera en meestal deze lens zijn gemaakt.

Groeten,
Dick

Rob van Diggele 25-08-14 22:20:00

Hi Dick,
Met plezier gekeken naar je foto's van de laatste maanden. Die parken aan de westkant van ZA zijn duidelijk ook de moeite waard. Die groep vluchtende springbokken is mijn favoriet (prachtige foto, en ik heb ze ook nog nooit in 't echt gezien, dus best jaloers).
Tot ziens op Gilze 12 september.
Rob

Bertus, Sientje en Dirk-Jan B 29-12-13 19:15:02

Hallo Dick,

Wij hebben met belangstelling jouw foto's bekeken. Het resultaat is prachtig.

Hartelijke groeten.

Mirelle van der Meer 12-11-13 15:06:38

Hallo meneer Bos,

Wat een mooie foto's heeft u geschoten. Ook de kleinere dieren zijn prachtig in beeld gebracht terwijl dat lang niet altijd meevalt.

Voor de duidelijkheid, u heeft mij aan de lijn gehad om een boeking te maken met KLM en ik ben inderdaad direct gaan kijken op uw website.

Bedankt voor die mooie plaatjes en alvast een goede reis gewenst met ons.

Groeten Mirelle

Emco Jellema 19-07-13 01:51:44

Hoi Dick,

Je foto's worden met de reis mooier.
Gaaf hoor al die reizen van jullie.

Groetjes uit Texas

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken