Marjon en Kenny 15-05-22 22:03:19

Hoi Boudewijn,

Wij willen je heel hartelijk bedanken dat je op onze bruiloft op 8 april 2022 als troubadour je bijdrage hebt geleverd.

Onze gasten waren enorm enthousiast over het muzikaal ontvangst en je kleurrijke kledij. Dit gaf ze een heel warm en welkom gevoel.

Het lied van Boudewijn de Groot na ons ja-woord was heel speciaal en pakt het moment zoals we van tevoren niet hadden kunnen bedenken.
Ook je samenspel met onze Babs droeg bij aan het extra bijzonder maken van de ceremonie.

De vrolijke noten die je verder speelde en zong en je fijne persoonlijkheid waren zeker niet onopgemerkt gebleven. Je bent in de napraat met familie en vrienden regelmatig voorbij gekomen.


Het was het voor ons dubbel en dwars waard!


Veel liefs,

Marjon en Kenny


Weemke en Christian 07-09-21 17:48:02

Lieve Boudewijn,

Wat was het prachtig afgelopen vrijdag! Het weer en de locatie waren een lust voor het oog, maar over 1 ding waren alle gasten het eens; dat de ceremonie het hoogtepunt was.
Menig een dacht dat wij jou al veel langer kenden, zo persoonlijk en mooi was de ceremonie!

Wij hebben zowel de voorbereiding als het moment zelf als professioneel, persoonlijk, tot in de puntjes geregeld en bovenal als gezellig ervaren.

Heel hartelijk dank voor alles ????

Groeten Weemke en Christian

Bas van de Noort en Carolien v 28-12-20 12:49:40

Beste Boudewijn,

We willen je enorm bedanken voor je muzikale inzet tijdens de ceremonie van ons "geregistreerd partnerschap" Ondanks het koude en gure weer, heeft je stem ons en de gasten enorm verwarmd. Dank, Bas en Carolien

Roy en Femke 30-09-20 00:19:38

Dag Boudewijn,

Wij wilden je nogmaals ontzettend bedanken voor de prachtige ceremonie die jij voor ons verzorgd hebt.
De akte van liefde en trouw en het mooie lied blijven ons altijd bij!

De fijne gesprekken voor ons huwelijk waren prettig. En vanuit die gesprekken kregen wij een bijzonder verhaal tijdens onze ceremonie te horen die perfect aansloot aan wat wij wilden. Jouw wijze raad en advies tijdens het plannen van de bruiloft gaf ons rust.

Dankjewel en graag tot ziens!

Liefs,
Femke en Roy

Roca & Tobias 08-03-20 13:45:58

Op 29-02-2020 hebben wij tijdens een prachtige ceremonie die helemaal bij ons paste (wat romantiek, wat humor en interactie met de gasten) dankzij Boudewijn elkaar het Ja-woord mogen geven op Kasteel Duurstede.

Ons had je al overtuigd van de juiste keuze maar onze gasten waren ook erg over je te spreken en de manier waar op alles is verlopen. 'Het was een feest vanaf het eerste moment' is een uitdrukking die wij al meermaals hebben gehoord. Maar ook de liefde tussen ons maar ook voor onze gasten was duidelijk en werd goed verwoord.

Dankjewel!!

Ilona & Kevin 03-12-19 11:22:28

Beste Boudewijn,

Afgelopen oktober zijn we getrouwd op kasteel Duurstede tijdens een prachtige ceremonie. Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben we gehad. En wat heb je het mooi ingevuld. Wij hadden het niet mooier kunnen wensen. Het was een ontzettend liefdevolle, persoonlijke en gezellige ceremonie. Ook het moment voor Derryl, vonden wij ontzettend mooi en bijzonder. Hij was er bij.

En natuurlijk het prachtige liedje dat je voor ons hebt gezongen en het gedichtje niet vergeten. Wat hebben we ontzettend genoten. En dat geldt voor iedereen die aanwezig was. Iedereen was vol lof.

Nogmaals ontzettend bedankt Boudewijn.
Veel liefs,
Ilona & Kevin

Anniek Honkoop 24-09-19 13:42:40

Beste Boudewijn,

Wij vonden het een hele bijzondere ceremonie. We zijn je dankbaar voor je bijdrage. We vonden het een bijzonder persoonlijke toespraak die helemaal aansloot bij de woorden van Tim en bij onze geloften. Met ‘Puur Licht’ wist je ons wederom te raken. Wat een prachtige diepe en warme stem!

Met vriendelijke groet,

Anniek Honkoop

Peter en Anneke 11-09-19 12:42:50

Bij deze wil ik onze troubadour Boudewijn Hansen nogmaals hartelijk bedanken voor de gezellige en geslaagde, muzikale omlijsting van deze avond. Boudewijn had al aangegeven dat ook hij het erg gezellig had gevonden met ons allen.

Peter

Erwin en Jessica 14-07-19 00:56:13

Hoi Boudewijn,

12 Juli is een heel speciale en mooie dag voor de rest van ons leven geworden. We hebben een prachtige dag gehad tijdens onze bruiloft op Kasteel Duurstede met een bijzondere en onvergetelijke ceremonie. De locatie hadden we heel snel besloten, want een kasteelbruiloft was onze grote droom. We vroegen tijdens een afspraak op het kasteel welke trouwambtenaar echt goed bij ons zou passen en toen kregen wij uw naam. Een troubadour als trouwambtenaar was zeker wat we heel leuk en origineel vonden en al snel hebben we mailcontact met u gehad.
Bij u thuis was het heel gezellig en er was meteen een klik op muziekvlak. U heeft er zo'n mooie, persoonlijke en spontane ceremonie van weten te maken en dat was erg prettig. De 2 bruidsjonkertjes van 2 jaar zaten te popelen om de ringen te brengen en waren niet stil te krijgen, maar ook daar ging u heel leuk en fijn mee om. We konden er met z'n allen om lachen en gelukkig heeft u een krachtige en duidelijke spreekstem waardoor iedereen alles toch kon volgen. Er waren flink wat muzikale talenten in de zaal aanwezig en allen waren diep onder de indruk van uw warme stemgeluid en mooie interpretatie en voordracht.

De groetjes aan uw lieve vrouw van ons en heel erg bedankt voor de prachtige ceremonie, het gedicht en het mooie lied wat u zong.

Groetjes van Erwin en Jessica

Robert en Tamara 02-07-19 13:57:14

Beste Boudewijn,

Wat was onze ceremonie op 27 juni 2019 fantastisch! Het was persoonlijk en ontspannen en het enthousiasme straalde er vanaf. We hebben veel positieve reacties gekregen van onze gasten! Daarnaast was de voorbereiding naar dit moment ook erg fijn. We zijn ontzettend warm verwelkomd door jullie! Nogmaals bedankt.

Groet,
Robert en Tamara

1 2 3 4 5 > >>
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies