Bas van de Noort en Carolien v 28-12-20 12:49:40

Beste Boudewijn,

We willen je enorm bedanken voor je muzikale inzet tijdens de ceremonie van ons "geregistreerd partnerschap" Ondanks het koude en gure weer, heeft je stem ons en de gasten enorm verwarmd. Dank, Bas en Carolien

Roy en Femke 30-09-20 00:19:38

Dag Boudewijn,

Wij wilden je nogmaals ontzettend bedanken voor de prachtige ceremonie die jij voor ons verzorgd hebt.
De akte van liefde en trouw en het mooie lied blijven ons altijd bij!

De fijne gesprekken voor ons huwelijk waren prettig. En vanuit die gesprekken kregen wij een bijzonder verhaal tijdens onze ceremonie te horen die perfect aansloot aan wat wij wilden. Jouw wijze raad en advies tijdens het plannen van de bruiloft gaf ons rust.

Dankjewel en graag tot ziens!

Liefs,
Femke en Roy

Roca & Tobias 08-03-20 13:45:58

Op 29-02-2020 hebben wij tijdens een prachtige ceremonie die helemaal bij ons paste (wat romantiek, wat humor en interactie met de gasten) dankzij Boudewijn elkaar het Ja-woord mogen geven op Kasteel Duurstede.

Ons had je al overtuigd van de juiste keuze maar onze gasten waren ook erg over je te spreken en de manier waar op alles is verlopen. 'Het was een feest vanaf het eerste moment' is een uitdrukking die wij al meermaals hebben gehoord. Maar ook de liefde tussen ons maar ook voor onze gasten was duidelijk en werd goed verwoord.

Dankjewel!!

Ilona & Kevin 03-12-19 11:22:28

Beste Boudewijn,

Afgelopen oktober zijn we getrouwd op kasteel Duurstede tijdens een prachtige ceremonie. Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben we gehad. En wat heb je het mooi ingevuld. Wij hadden het niet mooier kunnen wensen. Het was een ontzettend liefdevolle, persoonlijke en gezellige ceremonie. Ook het moment voor Derryl, vonden wij ontzettend mooi en bijzonder. Hij was er bij.

En natuurlijk het prachtige liedje dat je voor ons hebt gezongen en het gedichtje niet vergeten. Wat hebben we ontzettend genoten. En dat geldt voor iedereen die aanwezig was. Iedereen was vol lof.

Nogmaals ontzettend bedankt Boudewijn.
Veel liefs,
Ilona & Kevin

Anniek Honkoop 24-09-19 13:42:40

Beste Boudewijn,

Wij vonden het een hele bijzondere ceremonie. We zijn je dankbaar voor je bijdrage. We vonden het een bijzonder persoonlijke toespraak die helemaal aansloot bij de woorden van Tim en bij onze geloften. Met ‘Puur Licht’ wist je ons wederom te raken. Wat een prachtige diepe en warme stem!

Met vriendelijke groet,

Anniek Honkoop

Peter en Anneke 11-09-19 12:42:50

Bij deze wil ik onze troubadour Boudewijn Hansen nogmaals hartelijk bedanken voor de gezellige en geslaagde, muzikale omlijsting van deze avond. Boudewijn had al aangegeven dat ook hij het erg gezellig had gevonden met ons allen.

Peter

Erwin en Jessica 14-07-19 00:56:13

Hoi Boudewijn,

12 Juli is een heel speciale en mooie dag voor de rest van ons leven geworden. We hebben een prachtige dag gehad tijdens onze bruiloft op Kasteel Duurstede met een bijzondere en onvergetelijke ceremonie. De locatie hadden we heel snel besloten, want een kasteelbruiloft was onze grote droom. We vroegen tijdens een afspraak op het kasteel welke trouwambtenaar echt goed bij ons zou passen en toen kregen wij uw naam. Een troubadour als trouwambtenaar was zeker wat we heel leuk en origineel vonden en al snel hebben we mailcontact met u gehad.
Bij u thuis was het heel gezellig en er was meteen een klik op muziekvlak. U heeft er zo'n mooie, persoonlijke en spontane ceremonie van weten te maken en dat was erg prettig. De 2 bruidsjonkertjes van 2 jaar zaten te popelen om de ringen te brengen en waren niet stil te krijgen, maar ook daar ging u heel leuk en fijn mee om. We konden er met z'n allen om lachen en gelukkig heeft u een krachtige en duidelijke spreekstem waardoor iedereen alles toch kon volgen. Er waren flink wat muzikale talenten in de zaal aanwezig en allen waren diep onder de indruk van uw warme stemgeluid en mooie interpretatie en voordracht.

De groetjes aan uw lieve vrouw van ons en heel erg bedankt voor de prachtige ceremonie, het gedicht en het mooie lied wat u zong.

Groetjes van Erwin en Jessica

Robert en Tamara 02-07-19 13:57:14

Beste Boudewijn,

Wat was onze ceremonie op 27 juni 2019 fantastisch! Het was persoonlijk en ontspannen en het enthousiasme straalde er vanaf. We hebben veel positieve reacties gekregen van onze gasten! Daarnaast was de voorbereiding naar dit moment ook erg fijn. We zijn ontzettend warm verwelkomd door jullie! Nogmaals bedankt.

Groet,
Robert en Tamara

Karin & Roberto 27-01-19 16:57:26

Beste Boudewijn,

Het is alweer even geleden, maar op 1 september 2018 was jij onze Trouwambtenaar en heb je ons in het echt verbonden. Het was een geweldige ceremonie, heel persoonlijk, warm en precies zoals wij het voor ogen hadden. Het was duidelijk dat je er echt werk van had gemaakt.
Het contact vooraf was ook geweldig, wat werden we warm onthaalt door jou en je vrouw. Om nog maar niet te spreken over het privé concert, echt top!
Alle gasten waren vol lof over de ceremonie en jou als persoon.

Niet tegenstrijdig, maar vol liefde en vrede ;-)

Onwijs bedankt, je bent onze dag nog mooier gemaakt.

Groetjes,
Karin & Roberto
Noordwijk

Ruud en Marcella 15-11-18 09:00:38

Hoi Boudwijn,
Een kleine maand geleden zijn we door jou getrouwd in het kasteel. We kijken met veel genoegen terug op de ceremonie. Op jouw eigen wijze heb je ons verhaal, het onderwerp liefhebben en de geschiedenis van het kasteel verweven met de plechtigheid. Dank voor jouw bijdrage aan onze mooie dag.
Hartelijke groet,
Ruud en Marcella

1 2 3 4 5 > >>
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies