Ria van Dixhoorn 12-06-17 19:47:01

Dag Boudewijn,
Onze gasten hebben genoten van jouw bijzondere muzikale bijdrage aan ons feestje. Hier zal door onze familie en vrienden nog jaren over gesproken worden. Wat ons betreft een middag met een gouden randje dankzij jou!
Lieve groeten Ria en René.

Alice Stam 24-04-17 22:19:50

Hallo Boudewijn,

Zaterdagochtend 8 april hebben wij, een gezelschap van de Gereformeerde Kerk van Boven Hardinxveld, een rondwandeling gemaakt met jou als zingende stadsgids. We werden opgehaald in de Graanschuur waar jij al zingend de trap op kwam, erg leuk. Je hebt ons veel laten zien van Wijk bij Duurstede; ook veel verteld over de kerkgeschiedenis. Heerlijk gezongen. Ook de persoonlijke liedjes werden erg gewaardeerd.
Dank je wel voor de prettige tijd!
Namens Vorming en Toerusting Gereformeerde Kerk Boven-Hardinxveld,
Alice Stam

Joke van den Heuvel 17-10-16 11:17:06

Hallo Boudewijn

Wij hebben erg genoten van de heerlijke zaterdagmiddag op 15 oktober 2016. Wij vierden als koor: TREVIRA2000 ons twintigjarig lustrum. Je was als gids onderhoudend, goed geïnformeerd en wij kregen zo heel veel informatie over de geschiedenis van Wijk bij Duurstede. Maar het leukst was toch wel jouw optreden als troubadour, vooral het persoonlijk toezingen was ontroerend.
Een klein puntje ter verbetering misschien. Bij het binnenkomen van de Graanschuur hadden wij verwacht dat je zingend je opwachting zou maken. Nu verliep dat wat tam.

Namens ons gemengde zangkoor TREVIRA2000
Mieps van Himbergen en Joke van den Heuvel

Vrouwenkoor Colours 04-10-16 20:14:11

Beste Boudewijn,

Wat hebben we genoten! Ons jaarlijks kooruitje op 24 september j.l. was een daverend succes. De dag kon sowieso al niet meer stuk, door het prachtige zonnige weer, maar door jouw prachtige optredens, het persoonlijk toezingen van koorleden en de historische kennis van Wijk bij Duurstede maakten van deze dag, "één dag met een gouden randje". Nogmaals Boudewijn ontzettend bedankt. Een aanrader voor alle koren uit Nederland.

Namens Vrouwenkoor CoLours uit Westervoort,
Joanneke Reussing en Annemarie Simons.

Janny Harzevoort 22-09-16 12:39:28

Hallo Boudewijn,

Wat hebben we ontzettend genoten van jouw optreden tijdens het huwelijk van onze dochter en schoonzoon op kasteel Wijk bij Duurstede.

Het lied Puur Licht, was fantastisch en ontroerend, zo passend bij het bruidspaar.

Het is eigenlijk niet in woorden uitdrukken.

Chapeau Boudewijn👍🏼
Ontzettend bedankt.

Lieve groet Ron en Janny

Griffioen 28-08-16 19:40:09

Wat een fantastische aanvulling was jij op ons feest Boudewijn Hanssen, jouw muziek en zang was subtiel en puur, dank je wel, jouw bijdrage heeft er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke avond is geworden.
Cees&margo griffioen

Suzanna Louissen 21-08-16 12:50:37

Dag Boudewijn!

Nogmaals erg bedankt voor de geweldige wandeling gisteren door het mooie Wijk bij Duurstede!

Groetjes uit Hoogeveen!

Suzanna Louissen

Maria 18-08-16 13:59:27

Beste Boudewijn,

We willen je nog hartelijk danken voor je optreden tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Je bracht op ontroerende wijze het prachtige lied "Alles wat ik voel" tijdens onze ceremonie ten gehore.
Ook heb je tijdens het diner de meeste mensen persoonlijk toe gezongen met een ontroerend of humoristisch liedje. Het was fantastisch!
Wij kijken met heel veel plezier terug op je optreden op ons feest!

hartelijk dank,
Laurent en Maria

Coen Jansen 09-11-15 19:24:36


Beste Boudewijn,


Dank voor je fantastische optreden tijdens het feest ter gelegenheid van mijn 50 e verjaardag in restaurant het Ouwe Bruggetje afgelopen zaterdag in Rotterdam.

We (alle gasten, Esther en ik) hebben genoten van je persoonlijke optreden aan alle tafels. Bijzonder en voor mij ook behoorlijk emotioneel was je lied Voor jou van Frans Halsema dat je na de speech van Esther gezongen hebt wat je ook tijdens ons huwelijk gezongen hebt.
Dat maakte veel gevoel los!

We kijken terug op een enorm geslaagde en gezellige avond mede ook door jouw bijdrage! Dank voor alles en je inzet!

Hartelijke groeten (ook namens Esther)

Coen Jansen

Anna Boeve 05-10-15 18:37:29

Beste Boudewijn,

Wat fantastisch dat je onze gasten hebt verrast met een muzikale ontvangst bij de poort van Kasteel Broekhuizen. De leuke tocht met alle gasten door de tuin is onvergetelijk. De muzikale omlijsting had iets heel speciaals. Onze kleinkinderen met hun hoeden op huppelden er tussendoor en werden er vrolijk van. De foto's die ook van jou zijn gemaakt bij de "BESPIEGELINGEN" spreken van enorme sfeer.
Hartelijk dank voor je komst op deze voor ons BIJZONDERE DAG.

Groet van Henk en Anna1 2 3 4 5 > >>