Peter en Anneke 11-09-19 12:42:50

Bij deze wil ik onze troubadour Boudewijn Hansen nogmaals hartelijk bedanken voor de gezellige en geslaagde, muzikale omlijsting van deze avond. Boudewijn had al aangegeven dat ook hij het erg gezellig had gevonden met ons allen.

Peter

Anna en Gijs 14-08-19 09:40:07

Beste Boudewijn,

"All you need is love" was het centrale themas van onze bruiloft in Wijk bij Duurstede. Wij trouwden niet alleen, maar emigreerden die nacht ook naar Kreta. Naast jouw persoonlijke woorden als ambtenaar van de burgerlijke stand heb je die avond bovendien in jouw rol als troubadour voor ons en onze gasten gezongen. Dat je ons ontroerde, kun je zien aan de middelste foto op jouw homepage, waar wij naar jou luisteren. Voor iedereen die voor zijn bruiloft de woorden 'intiem, romantisch en persoonlijk' belangrijk vindt, hebben wij maar een advies: "All you need is Boudewijn".

Liefs van Anna en Gijs

Erwin en Jessica 14-07-19 00:56:13

Hoi Boudewijn,

12 Juli is een heel speciale en mooie dag voor de rest van ons leven geworden. We hebben een prachtige dag gehad tijdens onze bruiloft op Kasteel Duurstede met een bijzondere en onvergetelijke ceremonie. De locatie hadden we heel snel besloten, want een kasteelbruiloft was onze grote droom. We vroegen tijdens een afspraak op het kasteel welke trouwambtenaar echt goed bij ons zou passen en toen kregen wij uw naam. Een troubadour als trouwambtenaar was zeker wat we heel leuk en origineel vonden en al snel hebben we mailcontact met u gehad.
Bij u thuis was het heel gezellig en er was meteen een klik op muziekvlak. U heeft er zo'n mooie, persoonlijke en spontane ceremonie van weten te maken en dat was erg prettig. De 2 bruidsjonkertjes van 2 jaar zaten te popelen om de ringen te brengen en waren niet stil te krijgen, maar ook daar ging u heel leuk en fijn mee om. We konden er met z'n allen om lachen en gelukkig heeft u een krachtige en duidelijke spreekstem waardoor iedereen alles toch kon volgen. Er waren flink wat muzikale talenten in de zaal aanwezig en allen waren diep onder de indruk van uw warme stemgeluid en mooie interpretatie en voordracht.

De groetjes aan uw lieve vrouw van ons en heel erg bedankt voor de prachtige ceremonie, het gedicht en het mooie lied wat u zong.

Groetjes van Erwin en Jessica

Robert en Tamara 02-07-19 13:57:14

Beste Boudewijn,

Wat was onze ceremonie op 27 juni 2019 fantastisch! Het was persoonlijk en ontspannen en het enthousiasme straalde er vanaf. We hebben veel positieve reacties gekregen van onze gasten! Daarnaast was de voorbereiding naar dit moment ook erg fijn. We zijn ontzettend warm verwelkomd door jullie! Nogmaals bedankt.

Groet,
Robert en Tamara

Karin & Roberto 27-01-19 16:57:26

Beste Boudewijn,

Het is alweer even geleden, maar op 1 september 2018 was jij onze Trouwambtenaar en heb je ons in het echt verbonden. Het was een geweldige ceremonie, heel persoonlijk, warm en precies zoals wij het voor ogen hadden. Het was duidelijk dat je er echt werk van had gemaakt.
Het contact vooraf was ook geweldig, wat werden we warm onthaalt door jou en je vrouw. Om nog maar niet te spreken over het privé concert, echt top!
Alle gasten waren vol lof over de ceremonie en jou als persoon.

Niet tegenstrijdig, maar vol liefde en vrede ;-)

Onwijs bedankt, je bent onze dag nog mooier gemaakt.

Groetjes,
Karin & Roberto
Noordwijk

Ruud en Marcella 15-11-18 09:00:38

Hoi Boudwijn,
Een kleine maand geleden zijn we door jou getrouwd in het kasteel. We kijken met veel genoegen terug op de ceremonie. Op jouw eigen wijze heb je ons verhaal, het onderwerp liefhebben en de geschiedenis van het kasteel verweven met de plechtigheid. Dank voor jouw bijdrage aan onze mooie dag.
Hartelijke groet,
Ruud en Marcella

Anne Legemate 22-10-18 09:31:19

Beste heer Boudewijn Hansen,

Wij willen u super bedanken voor alle positieve energie die u in onze trouw ceremonie gestoken hebt. Allereerst hebben we een geweldige avond bij u en uw vrouw thuis gehad, om onze trouw ceremonie door te spreken. Fantastisch hoe u uw gasten entertaint door af en toe een lied te zingen/spelen op uw gitaar. Op onze belangrijkste dag heeft u onze trouw ceremonie verzorgd. Dit is in 1 woord GEWELDIG!! U heeft er veel tijd ingestoken om er een prachtige ceremonie van te maken. We hebben van veel kanten gehoord dat ze genoten hebben van uw ceremonie. Als klap op de vuurpijl na de ceremonie nog een vrolijk lied gezongen/gespeeld op de gitaar. Hiervoor allemaal super bedank!! Dit hebben we enorm gewaardeerd!! We kijken terug op een hele mooie dag.

Hartelijke groeten, (ook aan uw vrouw)
Anne-Lynn & Anne

Koen en Roselinde Hoving 18-10-18 19:58:35

Hoi Boudewijn,

Wij hebben genoten van de mooie trouwceremonie op kasteel Duurstede. De sfeer was heel ontspannen en persoonlijk tegelijk. We hebben van onze gasten ook veel leuke reacties gekregen. Ons nichtje is nog steeds onder de indruk van je mooie strik . Nogmaals bedankt voor de mooie ceremonie en tot ziens.

Groeten van Koen en Roselinde

Henri van Oord 22-09-18 14:43:11

Het is een geweldige trouwambtenaar

Madelon Fennis 22-09-18 14:01:51

Dag Boudewijn,

Het is inmiddels 6 weken geleden dat je ons op jouw unieke wijze in het echt hebt verbonden. De personal touch en harmonie waarmee je alle weetjes over zowel ons als de locatie hebt weten over te brengen, zorgde voor de perfecte sfeer en start van de dag. Precies zoals wij het voor ogen hadden.
Helaas is het op jouw Facebook pagina niet mogelijk een review achter te laten zonder “friends” te zijn, dus bij deze

Wij hebben afgelopen week de foto’s ontvangen. Jij staat er ook erg mooi op! Bijgevoegd een aantal foto’s die je vast leuk vindt om te delen.

Hartelijke groet,

Madelon & Otto Smittenaar

1 2 3 4 5 > >>
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda