Karin & Roberto 27-01-19 16:57:26

Beste Boudewijn,

Het is alweer even geleden, maar op 1 september 2018 was jij onze Trouwambtenaar en heb je ons in het echt verbonden. Het was een geweldige ceremonie, heel persoonlijk, warm en precies zoals wij het voor ogen hadden. Het was duidelijk dat je er echt werk van had gemaakt.
Het contact vooraf was ook geweldig, wat werden we warm onthaalt door jou en je vrouw. Om nog maar niet te spreken over het privé concert, echt top!
Alle gasten waren vol lof over de ceremonie en jou als persoon.

Niet tegenstrijdig, maar vol liefde en vrede ;-)

Onwijs bedankt, je bent onze dag nog mooier gemaakt.

Groetjes,
Karin & Roberto
Noordwijk

Ruud en Marcella 15-11-18 09:00:38

Hoi Boudwijn,
Een kleine maand geleden zijn we door jou getrouwd in het kasteel. We kijken met veel genoegen terug op de ceremonie. Op jouw eigen wijze heb je ons verhaal, het onderwerp liefhebben en de geschiedenis van het kasteel verweven met de plechtigheid. Dank voor jouw bijdrage aan onze mooie dag.
Hartelijke groet,
Ruud en Marcella

Anne Legemate 22-10-18 09:31:19

Beste heer Boudewijn Hansen,

Wij willen u super bedanken voor alle positieve energie die u in onze trouw ceremonie gestoken hebt. Allereerst hebben we een geweldige avond bij u en uw vrouw thuis gehad, om onze trouw ceremonie door te spreken. Fantastisch hoe u uw gasten entertaint door af en toe een lied te zingen/spelen op uw gitaar. Op onze belangrijkste dag heeft u onze trouw ceremonie verzorgd. Dit is in 1 woord GEWELDIG!! U heeft er veel tijd ingestoken om er een prachtige ceremonie van te maken. We hebben van veel kanten gehoord dat ze genoten hebben van uw ceremonie. Als klap op de vuurpijl na de ceremonie nog een vrolijk lied gezongen/gespeeld op de gitaar. Hiervoor allemaal super bedank!! Dit hebben we enorm gewaardeerd!! We kijken terug op een hele mooie dag.

Hartelijke groeten, (ook aan uw vrouw)
Anne-Lynn & Anne

Koen en Roselinde Hoving 18-10-18 19:58:35

Hoi Boudewijn,

Wij hebben genoten van de mooie trouwceremonie op kasteel Duurstede. De sfeer was heel ontspannen en persoonlijk tegelijk. We hebben van onze gasten ook veel leuke reacties gekregen. Ons nichtje is nog steeds onder de indruk van je mooie strik . Nogmaals bedankt voor de mooie ceremonie en tot ziens.

Groeten van Koen en Roselinde

Henri van Oord 22-09-18 14:43:11

Het is een geweldige trouwambtenaar

Madelon Fennis 22-09-18 14:01:51

Dag Boudewijn,

Het is inmiddels 6 weken geleden dat je ons op jouw unieke wijze in het echt hebt verbonden. De personal touch en harmonie waarmee je alle weetjes over zowel ons als de locatie hebt weten over te brengen, zorgde voor de perfecte sfeer en start van de dag. Precies zoals wij het voor ogen hadden.
Helaas is het op jouw Facebook pagina niet mogelijk een review achter te laten zonder “friends” te zijn, dus bij deze

Wij hebben afgelopen week de foto’s ontvangen. Jij staat er ook erg mooi op! Bijgevoegd een aantal foto’s die je vast leuk vindt om te delen.

Hartelijke groet,

Madelon & Otto Smittenaar

An van Engelen-van Rooijen 25-05-18 16:50:20

Hallo Boudewijn,
Namens de 25 dames van de KVG-VIANEN wil ik je Hartelijk Bedanken voor de Super leuke dag in
Wijk bij Duurstede.
We vonden je vertellingen over Wijk bij Duurstede erg interessant, en ook de persoonlijke "Odes"waren
geweldig.
Ja ,een zeer geslaagde dag!!!
Groeten,
An van Engelen-van Rooijen

Ria van Dixhoorn 12-06-17 19:47:01

Dag Boudewijn,
Onze gasten hebben genoten van jouw bijzondere muzikale bijdrage aan ons feestje. Hier zal door onze familie en vrienden nog jaren over gesproken worden. Wat ons betreft een middag met een gouden randje dankzij jou!
Lieve groeten Ria en René.

Alice Stam 24-04-17 22:19:50

Hallo Boudewijn,

Zaterdagochtend 8 april hebben wij, een gezelschap van de Gereformeerde Kerk van Boven Hardinxveld, een rondwandeling gemaakt met jou als zingende stadsgids. We werden opgehaald in de Graanschuur waar jij al zingend de trap op kwam, erg leuk. Je hebt ons veel laten zien van Wijk bij Duurstede; ook veel verteld over de kerkgeschiedenis. Heerlijk gezongen. Ook de persoonlijke liedjes werden erg gewaardeerd.
Dank je wel voor de prettige tijd!
Namens Vorming en Toerusting Gereformeerde Kerk Boven-Hardinxveld,
Alice Stam

Joke van den Heuvel 17-10-16 11:17:06

Hallo Boudewijn

Wij hebben erg genoten van de heerlijke zaterdagmiddag op 15 oktober 2016. Wij vierden als koor: TREVIRA2000 ons twintigjarig lustrum. Je was als gids onderhoudend, goed geïnformeerd en wij kregen zo heel veel informatie over de geschiedenis van Wijk bij Duurstede. Maar het leukst was toch wel jouw optreden als troubadour, vooral het persoonlijk toezingen was ontroerend.
Een klein puntje ter verbetering misschien. Bij het binnenkomen van de Graanschuur hadden wij verwacht dat je zingend je opwachting zou maken. Nu verliep dat wat tam.

Namens ons gemengde zangkoor TREVIRA2000
Mieps van Himbergen en Joke van den Heuvel

1 2 3 4 5 > >>
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies