Vrouwenkoor Colours 04-10-16 20:14:11

Beste Boudewijn,

Wat hebben we genoten! Ons jaarlijks kooruitje op 24 september j.l. was een daverend succes. De dag kon sowieso al niet meer stuk, door het prachtige zonnige weer, maar door jouw prachtige optredens, het persoonlijk toezingen van koorleden en de historische kennis van Wijk bij Duurstede maakten van deze dag, "één dag met een gouden randje". Nogmaals Boudewijn ontzettend bedankt. Een aanrader voor alle koren uit Nederland.

Namens Vrouwenkoor CoLours uit Westervoort,
Joanneke Reussing en Annemarie Simons.

Janny Harzevoort 22-09-16 12:39:28

Hallo Boudewijn,

Wat hebben we ontzettend genoten van jouw optreden tijdens het huwelijk van onze dochter en schoonzoon op kasteel Wijk bij Duurstede.

Het lied Puur Licht, was fantastisch en ontroerend, zo passend bij het bruidspaar.

Het is eigenlijk niet in woorden uitdrukken.

Chapeau Boudewijn👍🏼
Ontzettend bedankt.

Lieve groet Ron en Janny

Griffioen 28-08-16 19:40:09

Wat een fantastische aanvulling was jij op ons feest Boudewijn Hanssen, jouw muziek en zang was subtiel en puur, dank je wel, jouw bijdrage heeft er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke avond is geworden.
Cees&margo griffioen

Suzanna Louissen 21-08-16 12:50:37

Dag Boudewijn!

Nogmaals erg bedankt voor de geweldige wandeling gisteren door het mooie Wijk bij Duurstede!

Groetjes uit Hoogeveen!

Suzanna Louissen

Maria 18-08-16 13:59:27

Beste Boudewijn,

We willen je nog hartelijk danken voor je optreden tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Je bracht op ontroerende wijze het prachtige lied "Alles wat ik voel" tijdens onze ceremonie ten gehore.
Ook heb je tijdens het diner de meeste mensen persoonlijk toe gezongen met een ontroerend of humoristisch liedje. Het was fantastisch!
Wij kijken met heel veel plezier terug op je optreden op ons feest!

hartelijk dank,
Laurent en Maria

Coen Jansen 09-11-15 19:24:36


Beste Boudewijn,


Dank voor je fantastische optreden tijdens het feest ter gelegenheid van mijn 50 e verjaardag in restaurant het Ouwe Bruggetje afgelopen zaterdag in Rotterdam.

We (alle gasten, Esther en ik) hebben genoten van je persoonlijke optreden aan alle tafels. Bijzonder en voor mij ook behoorlijk emotioneel was je lied Voor jou van Frans Halsema dat je na de speech van Esther gezongen hebt wat je ook tijdens ons huwelijk gezongen hebt.
Dat maakte veel gevoel los!

We kijken terug op een enorm geslaagde en gezellige avond mede ook door jouw bijdrage! Dank voor alles en je inzet!

Hartelijke groeten (ook namens Esther)

Coen Jansen

Anna Boeve 05-10-15 18:37:29

Beste Boudewijn,

Wat fantastisch dat je onze gasten hebt verrast met een muzikale ontvangst bij de poort van Kasteel Broekhuizen. De leuke tocht met alle gasten door de tuin is onvergetelijk. De muzikale omlijsting had iets heel speciaals. Onze kleinkinderen met hun hoeden op huppelden er tussendoor en werden er vrolijk van. De foto's die ook van jou zijn gemaakt bij de "BESPIEGELINGEN" spreken van enorme sfeer.
Hartelijk dank voor je komst op deze voor ons BIJZONDERE DAG.

Groet van Henk en Annaviswijvenkoor Gouda 22-10-14 15:53:50

Dag Boudewijn,

Ook langs deze weg wil ik je hartelijke danken voor een fijne middag. We hebben het uitstekend naar ons zin gehad, ondanks het weer. Door jou improvisatietalent ook nog het het museum van Wijk gezien en een leuke samenzang in het cafe.
Dank, een echte aanrader voor andere koern.

Groet,
Agnes ter Horst

joke 06-07-14 13:18:37

Beste Boudewijn, Hans,
Dankjewel voor het liedje dat je spontaan voor onze kleinzoon Jesper(2 jaar) in Alaska zong tijdens de expositie van kunstenaars aan de Langbroekerdijk.
Onze zoon vond het erg leuk en ze gaan oefenen!
Vriendelijke groet,
Joke

René en Maartje 14-12-13 20:05:36

Beste Boudewijn,

We willen je nogmaals hartelijk danken voor jouw muzikale bijdrage aan onze bruiloft op Kasteel Doornenburg. Na een hartelijk ontvangst bij jou thuis, waarbij je ons liet kennis maken met jouw repertoire, ben je aan de slag gegaan om op ons verzoek een nummer van Stef Bos in te studeren. En wat was het mooi! Het entertainen van de gasten, jouw liedjes tijdens de ceremonie, jouw vrolijke verschijning en gezellige aanwezigheid. Een aanrader!

Groeten, René en Maartje

1 2 3 4 5 > >>
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies