Silvia Grimm 31-05-09 16:19:17

________©©
_BEST___• ",)
________(.,,.)~

©© ____________
• ",) ____WISHES___
(.,,.)~ __________


__________©©
__FROM___• ",)
__________(.,,.)GERMANY,
we just visited your nice Website again,
Silvia,Bernd and Standardpoodles.

 Natascha 04-02-09 14:02:52

Ik was even aan het rondneuzen op internet en kwam zo ook op deze site terrecht, ik vind het een mooie en overzichtelijke site. heel erg mooi gedaan, zou het leuk vinden als je ook even bij mij kwam kijken,en dan ook laat weten wat je van mijn site vind.
groetjes natascha en haar peitjes

 Jehaes Jean-Pierre 14-01-08 13:36:46

hallo ik heb juist op jullie site gekeken en vinden het heel spijtig dat primo zoiets is overkomen we leven met jullie mee we hebben ook braccos en weten wat het is om er eentje aftegeven denk aan de mooie momenten die jullie met primo hebt beleefd en hopelijk vinden jullie een nieuw maatje om mee op jacht te nemen en mee wandelen te gaan want ze zijn zo lief en zonder blijven moet je niet
groetjes jean-pierre en marina uit widooie belgie

 webmaster 22-11-07 23:52:39

Beste Phillippe, Alain en Monica. Met kippenvel hoorde ik het slechte nieuws op zaterdag 10-11-2007 j.l. Vandaag heb ik de site op jullie verzoek aangepast, niet zonder enige emotie. Ik heb met veel plezier gewerkt aan de site en bij het zien van de foto's krijg ik wederom kippenvel. Jammer dat Primo dit moest overkomen, een kans van 1 op duizend en juist Primo overkwam het. Ik zal de gemaakte foto's van Primo, welke jullie tijdens jullie bruiloft in Frankrijk uiteraard ook op de site plaatsen. Dit alles ter herinnering aan Primo. Ik wens jullie veel sterkte met het verlies van een lieve en prachtige vriend en maatje.

Jos 22-11-07 23:33:22

Philippe,

Ik leef met je mee Primo was een fantastische hond, het doet ook mij veel pijn dat Primo er niet meer is.
Lieve wil toch eens langs komen, om bij Primo langs te gaan.

We zullen hem erg missen.

Jos

 Monique (Moon) 27-10-07 17:01:21

Hoi Primo
Wat een geweldig site heeft jullie baasje gemaakt .En zelfs al woon je in Frankrijk. Vraag eens aan je baasje of hij/zij het leuk zou vinden de verhalen ook kwijt te kunnen op een hondenforum "Doggy's Home" (http://www.doggyshome.nl)Het is daar vreselijk gezellig met diverse rassen. Dus vraag eens of ze zich willen voorstellen . Dan kunnen ze kennis maken met de andere leden en hun honden. Nou tot ziens op het forum.En vind je het nou leuk op doggy's home vertel het dan ook al je vriendjes.Want die zijn ook welkom.

Veel liefs Moon

Anne Masson 18-04-07 11:15:57

Wat een mooie Bracco! Ik woon in België. Ik heb zelf een teef: Danta Vittoria (dei Sanchi)en ze heeft nu voor de eerste keer een nestje gehad. De vader is Valentino de la grève aux loups(FR). Wij zijn verliefd op het ras en we willen vooral de bracco's bekend maken in België. Het is zo'n een zeldzame ras. Wij zijn momenteel de enige kwekers in België met een nest. De puppies zijn nu 6 weken oud.
Als u eventueel geïnteresseerd zou zijn? Of als u enkel foto's wilt ontvangen per email? Er zijn nog 2 teven en 2 reus. Ik ben alleszins blij dat ik jullie site heb ontdekt!! Ik weet niet of wij later nog eens een nest zouden doen maar als het aan mij lag, mag Primo zeker en vast mijn teef dekken. We willen zeker geen handel maken! Ik blijf erbij Primo is een prachtige hond!

 Webmaster 07-02-07 12:23:26

Phillippe, Alain en Monica en uiteraard Primo veel succes met jullie nieuwe gastenboek. We hopen dat er veel mensen jullie gastenboek zullen tekenen


Search
Back to homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies