Michelle Verweij 14-01-18 16:14:13

Bloed kruipt waar het niet gaan kan...
Mijn zoon Christ van 8 is zeer geïnteresseerd in de brandweer. Hij is op dit moment zijn spreekbeurt daarover aan het voorbereiden en is erg enthousiast.Ik help als moeder graag mee met deze spreekbeurt. Want ... de brandweer... als het in je bloed zit, gaat het er nooit meer uit!
Hoe dat komt? Ik ben een kleindochter, dochter en zus van brandweermannen. Mijn opa, mijn vader en mijn broer hebben bij elkaar heel wat branden bestreden.Als kind heb ik ook vaak zat mee mogen rijden met mijn vader. En ook vele streekwedstrijden aanschouwd. Nu nog... na al die jaren... als er een rood voertuig met blauwe lampen voorbij loeit... gaat mijn hart nog altijd sneller kloppen. Het is prachtig werk (soms ook zwaar en emotioneel), geweldige voertuigen en hele stoere mannen en vrouwen die dit werk doen! Respect!

Inwoner van Lopik 01-05-15 13:59:28

Het onderstaande stuk had ik ook op rtv Utrecht geplaatst, n.a.v. het dodelijk ongeval bij het voetbalveld.
Waar we misschien met z'n allen aan voorbij gaan is het volgende. Verschillende brandweermensen kenden de jongens heel erg goed. Moesten dus bekenden uit de auto halen, dat moet er aardig inhakken. het is niet de eerste keer dat ze dit voor hun kiezen krijgen. Deze mensen doen dit werk vrijwillig en moesten ook nu weer voor deze moeilijke klus hun bed uit. Mensen van de brandweer, bewondering en respect voor jullie inzet voor het zo belangrijke en soms zo moeilijk en gevaarlijk werk. We kunnen altijd op jullie rekenen. We zijn trots op jullie. Dat moest ik even kwijt

Hans 12-04-15 19:29:25

Het nieuwe gastenboek van de Brandweer Lopik.

M.v.g. webmaster Brandweer Lopik


Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!