Evy 11-10-19 21:06:24

Erg blij met mijn verzwaringsdeken van Breiwinkel.nl! Ik ben HSP en wilde al heel lang een verzwaringsdeken om sneller tot rust te komen na een dag vol prikkels. Ik wist echter niet goed wat voor verzwaringsdeken ik nodig zou hebben. Na een zoektocht op het internet kwam ik bij Breiwinkel.nl uit. De begeleiding vanuit de Breiwinkel.nl is super. Na goed overleg heb ik eerst een paar dekens getest om te kijken welke deken het best bij mij paste. Dat werd al snel duidelijk want na een paar nachten wilde ik al niet meer zonder mijn lama/HSP-dekentje slapen. Daarom was het extra fijn dat ik mijn testdekentje mocht houden tot mijn eigen deken arriveerde.
Ik had zelf al wel een duidelijk voorkeur qua deken, maar toch liet ik mijn kinesioloog voor de zekerheid ook nog even testen welke deken het beste bij mijn paste. Een kinesioloog onderzoekt d.m.v. van spiertesten of, waar en waarom de balans in het lichaam verstoord is. De spieren kunnen vertellen of er stress is rond een bepaald onderwerp. De kinesioloog onderzoekt waar de spier zwak of sterk op reageert om tot de kern van een probleem te komen en/of te ontdekken wat voor jouw lichaam de beste oplossing is. Door zacht druk uit te oefenen op de armspier kan de therapeut het lichaam verschillende vragen stellen. De spier antwoordt op de vragen van de therapeut door zwak te worden of sterk te blijven. Kan de spier de druk aan en blijft hij sterk of wordt de spier zwak? Wordt de spier zwak, dan is er sprake van een verstoring. (https://www.dokterdokter.nl/gezond-leven/psyche/wat-is-kinesiologie-en-welke-rol-speelt-stress/item73179)Uit de test bleek dat ik sterk testte op de deken van 3 kilo en zwak op de deken van 6 kilo. Mijn lichaam gaf dus zelf duidelijk aan dat de 3 kilo deken het gewenste effect had voor mij.
Ik wil Karin en Dico heel erg bedanken voor hun deskundigheid en fijne begeleiding bij het vinden van de juiste verzwaringsdeken!

Mara van Hoek 10-07-19 10:49:39

Wat een super service! Testdekens uitgebreid mogen testen. In mijn massagepraktijk om mensen extra te laten ontspannen door de zwaarte van de dekens, en voor mezelf een heerlijk veilig voelbaar coconnetje als het even nodig is, of als extra omhulling tijdens de nacht. Mijn zenuwstelsel is dankbaar voor deze uitvinding!!

Christina 06-02-19 14:05:44

Dankzij de verzwaringsdeken slaapt onze dochter van 5 weer!ze gebruikt jaar deken ook overdag als ze overprikkeld is,door de deken krijgt ze weer rust in haar hoofd en lijf.zelf ook de testdeken geprobeerd,heb ook al van kinds af aan slaapproblemen zoveel verschillende slaapmiddelen geprobeerd (melatonine temazepam amytriptalyne zolpidem,niks had effect)door deze deken viel ik snel in slaap en heb ik nog nooit zo diep geslapen
Kortom; ontzettend enthousiast!raad het iedereen aan! contact verliep ook heel fijn!

Peggy 02-10-18 20:13:22

Vandaag samen met een vriendin aan de knutsel gegaan voor een goed verzwaringskussen voor mijn zoontje. (We hebben er nl als proef 1 gemaakt van een kussensloop en spliterwten en dit geeft hem fijne diepe druk)
Na bestelling van de materialen werd ik nog gebeld of het toch wel klopte wat ik had besteld want er was twijfel of de hoeveelheid korrels die ik besteld had in de maat stof gingen passen. Heel fijn dat er zo wordt meegedacht!

4 naalden en wat uurtjes verder ligt hij nu lekker te slapen onder zijn kussen.

Sarah 10-08-18 10:05:35

Heel blij dat ik jullie webwinkel gevonden heb!
Onze dochter van 12 heeft altijd al problemen gehad om in te slapen. Daarom hebben we twee verzwaringsdekens geleend. (Snelle service met goeie raad!) En de deken was meteen een succes, vanaf de eerste nacht sliep onze dochter beter! Ondertussen is de deken zelfs al twee keer mee op kamp geweest Super bedankt!

Femmy Bosch 12-03-18 18:50:48

Hallo zou ik nog een keer het patroon van de steunbeertjes mogen van je Ik maak deze voor de kinderen van de voedselbank en ben ze op een of andere manier kwijtgeraakt vr groet


Reactie:
Beste Femmy,

Om het patroon te ontvangen moet je je inschrijven voor de speciale nieuwsbrief.
Ga naar de webpagina over Lybe het Steunknuffelbeertje.
Hier vindt je de informatie om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, waarna je het patroon kunt downloaden.
Als er nog vragen zijn, mail dan even naar breiwinkel@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Dico Sprokkereef

Klik hier om naar de pagina van Lybe te gaan.

Agnes 12-12-17 03:51:25

Beste Kaatje, Dank je wel voor de levering en de snelle na levering. Ik heb alles ontvangen, ondanks de winterse buien van afgelopen maandag.

Ineke Floris 13-10-17 21:49:23

Beste Karin, hartelijk bedankt voor al je hulp bij de breimachine. Mijn petje af voor al jouw engelengeduld! Je bent echt een toppertje!

lieve lanneau 14-05-17 12:28:40

kan de link niet bevestigen,voor de nieuwsbrief


Reactie:
Beste Lieve,
Ik heb je mailtje beantwoord en de aanmelding afgerond voor je.
Je bent nu lid van onze nieuwsbrief.
Groeten,
Dico Sprokkereef

Elise OordSchmidt 19-12-16 21:49:09

Bij jullie alpacawol gekocht voor 2 truien,de eerste trui klaar fantastisch mede ook door de goede adviezen .Bedankt Elise

1 2 3 4 5
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies