Willemijn 21-10-16 19:58:39

Vandaag op de breibeurs in zwolle geweldig goed geadviseerd over de verschillende soorten sokkenwol. Bedankt voor het goede advies. Ik kom zeker nog eens langs in de webwinkel, echte winkel of een van de beurzen, topservice!En nu hopen dat ik de prijs nog win van de opal- kerstbox.Hartelijke groet!

Annemie raven 13-06-16 16:37:15

Ik heb het haakpakket voor de bolero besteld Super mooi patroon een aanrader voor ieder haaksterEn over de service een woord top en snelle levering Weet je het niet vraag kaatje ze helpt je altijd snel verder Bedankt Kaatje Zal foto sturen als af is Gr Annemie

Carra Verveen 15-03-16 19:21:27

Het haken van bloemen is nu even favoriet bij mij. Als ik nu zeker ben van de juiste kleuren om de Primula's te haken zou ik een stuk geruster zijn, zo jammer als ik de verkeerde kleuren koop.Ik vind de site een vondst er staan heel fijne dingen op.
Groetjes
Carra


Reactie:
Beste Carra,
We kunnen je - indien gewenst - wat draadjes opsturen.
Het beste stuur je ons dan een aan jezelf geadresseerde en gefrankeerde envelop, met daarbij het verzoek om welke garens en kleuren het gaat.
Zodoende bestel je nooit de verkeerde kleur!
Met vriendelijke groet,
Dico Sprokkereef
www.breiwinkel.nl

Mique 04-11-15 16:35:02

Verneem via de diverse breiring-raampagina's dat u de zippy's van Authentic Knitting Board in het assortiment heeft. Helaas zie ik ze nog niet op de website! Klopt dit?Daar zullen een fiks aantal dames heel erg blij mee zijn, ben nl. heel benieuwd wat ze hier in Nederland gaan kosten inclusief de verzending.


Reactie:
Beste Mique,
De Zippy Looms heb ik zojuist op onze website gezet en zijn dus te bestellen.
Ook hebben wij de Looms met extra dunne pennetjes ( en 2 keer zoveel pennetjes) als de meest gangbare looms. Deze hebben wij in de lange, ronde en S- versie ruim op voorraad.
Met deze Looms kan je met garens die geschikt zijn voor breinaalden 2,5mm al een mooi breiwerk maken. Bijvoorbeeld met 4-draads sokkenwol.
Groeten,
Dico Sprokkereef
www.breiwinkel.nl

Marielle 20-10-15 20:14:12

Hoi ik wil graag peuter wanten gaan breien (kind van bijna 3 jaar) op een brei loom,ik weet alleen niet welke loom ik er voor moet gebruiken en waar deze te koop zijn.staat heel weinig op internet over kinderwanten. wie kan mij helpen ? graag een maîltje Dank je


Reactie:
Beste Marielle,

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, de flowerloom met 20 pennetjes, de kleine blauwe loom met extra pennetjes (totaal 44 pennetjes).
Ook is het mogelijk om met de verstelbare sokkenloom te werken, hiermee kunt u alle maten wanten en sokjes breien, van baby t/m grote volwassen maten.
Uiteraard zijn al deze producten bij ons in de website te koop.
Ook hebben we speciale boeken voor loombreien, ook het boekje voor baby's en peuters.

Met vriendelijke groet,
Dico Sprokkereef
www.breiwinkel.nl

F.Smits 01-06-15 14:05:15

mooi assortiment, helaas blijven jullie veel te duur met verzendkosten.


Reactie:
Beste F. Smits,

Verzendkosten zijn er nu eenmaal.
Sinds kort hebben wij de verzendkosten in een staffel naar € 2,95 verlaagd.
Maar houd er ook rekening mee, dat wij met veel producten beduidend goedkoper zijn dan een ander.
Het is dus soms interessanter om verzendkosten te betalen, omdat de producten meer voordeel geven.
Uiteraard zal dit per soort schelen.

Met vriendelijke groet,
Dico Sprokkereef
www.breiwinkel.nl

Leger de Heils Hoorn 31-01-15 17:43:43

Goededag vandaag langes gekomen in u winkel om brei naalden en wol op te halen wat u aan het leger heeft geschonken.
Heel erg blij mee
gaan er mooie dingen mee haken en breien nogmaal heel erg bedankt

Leger de Heils te Hoorn

Kaatje 06-01-15 12:10:41

Beste Petra,Reservenaalden zijn bestelbaar, misschien staan ze nog niet op de site, maar stuur dan maar even een mailtje naar bestelbreiwinkel@gmail.comGroetjes Kaatje

P. Hoogenbosch 01-01-15 12:00:47

Hallo Kaatje,In 2011 heb ik mijn grootste Addi breimachine bij je gekocht. Iedere winter haal ik hem nu tevoorschijn om er weer mooie dingen mee te maken. Vorig had ik wat naalden vervangen. Nu denk ik dat ik dat weer moet doen. Verkoop je deze naalden ook los?Mvrgr. Petra

jolanda bishop 30-10-14 18:43:18

Hoi hoi
Ik ben een van U nieuwe klanten en ik wilde U laten weten dat ik mijn spuletjes in goede orde heb ontvangen I LOVE IT .Mij blijf je wel houden als klantgroetjes Jolanda uit Eindhoven

1 2 3 4 5
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand