Dico Sprokkereef 20-10-11 22:51:36

Beste Marieke,
Je kunt dit inderdaad bij ons bestellen.Zo hebben we dankzij uw vraag weer iets ontdekt wat nog niet op onze website staat.Hartelijk dank hiervoor.
Met vriendelijke groet,Dico Sprokkereefwww.breiwinkel.nl

Marieke Meijer 20-10-11 18:29:30

Geachte dames en heren,vanmorgen kregen we Uw pakje met de mooiste rondbreinaalden van de wereld. Bij de verpakking in was een boekje met afbeelding van een verpakking voor rondbreinaalden,met de text stricken ist himmlich.Kunt U ons vertellen of U zo'n doosje verkoopt,en of het op Uw webshop komt te staan? Bij voorbaat dank voor Uw antwoord. Marieke Meijer

Sonja Berkhoff 19-03-11 08:35:40

Gisteren de zending in goede orde ontvangen, mijn dank daarvoor. Het was perfect.

Angie 16-03-11 20:18:29

Prima service, mails worden netjes beantwoord, iets wat stuk was, werd meteen omgeruild........voor het lange wachten op een bestelling werd ter compensatie een klein cadeautje meegestuurd. Kortom, een prima service!!!!

Meyke 31-08-10 09:49:36

De breiwinkel levert een snelle prima service! Ik heb meermalen besteld en toen er een keer een kapotte levering tussen zat is dat netjes opgelost. Ik wilde even wachten op iets dat niet in voorraad was? Prima! Het werd klaargezet en verstuurd zodra het product weer op voorraad was. Hulde!

Dico Sprokkereef 09-03-10 11:31:25

Beste klanten en bezoekers van onze website.
Op dinsdag 2 maart 2010 is onze nieuwe webwinkel online gegaan. U heeft hierbij nu dus ook de mogelijkheid uw berichtjes achter te laten in het forum.
Let op: het forum is niet bedoeld om vragen aan ons te stellen, hiervoor kunt u ons op de bekende emailadressen mailen. Het is niet toegestaan reclame te maken en wij verwachten dat iedereen fatsoenlijk taalgebruik gebruikt.
Kritiek, aandachtspunten, complimenten etc. zijn van harte welkom, zo kunnen wij u in de toekomst alleen maar beter van dienst zijn.
Berichten die buitensporig taalgebruik bevatten richting ons of een ander zullen worden verwijdert.
Wij hopen u hiermee een leuke extra service te geven.
Met vriendelijke groet,
Het breiwinkel team,
Karin en Dico Sprokkereef

1 2 3 4 5
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand