Brigata Tifosi 23-10-11 20:49:58

Beste bezoekers,

De laatste jaren was dit gastenboek een plek waar menig supporter van de Graafschap de discussie kon aangaan over allerlei zaken binnen onze mooie club. Vooral op het gebied van sfeer was er regelmatig een goede discussie gaande. Ondanks dat we het niet altijd met elkaar eens waren was er altijd respect voor elkaars mening. De laatste tijd is de sfeer op dit gastenboek en in het stadion totaal omgeslagen. Zo worden er regelmatig medesupporters bedreigd en zijn er een aantal mensen die hier elke dag komen om de boel af te kraken terwijl deze mensen zelf totaal geen initiatief nemen om problemen aan te pakken en op te lossen. In plaats daarvan richten ze zich op de personen die dagelijks met de club bezig zijn en die wel proberen te zorgen voor een positieve sfeer in het stadion. Het respect tussen bepaalde groepen, waar wij jaren voor gevochten hebben, lijkt totaal verdwenen te zijn.

Afgelopen vrijdag heeft er gesprek plaatsgevonden tussen de Brigata Tifosi en de Graafschap waarin we de huidige situatie besproken hebben. Ook de club ziet in dat dit niet langer zo kan. In de komende weken zullen we gaan kijken naar een mogelijke oplossing. Om te zorgen dat de situatie niet escaleert hebben we besloten dit gastenboek (tijdelijk) te sluiten.

We willen alle goedwillende bezoekers, die de afgelopen jaren actief waren op dit gastenboek, bedanken voor de (kritische) reacties en opmerkingen. We hopen deze supporters in de toekomst terug te zien op onze nieuwe site (waar we nu druk mee bezig zijn) om samen met ons opnieuw de discussie aan te gaan op het gebied van sfeer en andere supporterszaken rondom de mooiste club van Nederland: De Graafschap!

Bestuur Brigata Tifosi

@ vak 19 22-10-11 15:53:38

Nog triester waren de 'stoere boys' op de spinside die gingen klappen of ssssttt deden als nac zong.
Maar die zongen wel voor hun club, die 'stoere boys' op de spinside niet.
Ga godver achter je clubbie staan en trek je bek los ipv van klappen of ssssttt roepen!

Oortjes. 22-10-11 15:24:26

Nou ik weet niet, maar ik keek nadat ik het in het stadion de wedstrijd heb bekeken thuis de wedstrijd nog een keer na via eredivisie live en hoorde toch voluit de spinnekop hoor, tuurlijk hoor je af en toe het uitvak die komen ook om te zingen zeker als 't druk is.

@vak19 22-10-11 14:31:01

Commentaar leveren op BT vanuit je luie stoel thuis is wel heel gemakkelijk. Tip: Neem ook een seizoenskaart vak 15 i.p.v. 19 en ondersteun BT!

Sfeer was inderdaad dit maal niet optimaal, maar vergeet de voorgaande wedstrijden niet! (zowel thuis- en uitwedstrijden)

Respect voor BT en volgende week Vite$$e pakken
Vak 19 22-10-11 12:22:36

Ditmaal via Eredivisie Live moeten kijken. Grote delen alleen het uitvak te horen. Triest!

Over het voetbal. Laat iemand godver nog eens negatief praten over Rose. Twee assists en voorop in de strijd, zo moet het!

Volgend weekend allemaal de bekken los!

old skool 21-10-11 16:37:16

Nooit zal ik voor nac juichen en al helemaal niet tegen De Graafschap, wat denk je zelf, maar het blijft mooi dat er nog altijd 10 man van NAC (oud-gedienden) en 10 man van ons contact hebben. We hebben echt een paar fantastische feesten met elkaar gehad, niet meer en niet minder. Bij een nacompetitiewedstrijdje van ons komt er wel eens een autootje nac om ons te steunen en wij zijn tegen newcastle geweest......maar er is maar 1 club, alleen blijf ik het mooi vinden om na de meest legendarische wedstrijd ooit dit contact nog te hebben. Het interesseert me ook niet wat de rest er van vindt, maar vind het wel mooi dat er voor die vriendschap respect is en er verder nooit moeilijk over gedaan wordt. Echter, als er ook maar 1 iemand is die denkt dat wij ooit voor nac zullen zingen, dan heb je het echt hartstikke mis. respect is er zeker.

BAK SFEER VANAVOND!!!

De Kooi 21-10-11 01:17:48

@ @ de Kooi
Ik denk dat het een mooie actie kan zijn. Tegen het moderne voetbal!

blauw wit - liefhebber 20-10-11 21:23:08

ik als niet-lid van de bt zou t wel leuk vinden om tegen vitesse een super mooie actie te zien met veel vlaggen en blauw wit. dat vorig jaar uit tegen vitesse nu overtreffen met nog veel meer blauw wit over de hele spinnekop. ik ben de eerste die dan graag meedoet! hoor niks anders dan supergave reacties over vorig jaar. waarom zou dit thuis niet kunnen?


Reactie:
we zullen het eens in de groep gooien..

@@ de kooi 20-10-11 17:51:19

Nu moeten we winnen? Dat moesten we tien jaar geleden ook om de nacompetitie te ontlopen! Natuurlijk moeten we niet in nac shirtjes oid gaan rondlopen, maar het kan geen kwaad om stil te staan bij deze memorabele avond die ik in ieder geval nooit zal vergeten.

@ De Kooi... 20-10-11 14:42:14

Precies wat je zegt 10 jaar geleden..... Het was toen zeer bijzonder en zeker iets om nooit te vergeten..... Maar 10 jaar geleden waren de tijden anders....... Nu moeten we winnen en maak niet op wat voor een manier.... Toen was toen, nu is nu..... Niet meer voor Nac zingen of juichen.... Morgen 'bekende' van elkaar, geen 'vrienden ' Op sommige jongens van de graafschap en Nac daar gelaten, die nog wel elk jaar afspreken......Daarom alleen maar zingen voor onze club de graafschap, dus geen sjaaltjes van Nac om.....

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 

Nieuwe website laten maken?