emile en mireille 24-12-14 17:13:12

Hallo Ingrid, Naeva is op goed weg.Proficiat voor uw attentie ....we zullen alles doen voor Naeva!Uw zijn alles "FORMIDABLES".Naeva zal nooit vergeten uw familie, zijn eerste familie is haar familiedat ze vindt om te geboren.veel bedankt.

emile en mireille 24-12-14 17:04:39

hallo Ingrid,Naeva is op goede weg.Proficiat voor uw attentie en uw "conseils"....we zullen alles doen voor Naeva!Uw zijn alles "formidables"....Naeva zal nooit vergeten uw familie, en haar familie!! van het begin ze leven....veel groetjes aan allemaal.

sara 14-11-14 23:38:15

Hoi Ingrid , Schattig die pups..ik ben al aant aftellen naar het volgende nest .Namen zijn al gevonden dus hopelijk krijgen we eind mei goed nieuws dat er voor ons ook zo'n schatje bij zit;Keuze reu of teef nog altijd niet gevallen..misschien kunnen we gewoon afwachten welke pup ons echt aanspreekt Of heeft raad voor ons ??groetjes

leen willems 28-10-14 07:14:05

Hallo Ingrid, Luna en de pups en iedereen,
Ik zie pas nu dat Luna 4 prachtige pups heeft. Een dikke proficiat van mij en een pootje van Duffie! (Wel een beetje laat...)Dat alles verder goed mag gaan!
Grtjs en tot binnenkort...leen

Nancy 21-10-14 21:53:45

Hey Ini!Bij het zien van de video Luna pups week 2 begon het opeens te kriebelen, ik geloof dat ik lijd aan nesteldrang!Alles zal tiptop in orde zijn als Norah thuis komt én zelfs de papa vind het oké dat ze de eerste weken op de kamer slaapt! Da's toch veel praktischer hé! ;-)Haar wcplekje is ook al heel mooi groen geworden van het gezaaid gras en haar eerste leibandje is ook al in huis!We tellen verder af...groetjes, Nancy, adoptiemama van Norah

carolinec 20-10-14 23:27:53

Schattig om te zien hoe goed ze vooruit gaan. Gelukkig gaat nu alles goed

Jan en nancy 19-10-14 17:17:38

proficiat voor Luna ! Zijn blij voor jullie dat alles nu terug goed gaat ! Met Max hier gaat ook alles prima, hij is nog altijd op alles en iedereen héél enthousiast ! Groetjes van ons allemaal

agnes 13-10-14 22:32:21

Hoi Ingrid ,laat maar een belletje ge zijt altijd welkom;
en da kwispelend gat da heeft ze nog altijd en ze is gek van de buurvrouw die heeft altijd een snoepje bij en da weet ze heel goed .ze is rustiger geworden want als we onderweg zijn op vakantie horen wij ze niet ,we stoppen om de 2 uur voor ze eens uit te laten.eten doet ze ook rustiger,s'avonds halen wij ze binnen en nu ligt ze op de zetel;
ja Ingrid ik kreeg toch ook een beetje kippevel toen ik zag da Luna moest bevallen,da doet raar denk ik,maar heel mooi als ge ze daar ziet liggen met haar pups;
Ingrid nog de gr.van ons en altijd welkom he!!!

agnes luc en tosca 12-10-14 13:12:40

Een dikke proficiat voor LUNA.
Ja Ingrid ,we hebben toch een beetje meegeleefd het is tenslotte toch familie he!!
En voor de nieuwe baasjes veeel plezier met jullie mooie pups.
Ingrid de groetjes aan heel de familie en we weten dat ze bij jullie in goede handen zijn
Agnes Luc en Tosca


Reactie:
Dag Agnes, Luc en Tosca,

fijn om te horen dat alles goed gaat met jullie en ook met Tosca! Ze is het precies al heel goed gewend om samen met jullie op vakantie te gaan? Is ze intussen al een beetje rustiger geworden of heeft ze nog altijd haar 'zwierend' gat van blijdschap?
De tijd gaat vlug voorbij. Tot vandaag blijf ik Luna nog altijd bezien als onze 'kleine' en kan het moeilijk geloven dat ook zij nu al mama geworden is. Het is aandoenlijk om te zien hoe begaan ze is met haar pups. In het begin was het wel eventjes wennen want ze wist precies niet goed wat er allemaal aan het gebeuren was, maar nu is ze al een heel bezorgd moederke.
Bedankt voor jullie leuke berichtjes in ons gastenboek!
Ik zou Tosca toch nog graag eens zien. Als ik richting Alken moet zijn zal ik eens een belleke geven, is dat ok voor jullie?

Groetjes en het allerbeste,
Ingrid

Marion 12-10-14 12:05:51

Hallo vanuit de Ardennen naar Berbroek
Met een dagje vertraging zie ik het nieuws, dat de bevalling klaarblijkelijk goed verlopen is.
Ik blijf het eigenlijk wel een beetje jammer vinden, dat ik "uit de boot" gevallen ben, maar bij dit aantal pups had ik helemaal geen schijn van kans ;-)
Dus, ik troost er mij mee, dat ik er toch goed aan heb gedaan, op tijd een plaatsje op een andere wachtlijst te bemachtigen.
Heel veel geluk met deze schattige pups en misschien komen wij elkaar wel eens ergens tegen ;-)
Oh, ja: gewoon uit nieuwsgierigheid, zijn er eigenlijk reutjes bij ?
Vele groeten aan de hele familie !

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies