Karel 15-08-17 11:15:39Afgelopen weekend op 12 en 13 augustus, zijn wij (twee vrienden sinds
de brugklas 1972) twee dagen op stap geweest met een Puch MV en een Tomos 4L, beiden
voetschakeling.

Bromfietsen waarmee wij officieel op onze
16e verjaardag eindelijk legaal de weg op mochten.

Het is geweldig om na ruim 40 jaar je
jeugd her te beleven op deze bromfietsen van Bromplezier.

De hartelijkheid waarmee wij
ontvangen zijn, staat uitvoerig beschreven in het gastenboek en dat hebben
wij ook zo ervaren.

Zaterdag hebben wij ongeveer de route
gereden:

Langenboom –
Goch – Kleef – Emmerik – Millingen aan de Rijn – Berg en dal – Groesbeek –
Cuijk – Haps – Volkel – Erp

Zondag:

Erp –
Volkel – Uden – Heeswijk – Vinkel – Geffen – Lithoijen – Maasbommel –
Appeltern – Ravenstein – Grave – Langenboom.Beiden prachtige routes.

De overnachting verbleven wij in Hotel en
Restaurant Het Tramstation te Erp.

Een eenvoudig familie Hotelletje met
een hartelijke Brabantse gastvrijheid en daar hebben we, behalve lekker geslapen, ook heerlijk gegeten. Martha en Peter hebben
op zaterdagavond onze bagage nagebracht en onze brommers van nieuwe benzine voorzien
(mengsmering uiteraard) en zondag onze bagage weer opgehaald.

Gezien al die aanspraak die we hebben
gehad van 55 plussers onderweg, denk ik dat het voor veel meer mensen zeker is aan te
raden. Heerlijk je weer even heel jong voelen en alle zorgen volkomen te
vergeten.Een echte kick, om het maar zo te noemen en zeker voor herhaling vatbaar.Albert en Karel.

Ruud en Leo 26-10-16 11:03:51

Ruud werd 65 en kreeg voor zijn verjaardag een Puch tour cadeau. Hij had 47 jaar niet meer op een Puch gezeten.We weden ontvangen met koffie en cake en kregen routes, stroopwafels en pakjes drinken mee.We hebben 3 uur genoten van de bromfietsen en de prachtige omgeving.Bij terugkomst werden we weer ontvangen met koffie.Een aanrader dus.

Henk 23-10-16 15:19:40

Op mijn 60jarige verjaardag had mijn vrouw een uitje geregeld naar bromplezier. Na een hartelijke ontvangst door Martha en Peter met koffie en gebak hebben we eerst een rondleiding gehad door de loods met oude brommers wat super gaaf was om te zien .Daarna uitleg gehad over de brommers waarmee we zouden gaan rijden Peter had voor mij een mooie kreidler klaar staan en voor mijn vriend Arie een Hercules .Na 38 jaar niet op een brommer te hebben gereden was ik toch wel wat zenuwachtig Peter stelde me gerust en zei 3bochtjes maken en je weet niet beter meer als of je nooit anders gedaan hebt. Martha had een mooie route uit gezet waar van we echt genoten hebben was een dag om nooit meer te vergeten .Komen in het voorjaar zeker nog eens terug. met vriendelijke Groeten Henk en Annelies.

Ellen Vos 24-08-15 10:03:02

Gisteren heb ik samen met mijn vriend een geweldige dag door Martha & Peter van bromplezier beleefd.
Bij aankomst kwamen Martha en peter aanlopen en direct gingen we aan de taart en koffie tijdens een gezellig gesprek. Ook kregen we pakjes drinken en stroopwafels voor onderweg mee!
Onze motivatie om te gaan rijden was: 1. Volgende week starten met motorlessen, waarbij oefening vooraf op schakelbrommers praktisch en leuk is. doel 2 jeugdsentiment en doel 3: de prachtige omgeving verkennen in het zuiden.
Martha had een route voor ons uitgestippeld om te gaan rijden & Peter gaf ons uitleg m.b.t. Wat & hoe te rijden. Na een aantal keren de straat op de rijden, zijn we begonnen aan de route die super was.
Vervolgens hadden we helaas de pech dat 1 schakelbrommers stukging. Echter, binnen 15 minuten was Peter bij ons met een vervangende brommer & gaf hij ook aan dat we de tijd die dit ons extra had gekost, nu gewoon extra mochten gebruiken omdat hij het sneu voor ons vond. Fantastisch geregeld dus! Bij terugkomst was Martha er weer die opnieuw ons heel sociaal en positief opving.
Ofwel, samengevat: wij hebben beide een geweldige dag beleefd, door een leuke schakelbrommertjes Tour, georganiseerd door hele sociale, hartelijke en eerlijke mensen. Daarnaast was het ook nog erg goedkoop voor wat je er voor terug krijgt! Ofwel: dat het bestaat, fantastisch!!! Martha en Peter: heel erg bedankt!L

Jos en Letty van Zundert 21-06-15 21:55:54

Het is waar: na 30 jaar weer op een bromfiets is het herbeleven van jeugdsentiment. De geur van benzine en oliedampen: met één sprong ben je terug in de tijd. Als verassing aangeboden door onze zonen op ons 35-jarig huwelijksfeest, werd het een prachtige nostalgische middag. Hoewel 40 km per uur nu harder gaat dan vroeger, is het nog steeds heerlijk om het geluid van de Puch te horen en de wind langs de helm te horen suizen.We werden hartelijk en gastvrij ontvangen, en geen moeite was te veel om alles uit te leggen om een goed verloop van de tocht door het Brabantse land te garanderen.Wil je een leuke dag beleven, dan is dit zeker een aanrader!

Joop 04-05-15 17:53:34

We hebben vandaag 4 mei 2015 een fantastische PUCH-dag bij Bromplezier gehad. Na een heerlijk gesprek met koffie en cake zijn we gaan rijden.
Wat een feest van herkenning! Dat je het geluid van het schakelen meteen na 35 jaar onmiddellijk herkent. En dat dat geluid direct vertrouwd klinkt. De herinneringen overdonderden me doorlopend. Mijn broer heeft me dit cadeau gedaan. Geweldig! Volgend jaar gaan we terug, maar dan nodig ik hem uit.

Joram en Ernst 13-10-14 23:19:51

Wij waren hier 11 oktober en hadden het erg leuk, Wij kwamen aan en kregen meteen koffie met cake aangeboden, Wij kregen een duidelijk en vriendelijke uitleg. De brommers deden het prima. Kortom erg gezellig en wij komen zeker nog is terug!

Ton & Annet Elders 29-07-14 21:58:26

Donderdag 28 juli '14 zijn we naar Langenboom getogen om onze kadobon (gekregen van de familie) om te wisselen voor een verrassingdagje bij BromPlezier. We werden door Martha en Peter welkom geheten met overheerlijke zelfgebakken appelcake en koffie.
Het klikte gelijk en verhalen gingen over en weer.Nadat Martha ons het programma had uitgelegd, werden we super enthousiast. Toen naar buiten waar Ton op een Puch en Annet op een Puch maxi konden plaatsnemen. Even oefenen - het was toch al weer ~45 jaar geleden dat Ton op een identieke Puch z'n ritjes maakte - en daarna op pad, uitgezwaaid door Peter en Martha. De route bracht ons door het schilderachtige Brabantse landschap naar Volkel, waar in de Brabantse Hoeve een luxe boerenlunch op ons stond te wachten. Dat was smullen van vnl. overheerlijke streekproducten in een boerderij-achtige ambiance. Een dik uur later met een goed gevulde maag onze route vervolgd naar o.a. Uden, Ravenstein, Grave en Cuijk en weer terug naar Langenboom. Het weer was ons goedgezind; de hele dag in T-shirtje op de brommers! Totaal dik 80 km rondgetoerd in Brabant in een voor ons onbekende omgeving, die vol verrassingen zat. Speciale dank aan Martha en Peter voor het spontane onthaal, de uitstekende organisatie en de prima rijdende Puchjes! Het was geweldig!Annet & Ton EldersHeeten - Ov.

info@bromplezier.nl 09-09-13 12:20:13

hallo wij zijn gisteren met jullie brommers weg geweest en daarna een bbq bij de libre in millwe wilde laten weten dat we het geweldig vondendus we zullen dit graag doorgeven aan anderen.we hebben er van genoten. groetjes andre antoinet rob en annie jos anita marleen piet jos en ria riny en kitty

Buurtvereniging Wanroijseweg 27-08-13 22:09:23

De buurmannen hebben een hartstikke leuke middag gehad. Echt een aanrader! Oude herinneringen komen weer boven, grote jongens worden weer klein!Goed georganiseerd Martha en Peter en bedankt voor de gastvrijheid!

1 2
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!