Van dijk/ van der leest 25-05-18 19:17:39

Eddy heeft een grote klus bij ons gedaan. Is zeer deskundig, denkt mee, en komt met voorstellen, mogelijkheden waar we zelf niet aan dachten.Eddy is nauwkeurig en komt op tijd en houdt zich aan de afspraken. Hij heeft ook prachtige hoge kast voor de bijkeuken gemaakt. Waar we erg blij mee zijn.Dank Eddy voor een heel prettige samenwerking!

T. Kaldijk 26-03-18 22:59:06

Alweer een klus geklaard door Eddy.
Hij levert goed werk, en laat alles na de klus ook netjes achter.
Hij is een vakman, en zeer aan te raden voor grote en kleine klussen.
Wij zijn zeer tevreden!

g bolmer 16-08-15 21:20:24

Een dikke pluim voor eddie
de verbouwing van mijn boerderij is bijna klaar op de trap na is alles aan gepakt van keuken, badkamer,slaapkamer,woonkamer tot kunstof kozijnen.
Deel voor deel wordt als keurig gedaan.
met goed overleg en duidelijke afspraken waar je op aan kan,en niet van dat het budget later hoger is.
top werk ga zo door

Henk Westerhof en Thea Hut 05-08-15 22:58:48

Wij zijn erg tevreden over het werk van Eddie. Hij is precies in zijn werk, komt zijn afspraken na en is ook nog eens erg plezierig in de omgang. Bij de verbouwing van onze boerderij komt zijn motto 'ambachtelijk' goed uit de verf.Zijn goede suggesties tijdens het werk leveren ook een bijdrage aan een nog beter resultaat. Wij kunnen hem van harte bij u aanbevelen.

Engel en Nineke Kupers 05-08-14 11:10:26

Eddy levert vakwerk met een keurige afwerking. Ons rommelhokje werd een prachtige badkamer!

Heidi Wiechers 07-09-12 16:47:20

september 2012:
Ons dak is door Eddie samen met mijn man mooi voor elkaar gekomen. Afspraak is afspraak. Daarnaast is in overleg goed mogelijk om tijdens de verbouwing veranderingen door te voeren.
Foto's volgen nog, maar het dak is ook te bewonderen. handelsstraat 27 stadskanaal.

MvG Heidi

John en Lindsay Bex www.bikemo 22-02-12 10:36:13

Eddy?? -> Betrouwbaar, hard werkend met kennis van zaken! Wat anderen bij ons verprutst hebben heeft hij perfect hersteld. Ook een stukje nieuwbouw is perfect binnen offerte gebleven ondanks tegenvallers. Hij laat je ook zeker weten als er technisch iets verbeterd kan worden zodat problemen voorkomen worden. We hadden bij drie aannemers offerte gevraagd en Eddy was gemiddeld 40% goedkoper ook nog. Daarnaast is het prettig met hem werken als persoon, heeft humor en verantwoordelijkheids besef. Eddy, we gaan je nog vaak zien voor klussen bij ons!

fam. Kooiman 26-01-12 21:24:39

DBW is s'morgens altijd optijd aanwezig en s'middags niet als eerste weg, er wordt hard door gewerkt. Eddy maakt lange dagen, maar daar door zit je korter in de rommel. Eddy heeft heel veel kennis van zaken en mocht hij er niet uit komen, dan kent hij altijd wel weer iemand. Eddy is oprecht, denkt in jouw voordeel en houdt zich niet bezig met trucjes om je een poot uit te draaien.
Nadeel is dat Eddy heel precies zijn werk uitvoert, het gaat om de laatste millimeter, maar dat zie je dan ook terug in de afwerking.
De afgelopen jaren hebben we met meerdere bouw,- en klusbedrijven zaken gedaan en er was altijd wel wat. Met de prijs, afwerking, eindafrekening, meerwerk. DBW was de eerste die een klus naar tevredenheid heeft uitgevoerd. En daarom hebben we Eddy dit jaar een schuur laten bouwen, in jaren twintig stijl. Dat was niet eenvoudig door de materiaalkeus en het traditionele metsel,- en timmerwerk.
En weer zijn we tevreden.!!! (kom maar kijken)


Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!