John en Lindsay Bex www.bikemo 22-02-12 10:36:13

Eddy?? -> Betrouwbaar, hard werkend met kennis van zaken! Wat anderen bij ons verprutst hebben heeft hij perfect hersteld. Ook een stukje nieuwbouw is perfect binnen offerte gebleven ondanks tegenvallers. Hij laat je ook zeker weten als er technisch iets verbeterd kan worden zodat problemen voorkomen worden. We hadden bij drie aannemers offerte gevraagd en Eddy was gemiddeld 40% goedkoper ook nog. Daarnaast is het prettig met hem werken als persoon, heeft humor en verantwoordelijkheids besef. Eddy, we gaan je nog vaak zien voor klussen bij ons!

fam. Kooiman 26-01-12 21:24:39

DBW is s'morgens altijd optijd aanwezig en s'middags niet als eerste weg, er wordt hard door gewerkt. Eddy maakt lange dagen, maar daar door zit je korter in de rommel. Eddy heeft heel veel kennis van zaken en mocht hij er niet uit komen, dan kent hij altijd wel weer iemand. Eddy is oprecht, denkt in jouw voordeel en houdt zich niet bezig met trucjes om je een poot uit te draaien.
Nadeel is dat Eddy heel precies zijn werk uitvoert, het gaat om de laatste millimeter, maar dat zie je dan ook terug in de afwerking.
De afgelopen jaren hebben we met meerdere bouw,- en klusbedrijven zaken gedaan en er was altijd wel wat. Met de prijs, afwerking, eindafrekening, meerwerk. DBW was de eerste die een klus naar tevredenheid heeft uitgevoerd. En daarom hebben we Eddy dit jaar een schuur laten bouwen, in jaren twintig stijl. Dat was niet eenvoudig door de materiaalkeus en het traditionele metsel,- en timmerwerk.
En weer zijn we tevreden.!!! (kom maar kijken)

1 2
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies