martin 03-05-11 05:48:54

Hallo
Bij onze fanfare is de partituur bariton 1,2 zoek van het werk Rainbow Worrior. Zou het mogelijk om deze in te scannen en op te sturen aub. Alvast bedankt!

willemien 02-12-09 17:32:28

hallo,
ik speel ook bugel een leuk instrument he ik ben 12 jaar en ik wil graag eeuwig blijven spelen en jij ?9ww83

Benny 10-05-09 14:51:14

Hello Bugeltje,
Allereerst proficiat met je geweldige Blog , ik heb hem nog maar net ontdekt , maar ik ben aangenaam verrast dat zo'n jonge dame zo begaan is met de wereld van Hafabra , bij deze hoop ik dat uw initiatief gevolgd word.
Ik heb je gisteren bezig gezien bij het Ringconcert te Keerbergen , ikzelf speel bij Musina , en zou zeggen doe zo verder.
Ook nog effe zeggen dat ik genoten heb van de filmpjes van Wynton Marsalis , die ik trouwens nog nergens anders gezien heb, dank daarvoor.
Ik zou je graag nog een tip geven om naar de site van Erik Veldkamp te gaan omdat die vol staan van oefeningen , tips , weetjes enz., echt iets voor jou denk ik.
Verder wil ik je nog veel succes wensen , en als er je iets niet duidelijk is mag je me altijd mailen.
Grts Bennyxve

Myrjam 04-02-09 23:03:44

Hallo Bugeltje,
Waar ergens online heb jij die oranje cd van El Tattoo Del Tigre gevonden ? Deze zou ik ook graag nog in mijn bezit willen
Groetjes,
Myrjam

 Lenny 21-11-08 21:15:14

Heey Evelien!
Hoe is het nu met je? Bedankt voor je berichtje in mijn gastboek, leuk! Ik ben inderdaad naar Rome geweest, was erg leuk en best mooi weer gehad zo rond de 20-22 graden. Het is me alleen niet gelukt om wat mooi weer mee te nemen, helaas.. het stormt nu hier aan zee..
Leuk dat je St. Ceacilia gaat vieren, bij Excelsior moeten ze morgenavond spelen, maar dat is in de kerk. Dat is wel wat anders dan het teerfeest.
Ik zit tegenwoordig in de Practiviteitencomissie van Excelsior, dus ja; we zijn wezen schieten en het was erg leuk! Ben dus druk bezig met activiteiten enz. organiseren voor de club: erg leuk om te doen!
Ik heb met kerst 1,5 week vrij en ben dan misschien nog van plan om naar Cis in Leuven te gaan. Ben je thuis, misschien leuk om dan af te spreken en eventjes bij te kletsen?
Groetjes! Lenny

Sofieke 15-10-08 15:26:06

Van Henk Rensink had ik al gehoord ja. Dat is die van Nederland zeker?Mijn vader heeft ook eens een mondstuk laten aan meten bij hem, voor mij is het nog even te duur...Groetjes

 Ronny Coolen 10-06-08 16:18:29

Hey Evelien,

Ik heb opnames van het playin-concert op mijn site staan: http://playin.sjeurkapel.be

groetjes,

Ronny (trompettist uit Kessenich)

Peter Faes 03-06-08 00:20:50

Hallo bugeltje,

Zaterdag op het ringconcert heb ik je beloofd enkele links van filmpjes van Sergei Nakariakov door te sturen. Surf zeker eens naar YouTube en tik 'Sergei Nakariakov Cello Concerto in C' in. Dit zijn drie verschillende fimpjes. Ook eens proberen: 'nakariakov plays bach's air' en 'Sergei Nakariakov - Mozart KV495'.
Dit Russisch Bugeltje heeft een prachttoon!

Geen Bugel maar wel Trompet vind je dan weer als je 'Marsalis on Music' intypt. Dit zijn een achttal filmpjes waarin Wynton Marsalis muziekles geeft aan kinderen. Vooral het achtste deel is geweldig.

Veel plezier met de fragmentjes en tot volgend jaar op het ringconcert bij ons in Keerbergen?

dien bugel van Keerbergen.

p.s. breng gerust eens een bezoekje aan onze website: www.ceciliakeerbergen.be

eddie 11-05-08 12:42:42

hoi bugeltje,
ben een veertigjarige gehuwde papa met 2 zonen zo'n dertig jaar geleden heb ik een jaartje of twee in een fanfare gespeeld.En nu begint het terug te kriebelen en zou ik graag terug muziek maken(vroeger heb ik bugel,trompet en cornet gespeeld)zou ik van jou wat tips kunnen ontvangen.Alvast bedankt en vele groetjes.ps schitterende blog heb je


Reactie:
Hei Eddie,
Helaas heb je geen emailadres achter gelaten dus hoop je via deze weg terug te bereiken.

Super dat je vroeger zo veel instrumenten bespeelde! (zeker dat bugelinstrument
Als je terug wilt beginnen met muziek moet je misschien in de buurt eens wat rond zoeken achter fanfares. Deze zullen je vast met open armen ontvangen Ún zo krijg je misschien voordelen bij een plaatselijke muziekschool of zo iets. Want zoals je schrijft is het al 30 jaar geleden en dan is een herfrissing misschien wel handig...

Verder wens ik je nog veel succes, hoop dat er iets leuk uit de bus komt! En misschien kun je ook andere leden van het gezin stimuleren om mee te gaan kijken

Groetjes

 Lenny 05-05-08 22:04:03

Hey Evelien,

Ik zag dat je al langs was geweest voor foto's op mijn blog. Nu staan ze erop hoor! Je vind ze in het fotoboek van mijn blogje. Zeker te weten tot volgend jaar op de play-in!!

Doei, Lenny

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!